Door Antares, Op vri 11 mei 2018 05:57, 2 reacties, citaat / intro / linkdump

Einde van de NAVO vanwege opzegging Iran-deal?Zal de eenzijdige opzegging van de Iran-deal door de Verenigde Staten ertoe leiden dat Europese landen zich terugtrekken uit de NAVO? Volgens E. Michael Jones kunnen Europese landen het zich niet veroorloven om het verdrag met Iran op te zeggen. Wat Donald Trump heeft gedaan komt erop neer dat Trump zichzelf en Israël tegenover de rest van de wereld heeft geplaatst. ...
Annotaties:
| #263354 | 11-05-2018 06:09 | Antares
Strikt genomen wordt de deal niet opgezegd maar trekken de Verenigde Staten zich eruit terug. De deal tussen alle overige landen blijft bestaan.
Antares's avatar
| #263365 | 11-05-2018 20:19 | siban
Hee the beal,

correctie

Hee the deal was natuurlijk nooit de bedoeling geweest van deep state, ze wisten dat er geen nucleaire wapens waren. Dit moeten we misschien Obama wel meegeven, dat hij dit wel voor elkaar heeft gekregen.

Dat Trump al voor zijn verkiezing riep dat hij the deal zou versnipperen zou iedereen ook aan denken moeten zetten met wie hij allang in bed was.

Trump heeft ook al eerder geroepen dat Europa op eigen benen moet gaan staan wat betreft militaire bijdrage.

Alles loopt dus perfect volgens plan. Europa is nog lang niet vrij van Amerika ook al gaan zij een Europees leger vormen. Nee ze gaan nog steeds meelopen, over een paar jaar weer een zachtaardige president en heel Europa is weer om.
siban's avatar
aanmelden / inloggen