Door am*dam, Op zat 12 mei 2012 20:36, 1 reacties, citaat / intro / linkdump

E300 tegen stralingsziekte en zoveel meer!http://www.promootio.nl/floor/Griep.TXT

Het leuke van supported-software is dat je vaak op vragen antwoord krijgt: een ex-keuringsambtenaar (68) belde me op: "Dat er niet bekend is waarom vitamine C virussen kan bestrijden is onjuist. We hebben in ons laboratorium van de Keuringsdienst van Waren in Rotterdam daar namelijk een onderzoek naar gedaan. De reden van het onderzoek was een bederfvertrager te vinden die in de plaats van het gebruikelijke salpeterzoutzuurnitraat moest komen en het onderzoek werd gefinancierd door een snacksfabrikant en een jamfabriek en dat waren toch echt hele grote jongens in het zuiden van het land. Zoals je...
| #180287 | 14-05-2012 17:55 | ffloor
Het is moeilijk voor te stellen hoe dit dan werkt - echter omdat zuurstof een ferromagnetisch metáál (!) is en koolstof wel 10x langere electronenbanen presteert dan welk ander atoom dan ook; plus dat vrijwel alle kunstmatige isotopen eveneens ferromagnetische eigenschappen hebben (denk maar aan U-222 om alle electriciteitsdraden) - dan vermoed ik dat eea. op ferromagnetische bindingswijze moet worden verklaard?

Er bestaan inderdaad labproeven vanwege het op de huid dragen van magneten en een nog veroordeling van Veronica's Tineke vanwege reclame ervoor - maar er hebben in de jaren '30er in Denemarken zelfs twee ziekenhuizen bestaan die tot extreme magneet-geneesprestaties kwamen die nergens herhaalbaar waren.
Wel waren tegelijkertijd E-300 proeven in Basel waarbij 20 apen symptoomloos genazen van polio-meyelitus, mits binnen een week toegediend - ik mag daarom vermoeden dat de opzienbarende magneetgenezingen in die 2 Deense ziekenhuizen wel eens met infuusflessen E-300 in combinatie te maken zou kunnen hebben?

We weten het niet want alle Deense documentatie is wegens Mesmeriaanse kwakzalverij van "ontspoorde" artsen volledig verdwenen - en vanaf 2002 genezen we nu mensen van schizofrenie door hartvormige magneetspoelen en Mesmer is in 1998 gerectificeerd - de tijden kunnen vaak verkeren!
aanmelden / inloggen