Door community (initieel Best Well), Op zat 10 maa 2018 13:37, 8 reacties, nieuws

Duitsland: migranten ‘s nachts ingevlogen, 10.000 elke maandHet is vaak verleidelijk om te geloven dat de ‘ migrantencrisis ‘ in Duitsland en Europa voorbij is en dat de instroom is gestopt en dat we nu moeten terugvallen op het aanpakken van interne problemen zoals tolerantie en dat beroemde onzinnige woord ‘integratie’. Dit is fout. Het is het product van onecht optimisme dat is genaaid door de afwezigheid van een televisiereportage van een georganiseerde invasie, zoals we gedurende een groot deel van 2015 en 2016 hebben gezien.
In veel opzichten is waar we nu mee te maken hebben een nog sluwere, meer georganiseerde en ontwikkelde faciliteit van de Derde Wereld-invasie. Want de hordes trekken niet langer door open land in de Balkan, noch steken ze de Middellandse Zee over op gammele vlotten voor de televisiecamera’s.

Nu, dankzij de vragen die de leden van de Bondsdag in de Bondsdag hebben gesteld, weten we nu dat er illegale vluchtelingen naar Duitsland en vermoedelijk andere delen van Europa worden overgevlogen , vaak onder dekking van duisternis om niet de verdenkingen van omwonenden op te wekken.

Volgens de Junge Freiheit , ruim boven de 10.000 “asielzoekers” arriveert in Duitsland elke maand . In 2017 werden, ondanks de garanties van het Merkel-regime dat de grenzen waren gesloten, 186.644 vluchtelingen naar Duitsland gebracht. Een slimme verkiezingstoewijzing die tijdelijk de vloedgolf van steun voor het anti-vervangingsalternatief Alternative für Deutschland stopte , maar nu kan zelfs iemand van Merkel’s macht de waarheid niet stoppen.

Er is ook een groeiende angst in Duitsland dat de overheid simpelweg veel van de buitenlanders in het land uit het oog heeft verloren. Bijna twee jaar geleden moest de regering van Merkel toegeven dat ze maar liefst 130.000 asielzoekers hadden “verloren”, van wie velen de lonen konden verlagen via de zwarte markt, die betrokken waren bij de georganiseerde misdaad of zelfs Jihad wilden beramen.

Staatssecretaris Emily Haber bevestigde in antwoord op een verzoek van de AfD om informatie dat slechts een derde van de vluchtelingen “bij aankomst over hun reisroute werd ondervraagd”. De kleine lettertjes van deze propaganda-oefening stellen dat feitelijk slechts een derde van de migranten uit negen specifieke landen werden ondervraagd, wat betekent dat het reële percentage slechts een fractie is van wat de regering toegeeft.

Nu de Bondsdag een gezond contingent AfD-leden heeft, worden de CDR-SDP-vriendjespolitiek en migratieschandalen onder vuur genomen. Verwacht dat veel van zulke verhalen je binnenkort zullen bereiken!
Annotaties:
| #262365 | 10-03-2018 16:49 | Zhen
Het is nauwelijks te geloven dat men ervoor gekozen heeft migranten 's nachts binnen te vliegen, om niet op te vallen, maar het gebeurt klaarblijkelijk toch echt zo.

Het zelfde schijnt al sinds geruime tijd in de VS te gebeuren. Ik las een bericht over deze praktijk toen Obama nog president was (te lastig om de link ervan te zoeken). Aangezien het niet iets is dat ik van dag tot dag volg, weet ik niet zeker in hoeverre dat in de VS nu nog doorgaat, maar ik vermoed (op basis van wat ik aan info langs heb zien komen) dat ondank Trump dit toch nog gaande is - tot op zekere hoogte in het geheim dus.

Interessant om te zien dat deze info over de praktijk in Duitsland naar buiten komt.

Het maakt allemaal goed duidelijk dat er een echte strategie wordt toegepast: "koloniseren" en vernietigen van westerlingen en hun cultuur via omvolking met migranten en islam.

Maar dat is uiteraard een "racistisch" commentaar, begrijp u wel...
Zhen's avatar
| #262368 | 10-03-2018 22:05 | Nico de Geit
De exacte uitkomst is nog onduidelijk. Ik kan in ieder geval niet goed samen met ze.
Nico de Geit's avatar
| #262369 | 10-03-2018 23:15 | Best Well
c6acd862219b8dddff7f5ad81ec68305.jpg

"De Duitsers voelen zich beschermd"
Best Well's avatar
| #262374 | 11-03-2018 08:42 | Nico de Geit
Het kan best dat dit de strijders zijn, dat de wapens later komen. Vrijwel zeker georganiseerd door de CIA, onder een of andere radicaal islamitische vlag. Mooi.
Nico de Geit's avatar
| #262382 | 11-03-2018 15:20 | G.B. Wolf
Sorry, ik zie geen enkel -overtuigend- bewijs in genoemde artikelen. Alleen geruchten en aannames. Zou aan mij kunnen liggen?
G.B. Wolf's avatar
| #262389 | 11-03-2018 18:19 | Best Well
Zie jij ze vliegen?
(overdag?)
Best Well's avatar
| #262397 | 11-03-2018 20:22 | Nico de Geit
K3 - alle kleuren, verdraagzaam zijn:

https://www.youtube.com/watch?v=2hMONUl66tc

CIA-project. Import van strijders. Oproep tot verdraagzaamheid, irritatie, aanslagen, woede, uiteindelijk uitlopend op de door de Breivik-club voorspelde burgeroorlogen, vanaf ca. 2020 (fase 3).

Strijders bewapend door CIA. Overheid doet niks, zegt niks te kunnen wegens 'te klein leger'. Dat hebben we met ISIS ook al gezien, konden ook niet verslagen worden.

Op sommige plaatsen gaan mensen dan smeken om een Russische invasie, wordt beloofd dat Russische tanks met bloemen zullen worden begroet.

Russische tanks komen niet, een paar voormalige sovjet-republieken uitgezonderd. En zo gaat het dan door tot 2083, volgens de Breivik-club. Toch maar eens een keer opzoeken wat hun verwachting precies is.

Laten we de irritatie overslaan en meteen doorgaan naar het bloedvergieten, want dat is het uiteindelijke doel/resultaat: de oorlogsgod voeden met bloed. Daar kun je alleen maar voor zijn.

Ik kijk op veilige afstand toe hoe anderen elkaar afmaken, prachtig spektakel, met popcorn.
Nico de Geit's avatar
| #262398 | 11-03-2018 20:28 | Nico de Geit
De infrastructuur kan die mensen niet aan. Er is geen passend werk voor ze, geen passende woonruimte. En het sociale vangnet kan het uiteindelijk ook niet aan.

Wat is het plan? Die oorlogsgod dus. Bloed voor de oorlogsgod. Het zijn strijders die straks bewapend worden. En dan zegt de MSM dat Poetin (of een andere vijand) ze bewapent!

Ik vind mijn scenario logischer dan het officiële scenario van de overheid.
Nico de Geit's avatar
aanmelden / inloggen