Door Ness, Op vri 18 nov 2016 17:23, 3 reacties,    

Erdogans partij wil verkrachter met slachtoffer laten trouwen


Verkrachters krijgen de mogelijkheid in Turkije om met hun slachtoffer te trouwen en zo te ontkomen aan een gevangenisstraf. De AK-partij van de president Recep Tayyip Erdogan heeft dat laten vastleggen in een amendement.

Als een verkrachter de vrouw trouwt die hij seksueel heeft misbruikt, dan ontkomt hij aan een gevangenisstraf. De nieuwe wetgeving heeft ook betrekking op pedofielen die kinderen misbruiken: zij kunnen uiteindelijk ook trouwen met het minderjarige slachtoffer.

(Misschien iets voor DENK om vast hier ook op de agenda te zetten? Het kan meteen geïntroduceerd worden in de Diyanet-mosketen alhier, want het past prima binnen de sharia die toch ingevoerd moet worden tzt, en er is geen imam die zich ene moer aantrekt van de zondige, ongoddelijke wetten hier)
Annotaties:
| #256177 | 19-11-2016 15:25 | Ness
http://www.ad.nl/nieuws/ophef-om-voorstel-slachtoffers-te-laten-trouwen-met-verkrachter~a1b17548/
Nou, een beetje ophef mag ook wel. Want de apologisten wijzen natuurlijk op de 'ontsnappingsclasule': als de vrouw niet wil trouwen dan volgt alsnog een strafje.

Klinkt lief maar zo zit de werkelijkheid niet in elkaar. Ten eerste is daar de fascistoïde islamitische overtuiging dat de getuigenis van een vrouw maar de helft of minder waard is. Dus heb je 2 of 3 mannelijke getuigen nodig die instaan voor jouw zedigheid. Dit is KOELTOER en staat niet als zodanig in de wet. Maar deze barbaarse notie speelt in alle rechtszaken natuurlijk wel een rol.

Maar er is meer: in Turkije worden veel huwelijken gearrangeerd door de ouders. De - vaak hele jonge - meiden die geen trek hebben in een ouwe zak en weigeren kunnen op deze manier door de beide families gedwongen worden. Als die tegen haar getuigen en stellen dat er geen sprake was van verkrachting dan heeft het kind niets in te brengen; die kan gewoon verplicht gesteld worden te trouwen.

En als laatste gelden de eerwraak wetten. Ook dat is KOELTOER. Een meisje dat verkracht is, wordt schuldig beschouwd; immers, een man moet wel aanleiding gehad hebben anders had hij zich niet zo laten gaan. In Pakistan en elders in de islamitische wereld worden verkrachte meiden en vrouwen als schuldige gezien en dienovereenkomstig bestraft. Koeltoer heh

Dus als zo'n kind weigert te trouwen nu ze te besmet is om aan een ander uitgehuwelijkt te worden dan volgt eerwraak: de doodstraf omdat de familie te schande is gemaakt. Dat telt heel zwaar in dergelijke primitieve koeltoeren. Daarom is dit amendement een legitimatie voor eerwraak.

Een voorbeeldje van een ongeschreven wet die in NL geldt, en die NL'ers snappen maar personen uit gesegregeerde klieken alhier niet: http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/11/also_also_also.html De onbehouwen, emotioneel getriggerde, alle zelfbeheersing missende en van zelfmedelijden vervulde sexueel gemutileerde pseudo NL'er breekt een ongeschreven wet: Gij zult niet met uw vinger onder de neus van een ander zwaaien. Daarom geeft de oudere man hem op het laatst een tik op de vingers. Want dat gezwaai is absoluut *not done*. Natuurlijk wordt dit door de aankomende geitenneuker niet begrepen.

Net zo min als Osseturkie iets snapt van het traditionele uitlokkings-steekspel met woorden in de 2e kamer. Hij had niet fouter kunnen reageren op Bontes. In één klap zijn alle vooroordelen bevestigd. Osseturk is duidelijk geen NL'er maar een over het paard getild, zelfingenomen, zichzelf ruim overschattend opgeblazen Turks mannetjesdier. Deze man denkt geïntegreerd te zijn, maar heeft zich uitsluitend aangepast aan het hele kleine stukje overlap tussen de NL- en de eigen koeltoer. De rest van NL is hem helemaal vreemd, die kent en begrijpt hij niet. Zou hij hem wel kennen was zijn liefde voor NL snel voorbij.

Ik heb vrienden die de benen hebben moeten nemen uit Bangladesh, omdat het plots veranderd is in een islamitisch hell-hole. In 2 jaar tijd zijn ook de gematigde, fatsoenlijke moslims zover dat ze de wandaden van hun *broeders* vergoelijken. Een moslima die de zonde begaat te trouwen met een heiden kan op ieder moment van de dag en nacht de doodstraf verwachten. Er bestaat geen gematigde islam. Die zit uitsluitend in het hoofd van lieve, gematigde mensen, en die raken hun gematigdheid subiet kwijt bij enige druk op de ketel. Zie Turkije.
Ness's avatar
| #256181 | 19-11-2016 17:32 | Ness
Let wel, ik vlak de rol van de kapper en Bontes niet uit; de kapper is wellicht een behoorlijk lompe eigenheimer. Maar voordat een eigenheimse middenstander ontploft en iemand zijn zaak uitschopt geeft hij ettelijke signalen af. Die zijn óf niet verstaan óf genegeerd, en dat laatste wordt door NL'ers als zeer brutaal en onbeschoft gezien. Als uitlokking. "Je vraagt erom". Een beroepsgekwetste zg zielepoot heeft op dat soort provocaties gestudeerd.

En Bontes stelde een legitieme en prikkelende vraag, gezien de etiquette van het politieke steekspel. Maar hij gaat fout op het moment dat hij zich zelf laat meeslepen, en de vernedering van de lispelende, wijfelende, zwakke voorzitster compleet maakt. En die had met d'r hamer op tafel moeten knallen ipv op deze manier partij te trekken voor de loeiende, gekwetste land- en ex-partijgenoot. En valt daarmee zelf dwars door de mand.
Ness's avatar
| #256182 | 19-11-2016 17:48 | Best Well
Die kapper had natuurlijk veel beter de Denk klant even met voorrang kunnen gaan knippen.
De andere klanten willen vast en zeker wel even wachten en begrijpen de noodzaak van de spoed behandeling...........
Eerst even kijken of hij in de knipstoel net zo doorgaat met het denk aan ons.......
Het uitschieten met de tondeuze maakt waarschijnlijk veel meer indruk.
Deze Denk klant krijgt op dit soort feestdagen zelfs een enorme korting.
Best Well's avatar
aanmelden / inloggen