Door Ness, Op don 13 okt 2016 16:18, 6 reacties,    

Erger dan poesjes

Is het beledigen van hele grote groepen kiezers, en dan vooral die in de reli-hoek. Het Clinton propaganda-apparaat heeft zich zeer laatdunkend uitgelaten over katholieken (achterlijken) en evangelisten - en die laatste groep was net bezig goed boos te worden vanwege Donald's poesjes-opmerking. Maar heeft nu reden om zich toch maar weer te bedenken. Want wat is erger, een rottige opmerking van 11 jaar geleden die wel degelijk op feiten en ondervinding is gebaseerd, of je geloof aan de wilgen te moeten hangen als het aan Killary en haar New World Order Griezels ligt? Het leuke van verkiezingscampagnes is dat ingewikkelde zaken, zoals het uitverkopen van uraniummijnen aan Rusland via een Slush Fund, te ingewikkeld en te lastig uit te leggen zijn aan het Amerikaanse plebs, maar dat korte en kernachtige mededelingen zeker niet aan de aandacht zullen ontsnappen. En deze anti-reli-hetze van het SuperPAC, opgevist uit gelekte emails, al helemaal niet. Want de katholieken vormen een grote groep democratische kiezers daar. Hier komt Killary niet mee weg:


En dan hebben we nog een zeer pissige Ann Coulter - niet bepaald een smakelijk persoon maar ze slaat hier wel keihard de spijker op de kop: dezelde media die háár tot 19 keer toe een kut(wijf) genoemd hebben slaan nu policor steil achterover bij het horen van het woord poes. Dat riekt naar verregaande hypocrisie. Overigens klopt de rest van wat ze in dat artikel zegt ook. De politiek is een beerput, erger nog dan de glamour en kitschwereld van de sterren, omdat alles 'met de mantel der liefde' wordt bedekt.

Jill Stein, de kandidaat van de Groenen in USA waar niemand ooit iets over hoort, geeft de positie van veel Amerikanen weer, kiezen tussen 2 kwaden: Trump is erg, echt erg. Maar Killary is nog veel erger. Dus als men moet kiezen, dan neus dichtknijpen en voor Trump gaan, want Killary gaat zeker op alle rode knopjes drukken die ze kan vinden. En als een verklaard tegenstander van Trump dat zegt is het wellicht verstandig te luisteren.

En als klap op de vuurpijl komt Seymour Hersch, een heel beroemde onderzoeksjournalist, met de beschuldiging dat het Killary was die ISIS™ (evt via Libië) van saringas heeft voorzien (zie link bovenaan). Met de bedoeling dat ieder gebruik van dit gas Assad in de schoenen zou worden geschoven. Dat is al vaker gezegd en ook in hoge mate aangetoond, maar nu mensen echt beginnen op te letten en de verkiezingsdatum met rasse schreden nadert, zou het bericht kunnen doordringen tot de botte, hysterische, al dan niet katholieke en evangelische koppen.
Annotaties:
| #255052 | 13-10-2016 20:43 | ouwe knar
In feite heeft Hitlery Killery iedereen uitgescholden voor van alles.

The emails, published by WikiLeaks after a hack of Clinton campaign chairman John Podesta's private account, also show Clinton campaign officials and Democratic leaders disparaging supporters of Sen. Bernard Sanders as "self-righteous" whiners, calling Hispanic party leaders such as Bill Richardson "needy Latinos", labeling CNN anchor Jake Tapper "a d-k" and even lambasting longtime Clinton ally Sidney Blumenthal.
http://www.washingtontimes.com/news/2016/oct/12/hillary-clinton-campaigns-wikileaks-emails-reveal-/

In hetzelfde artikel:
The Clinton campaign's biggest problem may be its assault on Catholics. Prominent Catholic organizations called on Clinton campaign spokeswoman Jennifer Palmieri to resign after the surfacing of messages showing her making fun of the faith. The campaign of Republican nominee Donald Trump seized on the opportunity to appeal to religious voters.
ouwe knar's avatar
| #255065 | 14-10-2016 11:13 | Ness
Linkdump: http://www.foxnews.com/politics/2016/10/12/arms-dealer-says-administration-made-him-scapegoat-on-libya-operation-to-protect-clinton.html <--aanklacht tegen wapenhandelaar plots gedropt; het OM probeerde hem op te laten draaien voor de smerige fratsen van Killary ivm wapenleverantie aan Libische koppensnellers, maar ziet daar nu vanaf. Want hij deed dat in opdracht van Killary.

https://www.youtube.com/watch?v=rL7Z86tgl2Q David Seaman is bij de Huffington Post de laan uitgestuurd omdat hij het waagde vragen te stellen over Killary's gezondheid, may she drop dead today. Vanaf 2:00 het mysterieuze gebrek aan belangstelling voor Killary's propaganda-youtubes.

https://www.youtube.com/watch?v=9nFX4vHFr2k

http://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=59190 <--beetje vreemde bron, maar god is niet dood, hij heet George Soros, volgens George Soros. Killary zal dan wel een aartsengeltje zijn ofzo.
Ness's avatar
| #255071 | 14-10-2016 17:21 | Paul2
"The Most Important WikiLeak" - How Wall Street Built The Obama Cabinet
http://www.zerohedge.com/news/2016-10-14/most-important-wikileak-how-wall-street-built-obama-cabinet
| #255086 | 15-10-2016 12:54 | Ness
https://twitter.com/TweetBrettMac/status/785828912714489858/video/1
Als dat filmpje was uitgekomen tijdens de 2 verkiezingen van Obama, dan had hij kunnen inpakken. Maar dat is niet gebeurd.

Iets anders: Sid Blumenthal is een makker van Killary. Nu blijkt dat hij, voordat de pleuris uitbrak in Syrië, precies op de plek des onheils te zijn geweest en ook nog links te hebben met de *jeugd* die de *rebellie* is begonnen.
https://www.reddit.com/r/DNCleaks/comments/57cy15/i_have_been_looking_through_the_clinton_emails/
.
Ness's avatar
aanmelden / inloggen