Door Tzolkin, Op don 4 aug 2011 22:35, 5 reacties,    

Een eerbetoon aan activisten en alternatieve media

"De uiteindelijke waarde van een mens wordt niet bepaald door waar hij voor staat als alles goed en gemakkelijk gaat, maar door waar hij voor staat in moeilijke en controversiële tijden," schreef Martin Luther King in Strength to love.

Onze media zitten volledig verstrikt in cynisme - of we er nu een 'gevestigd' of 'alternatief' stickertje op plakken. Helaas is cynisme een sterke drijvende kracht achter het nieuws. Mensen zwermen als bijen rond de laatste ramp, rond het laatste verhaal over hopeloosheid of rond het laatste artikel dat bewijst dat het altijd nog een pak slechter kan. De media leven van onze instinctieve drang naar zelfbehoud, in plaats van dit instinct aan te wakkeren en tot voorbeeld te stellen van wat ons sterk maakt.

Daarom bieden we u graag een overzicht dat zal aantonen dat alles niet verloren is. Integendeel. De heersende klasse hangt aan de laatste strohalm door het wereldwijde ontwaken van de mensheid. Een steeds groter aantal mensen keert de gevestigde media steeds meer de rug toe en gaat op zoek naar de werkelijke toedracht achter de ééndimensionale nieuwsberichten van NOS, VRT, Standaard, Volkskrant & Co. De mensen beginnen te snappen wat er speelt en stellen zich steeds vaker vragen bij de officiële uitleg van gebeurtenissen en onderliggende controlemechanismen.

Veel kennis die lange tijd is afgedaan als 'complottheorieën' blijkt feitelijk waar en steeds meer mensen hebben dit in de gaten. Het enige wat de handlangers van de duistere krachten op de achtergrond nog rest is het zoeken naar smoesjes en uitvluchten om een draai te geven aan de informatie die steeds sneller en in steeds grotere hoeveelheden naar buiten komt. Ze blijven ons maar vertellen dat ze het beste met ons voor hebben. Maar als dat zo is, waarom blijkt dan na jaren onderzoek van tientallen, honderden onafhankelijke journalisten dat de wereld die de heersende klasse vandaag de dag op ons bord legt een eindeloze aaneenschakeling is van misdaad, leugens, bedrog en oplichting?

Dus in plaats van moedeloos te zijn en onze rechten en vrijheden vrijwillig over te laten aan cynisme en apathie, kijken we nu naar 21 gevallen waarin de waarheid uiteindelijk zegevierde over de leugens. We hebben er heel wat weggelaten en er zullen er nog heel wat volgen.
Annotaties:
Een eerbetoon aan activisten en alternatieve media #zaplog
18-05-2013 20:42 | Hosted VOIP
Een eerbetoon aan activisten en alternatieve media #zaplog
| #151055 | 04-08-2011 22:50 | tegengas
Tegenwoordig is de alternatieve media ook niet meer te vertrouwen.
tegengas's avatar
| #151071 | 04-08-2011 23:55 | censuur
Tegenwoordig is de alternatieve media ook niet meer te vertrouwen.

Tegenwoordig? Is dat ooit wel het geval geweest???
censuur's avatar
| #151146 | 05-08-2011 12:52 | Oranje Revolte
zomaar een kleine greep :

http://www.dcbureau.org/20100621977/bulldog-blog/americas-secret-prisons.html
America’s Secret Prisons
oorlogsmisdaden

http://www.worldchangecafe.com/2010/12/28/beyond-wikileaks-the-privatization-of-war/
Beyond WikiLeaks: The Privatization of War
black opps

http://www.sott.net/articles/show/231694-Mass-Psychosis-in-the-U-S-
mass psychosis by antipsychotic medications
mind control

http://empirestrikesblack.com/2011/08/uscentcom-buys-software-to-impersonate-social-networkers-blogosphere-shows-tell-tale-signs-amid-war-on-libya/
USCENTCOM buys software to impersonate social networkers & bloggers; blogosphere shows tell-tale signs amid war on Libya
wereldwijde misleiding door nieuwe media

er wordt hard gewerkt om blogs onbereikbaar te laten zijn : als je counter.org probeert te openen, gaat de pc raar doen : waarschuwing malware, htm frame ( of zo iets)
google heeft al 11000 websites verwijderd

hoe zit het trouwens met de nu jij site? ik las gisteren in één van de comments dat zaplog uit de gratie zou zijn.en er geen links meer gelegd kunnen worden.
wordt zaplog geïsoleerd?
Oranje Revolte's avatar
| #151318 | 06-08-2011 16:51 | Oranje Revolte
Red Ice Radio - Josh Reeves - The Secret Right, CNP & Control of the Alternative Media
http://www.youtube.com/watch?v=bEeWYnC4Kjw&feature=player_embedded
Oranje Revolte's avatar
aanmelden / inloggen