Door community (initieel Best Well), Op maa 27 nov 2017 00:26, 12 reacties, nieuws

efhrjyjhjhjjjj

hfggghghghghghghgh
Annotaties:
| #261374 | 27-11-2017 07:32 | ..................

Helaas vrees ik dat extreem-rechts de komende jaren nog populairder zal worden, aangewakkerd door het anti-blanke racisme van extreem-links


De enige die zich storen aan het linkse sentiment is het alt rechts.
Elke scheet die gelaten word over de islam,alt rechts er als de kippen bij is.
Of het gejammer over de genocide op de blanken.Want ze zijn zo zielig en aan het uitsterven.

De oorzaak voor het extreem rechts ligt niet aan het extreem links.
Mensen worden egoisten,als het beleid hun inkomsten en vrijheden aan het inperken zijn.
Zo is ook nazi duitsland gevormd na WO1,omdat de bankers de duitsers beroofde van hun inkomen en ze van de honger omkwamen.
Dan veranderd je mentaliteit wel in een egoist.

Je kan het ook vergelijken met dieren (honden)
Als je 4 honden in een kennel hebt,en je besluit om maar 3 broden elke dag in de kennel te gooien,1 hond geen eten krijgt.
Die zal moeten vechten om te overleven.
Zo gaat het ook in de mensenwereld.

Het rechtse denken word gevoed door populisten als Wilders en de FVD.En ook de huidige rot kliek er aan meewerken in den haag.
Daarom zitten die bruinhemden ook in de politiek om de aandacht af te leiden,dat het volk berooft word door hun regering.
Verdeel en heers.
| #261377 | 27-11-2017 10:17 | Best Well
Tamso, ben jij anti blank?
Ben jij erg links en misschien zelfs pro Antifa?
De maatschappelijke tegenstellingen zijn zich aan het verdiepen:
8000 autobranden in anderhalf jaar in Nederland en nog steeds denk jij dat er niets onderweg is blijkbaar.

De extremen zullen elkaar gaan versterken net als in de VS.
Best Well's avatar
| #261378 | 27-11-2017 11:14 | ..................
Tamso, ben jij anti blank?
Ben jij erg links en misschien zelfs pro Antifa?


Domme vergelijking weer.
Ik ben zelf blank.
Ik bekritiseer ook moslims,of zwarten die denken dat ze beter zijn,dan anderen.
En ik snap ook wel dat de antifa de zogenaamde oppositie is.
Jij ziet het hele plaatje niet.
De bron is het egoisme.
Me,me and only me.
Daarom word het spel ook zo gespeeld,dat mensen elkaar bestrijden,in plaats van de elite bende die er de hoofdzaak van zijn.
Verdeel en HEERS.
Ik trap daar niet in.
Jij bent er blijkbaar heel gevoelig voor.
| #261379 | 27-11-2017 11:30 | Best Well
Je klinkt als een salonsocialist totdat ook jij de rekening gepresenteerd krijgt. Wanneer je eigendommen vernield worden of je auto in brand opgaat heeft dat niets meer met egoïsme te maken.
Ik denk dat jij ook keuzes zal gaan maken in dat geval om dat uit je buurt te houden.
Best Well's avatar
| #261380 | 27-11-2017 12:02 | ..................
Je klets uit je nek.
Ik ben geen volger.En helemaal geen stemmer op een politieke partij wat allemaal gecontroleerde poppetjes zijn.

En wat the fuck heeft een brandstichter te maken met LINKS.
Waarom zou zo een debiel auto's in de fik steken.
Pyromanen zijn ziek in hun kop.Het is een ziekte.

Wat betekent links nu in werkelijkheid.Dat je een sociaal persoon bent.Is het sociaal om andermans auto in de fik te steken.
| #261382 | 27-11-2017 17:58 | Best Well
De tweedeling van de maatschappij:
Zou tuig dat afgunstig en vernielzuchtig is, nu eerder links of juist rechts zijn?
Ik zou het toch grotendeels in de hoek van ongeschoolden werklozen krakers en Antifa zoeken.

De werkende en sociale bevolking gaat zich echt met vandalisme inlaten omdat die nogal wat te verliezen hebben.
Criminelen zijn niet zo erg welkom op de arbeidsmarkt
(uitzonderingen in banen de politiek daargelaten)
Best Well's avatar
| #261391 | 28-11-2017 06:05 | Zhen
artikel: Op universiteiten en in de media worden Nederlanders continu bestookt met termen als ‘white privilege’, ‘white guilt’ en andere cultuurmarxistische onzin, aangevoerd door extreem-linkse opiniemakers zoals Sylvana Simons, Anousha Nzume en Gloria Wekker.

Dat gebral over ‘white privilege’, ‘white guilt’ en andere 'black lives matter' onzin komt momenteel voor in alle westerse landen. Dat is natuurlijk niet toevallig, en allesbehalve spontaan. Als ook Soros er geld in stopt, dan weet je wel hoe laat het is.

Maar hoe gekuntseld ook, het toont hoe oliedom ook zwarten als groep kunnen zijn, net als expliciet racistische blanken. Want hoe praat je dit soort racisme goed? Dat kan gewoon niet. Werkt niet.

Integendeel, zwarten geven ermee aan dat racisme VOOR HUN een "rechtvaardige" keus is, zolang zij er maar voordeel bij halen. Bizar, en fataal voor elke claim dat zwarten ooit onterecht ervan beschuldigd zouden zijn 'dom' te zijn.

Het argument dat dit een of ander wangedrag van blanken compenseert is bedrog en irrelevant. Door de geschiedenis heen zijn ook vele blanken slaven (de erkende vorm ervan) geweest. En het is al heel wat dat blanken ZELF hebben besloten slavernij van zwarten (de erkende vorm ervan) af te schaffen. Waarom kunnen zwarten niet gewoon "dank je wel" zeggen? Beter laat (vrij), dan nooit, toch?

Ik beoordeel de reacties van zwarten die in de "black lives matter" beweging meelopen dan ook als "dom", want er wordt door hun in de regel geheel eraan voorbij gegaan dat vandaag de dag de meeste blanken OOK worden gediscrimeerd, en (o.a.) dat de meest extreme racisten in de westers politieke-financieel-industriele arena joods zijn (volgens hun eigen geloof).

Ho maar stop even, al die fijne joden die zo hard weken in "anti-racistische" organsiaties zijn toch juist "goed"? Sure, voor wie er niets van begrijpt. Nogmaals, als ook Soros er geld in stopt, dan weet je wel hoe laat het is.

Al deze domheid en extreem racisme geeft als logische resultaat extreme reacties van allerlei aard, waarvan veel ook dom is of gewoon niet toereikend, en een identitaire beweging die gedoemd is zwaar teleurgesteld te worden vanwege idealen die politico-sociaal-demografisch-technisch al niet tot nauwelijks meer te realiseren zijn.

Ik denk dat de huidige trend nog heel extreme gevolgen gaat hebben. Er is gewoon te weinig verzet tegen (van zowel zwart als wit en ertussenin).

Denk aan een nogal gesegregeerde maatschappij, waarbij het voor blanken niet meer mogelijik zal zijn om kinderen behoorlijk (objectief, of zelfs maar gedegen) onderwijs te doen krijgen via publiek (overheids-gesubsidieerd) onderwijs. Er zullen meer en meer gescheiden cultuur-uitingen zijn (er zijn al meer en meer events waar blanken uitgesloten zijn), en natuurlijk meer en meer geweld tussen wit en zwart, en alles wat daartussen zit.

Een waar 'feest' voor de NWO dus...

Overigens een aardig weetje: onder de Obama adminstratie is slavernij (de erkende vorm ervan) van zwarten in de wereld juist toegenomen, met name in Afrika. Daar mogen de velen die om "anti-racistische" redenen op hem stemden nog even over nadenken. zie
http://www.frontpagemag.com/fpm/268431/how-obama-brought-back-muslim-slavery-black-people-daniel-greenfield
Zhen's avatar
| #261392 | 28-11-2017 06:30 | Zhen
Best Well: Tamso, ben jij anti blank?

DAT is inmiddels meer dan duidelijk geworden uit met name de discussie over de Las Vegas aanslag.

tamso hoopt op deze website mensen ervan te kunnen overtuigen dat moslims geweldig vredelievende mensen zijn die door de hele wereld (maar met name door "zionisten" en "europeanen") onheus worden bejegend en gedupeerd, dat "nep-joden" (i.e. zionisten) wellicht slecht zijn maar "echte joden" (i.e. ook feitelijk allemaal zionisten, zij het sommige onder andere naam) goed, en dat hoe dan ook alle europeanen door en door slecht zijn, en met name alles dat christelijk is.

In de praktijk komt het erop neer dat er voor tamso eigenlijk geen plaats is voor een goede blanke (op hemzelf na dan), en al helemaal niet als die europeaans is. Ik heb tamso nog nooit iets blank-vriendelijks zien schrijven.

Dat de meeste Turken van oorsprong arisch zijn, en dus ook blank (net als tamso, zoals hij schrijft) doet daar weinig aan af, zoals hier gebleken is. Ze zijn immers in de eerste plaats moslim! (heu) tamso is dus eigenlijk ook een beetje schizo, maar dat is begrijpelijk met al die invloeden waar hij klaarblijkelijk aan is blootgesteld.


Best Well: Ben jij erg links en misschien zelfs pro Antifa?

Voor zover ik kan zien is tamso noch het een, noch het ander. Hij is in eerste instantie voor wat ik kan beoordelen een "useful idiot", en daarbij een flauwe opportunist die op alle slakken zout probeert te leggen zodra het wat voordeel voor moslims kan geven, en met een lage intelligentie (zoals keer op keer blijkt), en een laag incasserings vermogen (zal weer kunnen worden beoordeeld in zijn reactie op dit commentaar!).

Mensen uitmaken voor "alt rechts" is voor hem een truuk om alle argumenten die hij tegen zich krijgt met een dood-doener af te doen, of die nu gefundeerd is of niet. Dit werkt al net als ongefundeerd alle kritiek op Israel/zionisten/judaisme te beschuldigen van "anti-semitisme" [sick], of kritiek op gedrag en/of cultuur van zwarten en/of moslims af te doen als "racisme".

En wie niet begrijpt hoe dat kan werken als een rode lap op de beroemde stier, moet maar weer eens opzoeken waar de term "geuzenaam" vandaan komt.

Overigens, enkel useful idiots rekenen zich vandaag de dag nog expliciet tot "rechts" of "links" voor zover dat betekent dat ze zich aansluiten bij de bestaande paradigmas en politieke organisaties ervoor. tamso doet voor alsof hij zelf niet in die val trapt, maar uit z'n schrijfsels blijkt het tegendeel (een argument afdoen als "alt-rechts", is een vorm van kiezen voor je - andere - politieke kleur, in plaats van ingaan op de feitelijke inhoud).

Wees allereerst een mens met goed werkend geweten. Dan volgt de rest vanzelf...


tamso: Jij ziet het hele plaatje niet.
De bron is het egoisme.
Me,me and only me.

Egoisme is GOED. Enkel een oplichter eist van de ander zijn eigen belangen op te geven zonder toereikende tegenprestatie (en alle bekende vormen van socialisme blijken keer op keer slechts een volkomen ontoereikende "tegenprestatie" te kunnen geven voor het opgeven van allerhande eigenbelang). Enkel een idioot gelooft dat werken voor jezelf niet kan betekenen dat je (toch) ook werkt voor de rest van de wereld.

Altruisme is ook GOED. Enkel een idioot gelooft dat hij niet meer in het leven hoeft te doen dan ontvangen. Maar enkel een idioot zou zijn gezonde lichaam aan de gieren voeren.
Zhen's avatar
| #261393 | 28-11-2017 08:50 | ..................
Bestwell

Dat links en rechts zit tussen je oren.
Niet iedereen boeit de politiek.
En haat tegen de maatschappij kan zich vooral voordoen als men zich voelt afgezonderd van de maatschappij.
Als je bv werkeloos word en geen baan kan vinden,dan isoleer je jezelf met alle gevolgen van dien,wat kan leiden tot haat naar de maatschappij.
Het in brand steken van auto´s,of huizen is een ziekte.
Zoek het woord pyromaan eens op.
Die gasten die een pyromaan zijn krijgen TBS als ze gepakt worden.
Links of rechts heeft daar geen zak mee te maken.
Ook jij loopt met een kronkel in je hoofd dat je bent afgezonderd,of dat je tekort bent geschoten.
En schuift de schuld eenzijdig af op een andere groep.
In dit geval het links.
| #261394 | 28-11-2017 09:02 | ..................
Zhen

Je bent een naar kereltje.
Ik kan tenminste de peren onderscheiden van de appels.
Wat jij blijkbaar niet kan.
Voor mij is ieder mens gelijk.
Of je nu blank bent,zwart,bruin of geel.
En ik kan ook een onderscheid maken tussen religie´s dat ze niet allemaal hetzelfde denken en doen.

Voor de rest klets je weer zoals gewoonlijk weer slap uit je nek.
| #261395 | 28-11-2017 10:33 | Best Well
Zhen
Dat was een goed onderbouwde reactie!
Best Well's avatar
| #261397 | 28-11-2017 15:47 | Zhen
@ BW: ;)

tamso: Je bent een naar kereltje.

Speciaal voor jou, wanneer je maar wenst...
Zhen's avatar
aanmelden / inloggen