Door Ness, Op zon 1 jan 2017 01:56, 12 reacties,    

Een goed begin: 35 mensen doodgeschoten in Turkse nachtclub

Live beelden uit Istanboel.

Volgens RT gaat het om 2 schutters, verkleed als Kerstmannen. Jaja, feestvieren op een christelijke datum i.p.v een islamitische, dat kan niet door de beugel, dat (en meer) moet bestraft worden. Volgens ISIS™ aka Saoedie Arabië aka Israël aka iedereen die tegen een gelukt vredesbestand is in Syrië aka iedereen die tegen Russisch/Turkse samenwerking is. Want die is in Syrië momenteel wel degelijk gaande, tot groot verdriet van etters als John McCain en z'n vriendjes. Die via Oiropese belastingcentjes gesponsord worden. Het is te hopen dat Erdogollum gauw het restant van z'n hersens bij elkaar veegt en niet alweer gaat zeiken over Gulen en de PKK. Want een beetje politicus snapt toch onderdehand wel uit welke hoek de wind waait en/of laat de bevolking niet met grote vraagtekens, angst en twijfel zitten.
Annotaties:
| #257196 | 01-01-2017 02:47 | Ness
Linkdump relevante onderwerpen
http://www.express.co.uk/news/world/748523/john-mcafee-blasts-fbi-over-russian-hacking-claims
http://investmentwatchblog.com/executive-islamist-board-member-of-the-ca-democratic-party-cheering-the-horrible-death-in-the-russian-plane-crash-wishing-more-died/
http://www.zerohedge.com/news/2016-12-27/europe-proposes-confiscating-gold-crackdown-terrorist-financing
http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/12/verplicht_moskeebezoek___wen_er_maar_aan_kinders.html
http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/12/zilveren_kruis_vergoedt_behandeling.html
https://tweakers.net/nieuws/119509/fbi-publiceert-technisch-rapport-over-russische-hack-activiteiten-vs.html?utm_source=dlvr.it (aan de commentaren te zien hebben die geiten niet bepaald het buskruit uitgevonden)
http://www.telegraaf.nl/buitenland/27340439/__McCain___Laat_Russen_boeten___.html
http://investmentwatchblog.com/oliver-stone-completely-debunks-russian-hackers-narrative/ must read
http://investmentwatchblog.com/record-numbers-of-migrants-opt-to-leave-germany-illegal-immigrants-receive-e3000-each-to-leave/
https://www.youtube.com/watch?v=3YTe5YNHBQA <-- jihadi's importeren, Polen zien het niet zitten
http://www.informationliberation.com/?id=56046 wat nou white privilege??
http://www.informationliberation.com/?id=56045 bom in kerk onder de radar
http://nos.nl/artikel/2150945-steeds-weer-nieuwe-autobranden-in-utrecht.html
http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/12/ctrl_x_en_met_die_voorhuid.html (meebetalen aan kindermishandeling)
http://investmentwatchblog.com/record-numbers-of-migrants-opt-to-leave-germany-illegal-immigrants-receive-e3000-each-to-leave/ <-- zo raak je ze wel kwijt ja, tot ze weer voor je neus staan met een ander paspoort. "Syrisch" natuurlijk.
http://www.amnesty.nl/nieuwsportaal/nieuws/etnisch-profileren-aanpakken-is-in-het-belang-iedereen <-- hele foute NGO
http://www.zerohedge.com/news/2016-12-27/europe-proposes-confiscating-gold-crackdown-terrorist-financing
https://www.bloomberg.com/news/articles/2016-12-16/scandinavia-s-disappearing-cash-act?cmpid=socialflow-facebook-business
http://www.upi.com/Top_News/US/2016/12/26/US-was-No-1-worldwide-in-weapons-sales-in-2015-at-40B/1071482779199/
http://investmentwatchblog.com/while-americans-were-celebrating-the-christmas-holidays-obama-was-busy-working-against-us-infuriating-china-over-taiwan-and-further-arming-of-syrian-rebels-leading-russia-to-declare-it-as-a-hostile/
http://www.informationliberation.com/?id=56035 (fraude verkiezingen)
https://www.nederlandactueel.nl/2016/12/27/politiek-ziet-geen-oplossing-voor-syrie-op-korte-termijn/ <-- oogjes opendoen wellicht?
http://nos.nl/artikel/2150269-duitsland-betaalt-loon-hulpverleners-aleppo.html <-- nepfoto ?
Ness's avatar
| #257203 | 01-01-2017 14:08 | Ness
De titel is sarcastisch bedoeld. Er is niets goeds aan een wilde moordpartij natuurlijk.
Bij een aanslag op een nachtclub in Istanbul zijn zeker 39 doden gevallen, onder wie ten minste 15 buitenlanders. Zeker 69 mensen raakten gewond.
Het aantal gewonden zal nog wel stijgen http://nos.nl/artikel/2150949-zeker-39-doden-bij-aanslag-op-nachtclub-in-istanbul.html
https://twitter.com/Haberdar/status/815360638268674048/video/1
Deze schutter was niet verkleed.
De PvdA wil ons niet alleen vertellen wat we moeten denken maar ook wat we moeten voelen: http://www.joop.nl/opinies/aanslag-istanbul-hoort-net-zo-schokken-als-parijs-berlijn

Aanslagen zijn allang niet meer schokkend, Joop. Mensen krijgen eelt op hun ziel. Het is typisch policore huichelachtigheid om gevoelens te tonen die niet werkelijk beleefd worden. Deze aanslag is in politiek opzicht tekenend: de Turkse roverheid heeft het uitgemaakt met ISIS™ en schaart zich aan de 'verkeerde kant' - zie ellenlange lijst links hierboven. Hij was gericht tegen het mondaine, vooruitsrevende deel van Istanboel, waar vrouwen in minirokjes rondlopen en openlijk alcohol drinken. Daarom is hij van betekenis voor heel het Westen.

Want dit soort aanslagen worden geregeld vanuit een bepaalde groep, kortweg 'bankiers' genoemd, en zijn altijd tegen zg 'zachte doelwitten' gericht, mensen die bij voorbaat de mogelijkheid is ontnomen (door de roverheid, met sadistisch genoegen) zich ergens tegen te verdedigen. Onschuldigen. Dat komt lekker hard aan.
De financiële wereld zelf dekt zich natuurlijk in tegen 'vergissingen'. Religie wordt gebruikt als wapen om idioten te hersenspoelen zodat zij als kanonnenvoer kunnen worden ingezet. De islam is wel bij uitstek geschikt daarvoor, omdat het tevens een afgerond politiek systeem herbergt. Het is spelen met vuur. Daarom, verkiezingen of niet, het is hoog tijd dat mensen zich realiseren dat het individu geen kans maakt en dat overleven een kwestie van samenwerking van de groep is. Tijd voor burgerwachten dus.
feestgangers-reina-epa.jpg
Ness's avatar
| #257231 | 02-01-2017 16:45 | Ness
Er is toch wat vreemds aan de hand hier. Ten eerste die dader: die heeft zich blijkbaar totaal omgekleed tijdens het schieten, want eerst verschijnt hij in een zwarte outfit en laten is er een opname van een dader in een lichte/witte outfit. Dat of het waren er wel degelijk 2. En dan het aantal gewonden, dat had hoger moeten zijn. Er is een bepaalde ratio doden vs gewonden, rond 1 op 3 of 4 afhankelijk van de gebruikte methode. Hier is het aantal gewonden nog niet het dubbele van het aantal doden. Dat betekent dat de dader(s) de tijd hebben genomen mensen te doden ipv wild om zich heen te schieten. Of buitengewoon goed getraind waren.

En tenzij de nachtclub echt helemaal stampvol zat met buitenlanders is de ratio 24 buitenlanders op een totaal van 39 doden ook eigenaardig. Het lijkt wel of de dader(s) ze uit heeft gezocht. Maar dit kan ook toeval zijn want veel van die buitenlanders waren Turken met dubbel paspoort die vakantie vierden, en verder veel MO types.

Overigens heb ik Joop niet horen janken over de aanslag in Istanbul van 11 december waarbij 40 mensen omkwamen, of de aanslagen in Bagdad, waarbij nooit minder dan 35 doden vallen, vandaag weer de zoveelste op rij. Daar hoeven we ons niet 2ekamergeschokt over te tonen?
http://www.rtlnieuws.nl/buitenland/terrorist-istanbul-ontkwam-in-paniek
http://nos.nl/artikel/2151042-meer-buitenlanders-onder-slachtoffers-istanbul-dan-gedacht.html
http://nos.nl/artikel/2151101-tientallen-doden-bij-zelfmoordaanslag-is-in-bagdad.html
Ness's avatar
| #257254 | 02-01-2017 21:18 | ..................
Elke keer weer dezelfde verhalen opduiken
Net zoals die schietpartij in berlijn voor de mcdonalds wat 1 op de 1 miljard/biljard kansen zou moeten zijn,dat toevallig het iemand opneemt,en dat ook het geval is in istanbulshit.

Ook zou een auto telefoon 1 crisisacteur zijn leven gered hebben.Zoals dat ook was met de bernadino hoax en paris shooting.
EEn ak47 kogel schiet dwars door een kogelvrij vest,maar een telefoon kan de kogel stoppen

2016 was al het BSnieuwsjaar,en 2017 word nog erger.
| #257255 | 02-01-2017 21:22 | Ness
Wat ik in vorige post zei blijkt te kloppen: http://www.elsevier.nl/buitenland/achtergrond/2017/01/politie-terrorist-istanbul-is-professional-met-militaire-training-427531/

Lees dat eerste commentaar:
Op dit moment lijken wij, burgers, het meest op lammeren die naar de slachtbank gevoerd worden.
De roverheid schijnt daar een pervers genoegen aan te beleven. Maar inderdaad, het goed trainen en bewapenen van een veel grotere groep mensen dan nu is heel verstandig en kan veel ellende voorkomen. Bijvoorbeeld dat mensen zelf maar een wapen gaan aanschaffen omdat zij veel te kwetsbaar zijn in de huidige situatie. De politie komt by default altijd te laat, pas als het kwaad al geschied is kun je ze bellen. Goed bewapende mensen op cruciale plekken echter kunnen ellende voorkomen omdat zij al ter plekke zijn.
Ness's avatar
| #257267 | 03-01-2017 07:14 | Antares
Nieuws uit Duitsland; de geheime diensten wisten alles over de dader maar hebben hem bewust laten gaan:
https://www.wsws.org/en/articles/2016/12/28/berl-d28.html
Men was niet ongerust omdat hij alleen maar aanslagen wilde plegen met AK-47's en explosieven.
Antares's avatar
| #257269 | 03-01-2017 07:45 | DeGrijzeDuif
Ik kan niet wachten tot die uitzending online terug te vinden is. Zal later vandaag eens gaan zoeken, want dit is een erg boeiende insteek Antares!
| #257270 | 03-01-2017 08:31 | liedetecter
Ik kan niet wachten tot die uitzending online terug te vinden is.

Oh? Waarom? Doe geen moeite ouwe factivist, het stuk haalt de uitzending correct aan: ... https://www.youtube.com/watch?v=NK-xO2kAkOE

Opmerkelijk en veel belangrijker dan letterlijke teksten napluizen is natuurlijk hoe de politiek er blijkbaar garen bij spint, over de rug van de slachtoffers ...


Amri was subsequently supervised and monitored by the Berlin security authorities until September. Then the surveillance was reportedly stopped, supposedly because there was no evidence pointing to an imminent offence. The authorities in Berlin refrained from arresting him, although they had ample legal authority given the fact that Amri was an asylum-seeker whose application had been rejected and who was suspected of terrorism.

It is totally beyond belief that the failure to arrest Amri was an “accident,” or was due to a lack of legal authority to take him into custody. Even Heribert Prantl, a lawyer who heads the internal affairs department of the Süddeutsche Zeitung, presumed on Friday that Amri was intentionally left alone.

He wrote: “Did the authorities accept the risks associated with Amri because they hoped that their surveillance would provide information? And did the supervising authority say nothing to other authorities because it wanted to keep the knowledge to itself?”

In fact, there are ample grounds to believe that sections of the state apparatus deliberately accepted the risk of such an attack in order to promote their own right-wing agenda. Fierce clashes have taken place in German ruling circles over refugee and security policy. Many regard Chancellor Angela Merkel as too soft to lead the government in times of major international and national tensions and mounting social conflicts. Under these circumstances, the attack is being used to intimidate the population and bring about a political change of course, possibly including a change of government.


Verderop trekt het stuk dan parallellen met eerdere aanslagen waar telkens ook achteraf voorkennis van de terroristen bij de geheime diensten bleek (naar eigen zeggen), die dus uitstekend in staat waren volledig gebruik te maken van hun bevoegdheden, maar op 'miraculeuze wijze' steeds niet ingrepen .. (meer of minder bevoegdheden nodig?).

Kijk Duif ... nóg een bredere context van het woordje "hoax" voor je: terrorisme als politiek instrument. Wat nu.
| #257271 | 03-01-2017 09:52 | DeGrijzeDuif

Oh? Waarom?

Ik las gisteren (ihkv SH) een mooie opmerking:
Trust but verify.
Daarom dus...

Tnx voor de link!

terrorisme als politiek instrument

Is het ooit anders geweest?
| #257272 | 03-01-2017 11:00 | Ness
Er is nog een aanwijzing dat 'men' Amri bewust heeft laten lopen: hij fraudeerde zich een ongeluk met bijstandsuitkeringen - hij had er 8 lopen meen ik, op diverse identiteits'bewijzen'. Dat moeten ze geweten hebben want ze hebben hem maandenlang nagetrokken. En daar kun je mensen op oppakken en een tijdlang wegzetten.
Ness's avatar
| #257275 | 03-01-2017 20:19 | Paul2
De Marokkaanse inlichtingendiensten hadden Duitsland eerder gewaarschuwd voor Anis Amri. Zij hadden het land informatie gegeven over de mogelijkheid dat Amri een terroristische aanslag in Duitsland kon plegen. Wat de Duitsers met die informatie hebben gedaan is niet bekend.
http://demet.nl/article_read.php?a=6252
| #257277 | 03-01-2017 21:59 | Ness
http://www.ad.nl/buitenland/verdachte-istanboel-ontkent-geen-idee-hoe-mijn-foto-daar-terecht-is-gekomen~af343044/ Klassiek: foute verdachte opgespoord. Een andere en behoorlijk duidelijke foto die rondwappert op het net maar die ik zo snel niet kan vinden toont een veel jongere man met een duidelijk Chinees-achtige babyface. Die opname is in de nachtclub zelf gemaakt. Inmiddels heeft die persoon ruim de tijd gehad om weg te komen, natuurlijk. Ongeveer als Amri en de Pakistaan die werd opgepakt in Berlijn. Als de Kirgies zelf ook een paspoort had waarmee hij kon reizen dan is zijn vervalste paspoort met opzet achtergelaten. En niemand heeft de vervalsing opgemerkt. (???)
Ness's avatar
aanmelden / inloggen