Door liedetecter, Op woe 7 jan 2015 10:30, 2 reacties, citaat / intro / linkdump

Een belangrijke persconferentie die Nederland niet uitzond. #MH-17


Door Jack Marsman

Wat gebeurde er nu precies de dagen na de ramp met de MH17 en hoe waar is het verhaal van de getuige en hoe zit het nu met die BUK?

Een uitgebreide persconferentie op 19 juli 2014 van de toenmalige premier van de Volksrepubliek Donetsk, Alexander Borodai, angtsvallig weggehouden uit de (NL) media. Hoe Rutte en Timmermans U vrolijk voorgelogen hebben.

Naar aanleiding van het interview van Joost Niemöller op de Russische televisie en de vertaling die ik hiervoor uitschreef (Interview en item over MH17 op Russische TV) alsmede naar aanleiding van het bericht wat ik schreef over de hoge militaire onderscheiding die de...
Annotaties:
| #226614 | 07-01-2015 10:41 | liedetecter
Wat er nu gebeurt, komt op ons over als pure sabotage van het onderzoek. Waarschijnlijk is dit omdat Oekraïne en de Oekraïense autoriteiten totaal niet geïnteresseerd zijn in een echt onderzoek. Dat is waarschijnlijk ook de reden dat ze geen humanitaire corridors en een tijdelijke wapenstilstand willen in dit gebied.
Daarom heeft die schurk van een Timmermans bloed aan zijn handen door direct met Kiev een covenant te sluiten om alles in het werk te stellen het ondezoek te saboteren ...
| #226671 | 07-01-2015 23:47 | Manus
Belangrijk is dus dat deze persconferentie strookt met de Oekraiense getuige uit de luchtmachtbasis die de naam van de piloot gaf en aangaf dat twee van de drie SU-25 waren neergehaald.
Die piloot was volgens hem ontzet en wit weggetrokken en stamelde dat het vliegtuig(MH17) op de verkeerde tijd op de verkeerde plaats was.
Manus's avatar
aanmelden / inloggen