Door community (initieel Best Well), Op zat 13 jan 2018 11:39, 0 reacties, nieuws

Elk kritisch geluid definitief de nek om gedraaid door FacebookTIJD VOOR ACTIE


SaveHet was al te zien in de statistieken hier op de site, waarbij sinds eind vorig jaar Facebook niet langer op nummer 1 stond als site die lezers door linkte. De censuur was meer en meer merkbaar, maar vandaag kondigt Facebook aan dat het opnieuw nieuws uit de ‘news feed’ gaat halen. “Het kan zijn dat pagina’s een daling in hun bereik zien en dat video’s minder goed worden bekeken“, aldus Facebook. Gelukkig weten steeds meer lezers deze site rechtstreeks te vinden, omdat ze zich hebben ingeschreven voor de nieuwsbrief of hun e-mailadres ingevuld hebben bij ‘Dagelijks Nieuwste Posts’. Hierdoor is het aantal lezers niet afgenomen, ondanks de toenemende censuur.

Toch is het opmerkelijk te noemen dat Facebook tot enkele maanden terug, duizenden lezers per dag aanleverde en nu nog slechts enkele honderden. Leven we hier in China of in het vrije Nederland? De staat wil er duidelijk alles aan doen om het monopolie op beeldvorming terug te winnen. Facebook werd veel te veel een vrijplaats voor lezers van onafhankelijk nieuws. Dat is sinds vandaag definitief de nek omgedraaid.

Bent u er van overtuigd dat het goed is dat onafhankelijke nieuwsanalyses uzelf en anderen bereiken, dan wordt het tijd om dit censuurgeweld een halt toe te roepen. Tijd om te doen! Zeg daarom vandaag nog uw abonnement op uw mainstream krant, tijdschrift of andere media op en word snel lid van deze website. Dat doet u door op de rode ‘word lid‘ knop te drukken. Met het lid zijn van een mainstream krant ondersteunt u het monopolie van media. Het wordt tijd om dat te doorbreken. Zij verkondigen wat de staat of haar gecontroleerde oppositie partijen en media u voorkauwen. Daarom is het tijd voor actie.

Deze website kan alleen doorgaan met uw steun. Het voortbestaan van deze website is afhankelijk van uw donatie of lidmaatschap. Juist als u het belangrijk vindt dat échte onafhankelijkheid blijft bestaan, kunt u lid te worden. Dat kan al vanaf € 2 per maand. Als de vrijheid van meningsuiting u iets waard is, kunt u dat vorm geven middels dit symbolisch bedrag.

Uw steun is dé manier om de toenemende censuur en de overmacht te breken. Help daarom nu en word lid.

Vergeet niet dat u zich ook aan moet melden voor de nieuwsbrief of onder ‘Dagelijks Nieuwste Posts’, zodat u de nieuwste artikelen blijft ontvangen!

Let op! Als op korte termijn het aantal leden niet de grens van 500 behaalt, is het helaas niet langer mogelijk om verder te gaan. De kosten voor levensonderhoud en hosting van de site zijn niet op te brengen in combinatie met full time onderzoek- en schrijfwerkzaamheden. Het voorbereiden en het schrijven van artikelen is een arbeidsintensieve bezigheid waarvoor uw waardering noodzakelijk is. Dit kunt u vorm geven door u aan te melden als lid. Dat kan al vanaf € 2 per maand. Alvast bedankt.

Bron linkvermeldingen: nos.nl
Annotaties:
aanmelden / inloggen