Door Ness, Op maa 29 aug 2016 21:46, 1 reacties, citaat / intro / linkdump

Een bos hout voor de deurNu dameskledij in het middelpunt van de belangstelling staat, mag een vrolijke noot niet ontbreken. Deze zingende dame werd in Israël van het podium gestuurd wegens al te veel ontboezeming of, op z'n Amsterdams, een flinke bos hout voor de deur. Op een strandfeestje. Want zo'n bikinitop (lijkt meer op een BH, maar goed) is verboten bij de wet - die nog wel even gemaakt moet worden maar daar wordt nu hard aan gewerkt. ...
Annotaties:
| #254249 | 30-08-2016 15:26 | ouwe knar
Hannah Goor, die bekendheid verwierf door haar deelname aan een talentenshow op televisie, zegt dat iemand van de productie haar tijdens haar optreden beval "zich aan te kleden". Toen ze weigerde, werd ze naar eigen zeggen voortijdig van het podium gestuurd.

"Ik vroeg meteen een verklaring. Die man zei me dat hij bevelen van hogerhand had gekregen", zegt Goor in de krant Haaretz. Ze klaagt de "dubbele moraal" aan: ze werd uitgenodigd op een strandfestival, maar mocht er geen strandkledij dragen.
http://www.demorgen.be/buitenland/israel-legt-vrouwen-zedigheidsregels-op-bf6455b5/ Oef, zou je een anti-semiet zijn als je de nieuw regels onzin vindt?
ouwe knar's avatar
aanmelden / inloggen