Door community (initieel Best Well), Op woe 18 apr 2018 18:29, 6 reacties, nieuws

Een nep-raketaanval ná een nepgifgas-aanval..Dubbelcomplot..
Nepvergelding volgt op Syrische nepgifgasaanval


We raken steeds meer gewend aan ‘nepnieuws’, maar dat het wereldnieuws inmiddels vollédig uit Hollywood komt zal toch nieuws zijn. Lezers van alternatieve nieuwsmedia zullen inmiddels wel weten dat de gifgasaanval in Syrië nep was, maar het zal je waarschijnlijk toch verbazen dat de vergeldingsaanval van Trump óók in scene is gezet. Trump zou, afhankelijk van de bron die je citeert, zo’n stuk of honderd kruisraketten hebben laten afvuren vanuit oorlogsschepen in de Middellandse Zee. Daarvan zouden er tussen de vijftien en vijfentwintig doel hebben getroffen. Zo gaan de berichten..

De eerste vraag die dit oproept is hoe al die raketten die geen doel troffen uit de lucht zijn gehaald. Hierover zullen de Syrische of Russische of Syrische media dan wel met trots hebben bericht. Ik heb mijn best gedaan maar ik heb geen beelden kunnen achterhalen, waaruit zou blijken dat raketten inderdaad uit de lucht zijn geschoten. Merkwaardig.

Minstens net zo opmerkelijk is het aantal doelen dat getroffen zou zijn en welke doelen. Het gaat om slechts drie doelen, zo luiden de berichten. Twee bunkers en een wetenschappelijk onderzoeksinstituut. Er zijn eigenlijk alleen beelden te vinden van het vernietigde wetenschappelijke instituut en daarom zullen we hier nagaan wat we van die ‘officiële’ beelden moeten denken. Volgens de Amerikaanse overheidspropaganda en onze gleichgeschaltete pers zouden er drie gebouwen van een wetenschappelijk instituut in de wijk Barzeh in de hoofdstad Damascus zijn geraakt.

Op Google Earth kun je de drie gebouwen gemakkelijk terugvinden en daar zie je dan een satellietfoto van de ‘getroffen gebouwen’.. Hieronder zie je tevens de Amerikaanse propagandafoto die zou aantonen dat de gebouwen zijn vernietigd DOOR de raketaanval..Van het middelste, donutvormige gebouw lijkt vrijwel niets over te zijn. Voor een getrouwe representatie van de gebeurtenissen kunnen we tegenwoordig beter terecht bij, oh ironie, de Pravda. De Komsomolskaja Pravda toont enkele wel scherpe luchtfoto van hooguit anderhalve dag na de aanval:Wat opvalt is dat het donutvormige gebouw inderdaad vrijwel is verdwenen, behalve een stuk van de voorkant. Waar zou toch het puin van de rest van dit twee verdiepingen tellende, in diameter dertig meter lange gebouw zijn gebleven? Duidelijk is dat het niet op straat is terechtgekomen, of die straat is na een dag alweer netjes schoongeveegd. Maar.. De smoking gun wordt zichtbaar zodra KP een foto van de andere kant toont:Kijk nog eens naar het middelste gebouw en vraag je af waar het puin had moeten liggen. Dit zou tenminste voor een deel voor of tegen het gebouwtje erachter moeten zijn. Nauwelijks een spoor van puin is daar te zien, net als in de vorige foto. Rechts in de foto zie je de oplossing van het raadsel: een dragline met een sloophamer.

De sloop van de gebouwen was al gepland..!
Dat de gebouwen al gesloopt werden kunnen we in een officieel document lezen. Volgens de Organisatie voor het Verbod op Chemische Wapens (OPCW) in een rapport van 13 maart 2018 werden reeds 25 van de 27 Syrische locaties gesloopt, die iets met chemische wapens te maken hadden. De sloop van de laatste twee zou binnen enkele weken beginnen; HIER de pdf over dit verhaal. Kijk specifiek naar pagina 2, punt 9:

“On the subject of Syria’s chemical weapons production facilities (CWPFs), the Secretariat has verified the destruction of 25 of the 27 former CWPFs declared by the Syrian Arab Republic. In November 2017, the Secretariat conducted an initial inspection of the last two stationary above-ground facilities in accordance with paragraph 44 of PartV of the Verification Annex to the Chemical Weapons Convention.

The Secretariat, together with the United Nations Office for Project Services, is to conclude a contract in the next couple of weeks with a company that will assist the Syrian Arab Republic in the destruction of the facilities located at these two sites. Destruction work could take another two to three months.”

Uit het document is duidelijk dat ten tijde van de raketaanval alle locaties, inclusief Barzeh, reeds gesloopt waren of gesloopt werden. Barzeh wordt in het rapport met name genoemd en is mogelijk een van de locaties waar de sloop nog in volle gang is. De onderstaande beelden van, uiterlijk, net na de vermeende raktaanval bevestigen dit. De volgende video en foto tonen het beeld op 49 seconden van een van de filmpjes die de Pravda online heeft gezet: HIER

https://kp-platform.cdnvideo.ru/kp/mp4/54/647378_1523834204.mp4


Een sloopmachine die al uiterlijk twee dagen na de raketaanval ter plaatse is, nog voor er een onderzoek is gestart..!! Beetje vreemd toch? In het volgende filmpje ziet u nog meer aanwijzingen dat de gebouwen al gesloopt werden. Ter plaatse zijn nog twee vrachtwagens met open laadruim die bestemd lijken om puin af te voeren en een bulldozer . Allemaal binnen een dag of hooguit anderhal. Beetje vreemd. HIER is de rechtstreekse link. Als je heel goed kijkt dan zie je zelfs het puin aan de voorkant uitsteken, boven de laadbak.Conclusie
Uit de officiële documenten van de OPCW blijkt zonder meer dat het Wetenschappelijk institituut in Barzeh al gesloopt was of ten tijde van de ‘raketaanval’ al gesloopt werd. Er was dus voor trump geen enkele reden om deze locatie aan te vallen. Uit de beelden blijkt overduidelijk dat er recentelijk geen explosies hebben plaatsgevonden; de straten liggen er aangeveegd bij. De sloopmachine, vrachtwagens en bulldozer vervolmaken het beeld van een bouwlocatie die gesloopt wordt.

De raketaanval op het onderzoeksinstituut in Barzeh moet daarom naar het rijk der nepnieuws worden verwezen. Ook gij, Donald.
Annotaties:
| #263035 | 18-04-2018 19:06 | Antares
Het haalt het niet bij Building 7. Ik heb nog nooit gezien dat op deze manier een gebouwencomplex wordt afgebroken.
Antares's avatar
| #263036 | 18-04-2018 20:53 | Zhen
Interessant artikel.

Maar dan zijn er ook beelden zoals te zien in het volgende video verslag.

Syrian hero: Crew Found American Tomahawks, Russian BUKs Did The Rest!
https://www.youtube.com/watch?v=uFiP3_b_1o8

Hoe betrouwbaar? Geen idee. De "crew chief" die te zien is vanaf 1:07 lijkt oprecht.
Zhen's avatar
| #263040 | 19-04-2018 08:23 | Rotterdam
Oh God, daar is-ie weer: Building 7. Gaat kennelijk nooit meer over, die gekte.
Hollywood bepaald de oorlog sinds mensen heugenis.
Zie deze komische trailer uit 1997
https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=CNo0BicRM8k
Johan Alphons (Independent, spaceship Earth)'s avatar
| #263057 | 19-04-2018 19:23 | liedetecter
Oh God, daar is-ie weer: Building 7


Ik geloof het artikel niet ... eigenlijk most likely complete BS ....

Hooguit als micro invert mentale excerisitie leuk voor retrard ransbak narcistische overheids trollen als Rotterdam om een contractueel puntje te scoren met dit soort reli BS ... met God, zonder ziel.

Hé leipo .... God is nooit aan jullie kant geweest ... gaat ook nooit gebeuren. Dit soort ranzig pervers gezeik doet het niet aan de poort ....

LOL
aanmelden / inloggen