Door community (initieel Bestwel), Op zat 21 jan 2017 16:56, 8 reacties, nieuws

Eerste internationale crisis voor Trump: Oorlog Servië en Kosovo



llegale NAVO oorlog tegen Servië zorgden voor creatie moslimstaten in Bosnië en Kosovo, die grote rol spelen bij migranteninvasie van Europa

De burgeroorlog in Joegoslavië in de jaren ’90 werd destijds beëindigd door illegale NAVO bombardementen op het orthodox christelijke Servië. Onder leiding van president Bill Clinton werd het land opgesplitst en werden twee grote moslim enclaves gecreëerd, in Bosnië-Herzegovina en in Kosovo, dat altijd bij Servië had gehoord. De Serven hebben de feitelijke bezetting van een deel van hun grondgebied nooit geaccepteerd. Een week voordat de Verenigde Staten een nieuwe president kregen, die als eerste ooit in zijn inauguratie toespraak het islamitische terrorisme bij de naam noemde –en beloofde dit compleet te zullen vernietigen-, stuurde het land een trein met daarop de levensgrote teksten ‘Kosovo is Servisch’ geschilderd richting de grens. Zo’n 60.000 Servische troepen staan klaar Kosovo te bevrijden.

De trein staat al sinds vorige week vrijdag stil, omdat de autoriteiten in Kosovo de reis over de spoorlijn tussen Belgrado en Mitrovica, een Servisch stadje in Kosovo, blokkeren. 60.000 Servische troepen, inclusief pantserwagens, artillerie en luchtmachteenheden, zijn gereed om in te grijpen. Kosovo kan daar slechts zo’n 6000 man tegenover stellen.

De Servische president Tomislav Nikolic dreigde afgelopen week dat ‘als er Serviërs worden gedood, wij ons leger naar Kosovo sturen.’ 19 jaar geleden werd Servië door Amerikaanse bombardementen op Belgrado gedwongen te capituleren, en een overeenkomst te tekenen om de oorlog met de opstandelingen in Kosovo te beëindigen. Het Westen erkende vervolgens de onafhankelijkheid van Kosovo, dat al snel berucht werd als een moslim maffiastaat. Rusland en China beschouwen Kosovo echter nog steeds als een integraal deel van Servië.

Door NAVO gecreëerde moslimstaten geven ruimte voor migranteninvasie

De Kosovo oorlog was het gevolg van het conflict tussen aan de ene kant het christelijke Servië en Kroatië, en aan de andere kant het overwegend islamitische Bosnië. Die oorlog duurde van 1992 tot 1995, en werd door Amerikaanse/NAVO interventie beëindigd. President Clinton dwong de Serven de Dayton akkoorden te ondertekenen, en Bosnië over te geven aan moslim heerschappij. Daarmee werden de eerste onafhankelijke islamitische enclaves in het zuidoosten van Europa gecreëerd, ten koste van orthodox-christelijk gebied, dat beschermd werd (en wordt) door Rusland.

Het pro-islamitische, anti-christelijke beleid op de Balkan werd later voortgezet door president Obama en de Duitse bondskanselier Angela Merkel, en wordt beschouwd als één van de doorslaggevende factoren die de moslim migranteninvasie van Europa mogelijk hebben gemaakt. Vier islamitische staten, te weten Turkije, Bosnië, Kosovo en Albanië, zetten gewillig hun poorten open voor enorme aantallen moslims uit het Midden Oosten en Afrika, en stuurden deze vervolgens linea recta door naar centraal Europa.

Servische troepen klaar om in te grijpen

De Servische trein markeerde het einde van het Obama tijdperk, en onderstreepte het feit dat de Serven het illegaal afpakken van Kosovo nooit hebben geaccepteerd. De Serven zouden van plan zijn de trein een dezer dagen verder te laten rijden. Als deze dan wordt aangevallen door Kosovaarse troepen, zal het Servische leger ingrijpen. Maar zelfs als zo’n aanval er niet komt, dan is de kans nog steeds aanzienlijk dat Servië één van president Clintons ‘trotse’ prestaties ongedaan gaat maken, en Kosovo bevrijdt van de islamitische bezetting.

In het centrum van Pristina staat een standbeeld van Bill Clinton, als dank voor het feit dat hij de moslims een eigen staat in Kosovo heeft gegeven. De gisteren ingezworen president Donald Trump staat en echter totaal anders tegenover de islam, en bezwoer als eerste president ooit in zijn inauguratietoespraak het islamitische terrorisme totaal ze zullen vernietigen.

Russische bijstand voor Servië?

Op zijn eerste werkdag vindt Trump op zijn bureau in de Oval Office een urgente brief van de Kosovaarse minister van Buitenlandse Zaken Enver Hoxhaj, waarin deze vraagt om assistentie tegen Servische ‘agressie’. Een vergelijkbaar SOS in 1998 leverde de interventie van een NAVO elitemacht op, die overigens voornamelijk uit Britse eenheden bestond.

In 2017 kan Kosovo de hulp van Europese regeringen echter vergeten, ook van Frankrijk en Duitsland, landen die zich altijd hard hebben gemaakt voor de islamitische zaak op de Balkan. Dat heeft niet alleen met de komst van Trump te maken, maar ook met mogelijke Russische bijstand voor Servië. Op 12 juni 1999 stuurde de toenmalige president Boris Yeltsin al eens een Russisch contingent naar het vliegveld van Pristina, om te proberen de overname van Kosovo door het Westen te stoppen.

Trumps antwoord aan ministerie Hoxhaj zal volgens Israëlische inlichtingenspecialisten ‘een belangrijk inzicht geven in de geheime overeenkomsten die Trump en Putin met elkaar sloten voor samenwerking in de oorlog tegen islamistische terreur, en het voorkomen van verdere moslim expansie in Europa.’

Rechtstreekse link naar dit artikel
Annotaties:
| #257754 | 21-01-2017 18:36 | Ness
In Kosovo ligt het beruchte kamp Bondsteel. Dat kamp wordt al heel lang aangewezen als een terroristenhub, een verzieker van samenlevingen, een bankiersburcht, en het verhaal gaat dat Afghaanse heroine vandaaruit wordt getransporteerd naar heel Europe. Het aantal mensen dat daar gelegerd is, blijkt veel groter dan 7000 (officieel), volgens Russisch onderzoek (18000). Het is niet voor niets dat Servië - lees Rusland - nu ineens begint te zeiken. Want die viezigheid daar is een grote bedreiging. Maar dan moet eerst duidelijk worden waarom.

Ten eerste zijn de meest Kosovaren import-Albanezen, ten tweede was het de standplaats van Bin Laden in de tijd dat vandaaruit terroristische akties werden ondernomen tegen Rusland, en bovendien heeft in Kosovo een nepmassamoord op moslims plaatsgevonden die de start is geweest van de Balkanoorlog. . Noam Chomsky heeft dat terdege onderzocht in zijn tijdTen laatste is de huidige of laatste premier een bekend maffialid, heroine- en organenhandelaar. Zelfs de EU is Kosovo zat. Te opzichtig volslagen misdadig, het hele gestolen landje, met kamp Bondsteel in het centrum. Bondtseel is een geheim dope en orgaanknooppunt van de NAVO en USA waar niemand nog zicht op heeft, ook de regeringen niet. Plus DYNcorp is daar aanwezig...

http://orientalreview.org/2013/12/09/u-s-role-in-global-drug-trafficking/
http://serbiasos.blogspot.nl/2012/12/thierry-meyssan-syrian-terrorists-were.html
http://www.kosovo-metochia.org/2016/05/05/washingtons-bizarre-kosovo-strategy-destroy-nato/
Ness's avatar
| #257758 | 21-01-2017 19:12 | Ness
http://orientalreview.org/2013/12/09/u-s-role-in-global-drug-trafficking/ in die link staat dat USA 2!! militaire basissen heeft in Kosovo, Bondsteel en Montheith. Ff naar beneden scrollen voor hoofdstukje 'kosovo channel'.
Ness's avatar
| #257770 | 22-01-2017 00:06 | jantjeuitnederland
Servië wil nu wel Kosovo terug veroveren nu Rusland en (hoogst waarschijnlijk) de VS aan hun kant staan. Verder is Kosovo, na het hoofdkantoor van de EU, het grootste probleem van Europa.
jantjeuitnederland's avatar
| #257774 | 22-01-2017 09:36 | Nico de Geit
Ik heb die trein gezien. Hij zit vol orthodox christelijke elementen. Als hij beschadigd raakt is er iets om te filmen. het wordt dan toch een beetje een godsdienstoorlog. Het wordt hoog tijd dat terreurbroeinest Kosovo wordt schoongeveegd en weer een nette Servische provincie wordt, wat het eeuwen was.

Ik snap ook niet waar de EU daar zo graag een terreurbroeinest heeft.
Nico de Geit's avatar
| #257775 | 22-01-2017 10:37 | Bestwel
@Nico
Even naar gezocht,nou zo had het eruit kunnen zien:
kosovo.brug.jpg

(Wel een wat oudere foto van een trein in Kosovo gevonden)
Bestwel's avatar
| #258002 | 28-01-2017 19:55 | Ness
Ness's avatar
aanmelden / inloggen