Door P.uncia, Op zon 15 nov 2009 21:10, 5 reacties,    

Een tieneratleet uit Virginia beland in rolstoel na H1N1 vaccinatieEen tieneratleet uit Virginia zit nu in een rolstoel nadat hij binnen enkele uren na het krijgen van een H1N1 varkensgriep vaccinnatie aan het Guillain-Barre Syndroom leed. De 14-jarige Jordanië McFarland ontwikkelde zware hoofdpijn, spierkrampen en zwakte in zijn benen na de injectie. Hij zal "uitgebreide fysiotherapie" nodig hebben om te herstellen herstel, meldt MSNBC. En hij heeft voor vier tot zes weken de hulp van een loophek nodig.

Guillain-Barre Syndroom (GBS) is de naam die gegeven is aan iedereen die een bepaalde reeks neurologische symptomen vertoont zoals spierzwakte en spierkrampen. GBS doet zich nu in toenemende mate voor na de H1N1 vaccin injecties. Het was bij duizenden patiënten gediagnosticeerd na de 1976 varkensgriepvaccin angst en het lijkt nu in 2009 teruggekeerd te zijn nu de varkensgriepvaccin distributie grootschaliger wordt.

Gezondheid autoriteiten blijven echter keihard volhouden dat H1N1 vaccins nooit de oorzaak van het GBS zijn en dat zulke diagnoses "puur toeval zijn". Deze schaamteloze onwetenschappelijke PR tactiek is ontworpen om elke en alle bezorgdheid over de neurologische bijwerkingen van de vaccins tegen H1N1 simpelweg te ontkennen dat ze bestaan. Tot op heden heeft de CDC vijf extra meldingen ontvangen van mensen die gediagnosticeerd werden met GBS na het krijgen van varkensgriep vaccinaties maar verwerpt ze allemaal als toeval. "Het is veel minder dan we hadden verwacht", zegt CDC functionaris Dr Claudia J. VELLOZZI. (Wat op zichzelf eigelijk interessant is, want het blijkt dat de CDC verwacht dat veel meer mensen GBS krijgen van een vaccinnatie ...)

Tegelijkertijd is een deel van de reden waarom de CDC niet veel rapporten ontvangt over neurologische aandoeningen veroorzaakt door het H1N1 vaccin, omdat zij hebben deelgenomen aan een massaal media hersenspoelprogramma dat de bevolking voorbereide om alle bijwerkingen af te wijzen door vooraf het bizarre idee aan te kondigen dat "bijwerkingen ondervonden na vaccinnaties niet gerelateerd zijn aan vaccins".

Dit was een georganiseerde, landelijke media hersenspoelcampagne ontworpen door de CDC, FDA en farmaceutische bedrijven. Zij wilde de consument voorprogrammeren om automatisch de ernstige bijwerkingen te ontkennen die optraden in de uren na ontvangst van varkensgriepvaccin injecties.

De campagne werkte. In feite was zelfs hetGBS van deze jonge man, Jordanië McFarland, niet voorgelegd aan de CDC. Het kwam pas aan het licht toen zijn stiefmoeder details voorlegde aan het lezerrapportage middel van MSNBC.com. Met andere woorden, hier was burger journalistiek aan het werk, waarbij een ouder rechtstreeks informatie verstrekte aan de media.

Dat dit voorkomt is uiterst zeldzaam. De meeste ouders zou gewoon op hun arts wachten om deze informatie aan de gezondheidsautoriteiten voor te leggen, niet wetende dat het indienen van verslagen van vaccingerelateerde bijwerkingen in de moderne geneeskunde op vrijwillige basis blijft.

Geen verplichting om vaccinbijwerkingen te rapporteren?

Dat lees je correct: Er is absoluut geen vereiste dat artsen verslagen van de bijeffecten van het vaccin naar wat voor gezondheidsautoriteiten dan ook sturen. En dat roept de vraag op: Dus hoe weten ze in werkelijkheid hoeveel mensen er aan neurologische bijwerkingen van de vaccins tegen H1N1 lijden?
Annotaties:
| #81891 | 15-11-2009 21:21 | marianne
Net als in onze psychiatrie waar zich de meest afschuwelijke gevolgen door zwaar giftige medicatie voordoen.

De psychiater heeft geen enkele verplichting deze voor patienten wrede gevolgen te melden.
| #81902 | 15-11-2009 23:13 | SoSeg
Ik snap niet dat sommige mensen nog steeds de FEITEN niet kennen.

GBS (of verlamming) staat gewoon in de officiele bijsluiter als zeer zeldzame bijwerking vermeld... waar is de onduidelijkheid hierin??

• vaatonstekingen (ontstekingen van bloedvaten die huiduitslag, gewrichtspijn en nierproblemen
kunnen veroorzaken)
• zenuwstelselafwijkingen, zoals encefalomyelitis (een ontsteking van het centrale zenuwstelsel),
onsteking van zenuwen en een vorm van verlamming beter bekend als het syndroom van Guillan-
Barré.
SoSeg's avatar
| #81906 | 15-11-2009 23:18 | SoSeg
Om volledig te zijn, in de bijsluiter van het vaccin 'pandemrix'

Eea te vinden via http://grieppandemie.nl -> zoek op 'bijwerking' bij veelgestelde vragen.

Bijwerkingen staat 'toevallig' niet standaard bij 'veelgestelde vragen' ... en dat vind ik best wel vreemd.

Je moet dus weer extra moeite doen om bij deze essentiele informatie te komen al is google je grote vriend
SoSeg's avatar
| #81907 | 15-11-2009 23:22 | P.uncia
Wel SoSeg uit de beelden die ik heb gezien staat de mensen in rijen als makke schapen te wachten op een shot en niemend krijgt een bijsluiter te zien (of vragen om een bijsluiter), best weird dat kuddegedrag.
P.uncia's avatar
| #81921 | 16-11-2009 01:05 | SoSeg
Kudde gedrag, kudde immuniteit.

Ja P.uncia, het is triest om te zien. Tevens is het triest om erachter te komen hoe moeilijk het is mensen van hun vastgeroeste gewoontes, hoe schadelijk ook, bewust te maken en tot andere keuzes te bewegen op basis van onweerlegbare feiten betreffende de schadelijkheid van vaccins.

Mensen lijken niet te kunnen veranderen (of zeer zeer moeilijk) als ze jaren vaccinaties hebben gezien als vanzelfsprekend en onschadelijk. Willen ze het eigenlijk niet weten.

David Icke schrijft het mooi, hij zegt dat mensen die zich wel laten prikken terwijl ze twijfelden juist overtuigder raken van het nut en noodzaak van vaccins. Ze kunnen dan steeds moeilijker openstaan voor andere informatie, en willen dit dan ook niet meer.

Dit mechanisme is ook bij de industrie bekend en zie je ook als argument gebruikt worden bij fabeltjes als 'kudde immuniteit'. Netjes door ge-papegaaid door voorposten van de industrie als gezondheidsraad en RIVM.

Tja, zij hebben de lobbyisten, wij de groeiende aantallen van mensen met kennis.

Zodra wij, als wakkere burgers, onszelf verlossen van het calimero syndroom kunnen we de boel veranderen. Maar het overgewaardeerde 'individualisme' gecombineerd met het voornoemde calimero syndroom staat ons nog stevig in de weg.
SoSeg's avatar
aanmelden / inloggen