Door community (initieel Best Well), Op din 9 jan 2018 15:29, 0 reacties, nieuws

EU financiert verblijf van uitgeprocedeerde illegalen in NederlandEU (u dus ook ) financiert verblijf van uitgeprocedeerde illegalen in Nederland

Dat u in een vreemd land woont, is de meesten onder u bekend. Dat politiek correct den Haag, waarbij wij in eerste instantie moeten denken aan de christelijke en linkse partijen gevold door een gechanteerde VDD er hard aan mee werken dit imago niet slechts in stand te houden, maar zelfs te verstevigen, toont dit voorbeeld aan.

Een groep reeds enige jaren, sommige van de “leden” zelfs al 16 jaar uitgeprocedeerde “asielzoekers”, moest weer verhuizen. De groep bekend onder de naam “Wij zijn hier “ zorgt al tijdens in de gelukszoekers knuffel hoofdstad Amsterdam voor problemen, verhuist zoals wij reeds enige jaren gelden schreven van het ene gekraakte pand naar een ander gekraakt pand, waardoor de teller nu op 33 panden staat en verhuist nu weer.

Hilarisch amusante beelden, waarvan wij enige hier tonen, want u ziet dat deze voornamelijk Afrikaanse mannen datgene doen wat hun ouders en zij in Afrika ook al deden EN DOEN, namelijk die rare gekke gehate “witte mannen” het werk op te laten knappen, zelf wat doelloos heen en weer lopend, maar geen spoor van activiteit vertonend.

De groep beweert dat zij niet illegaal in ons land verblijven want zij hebben nooit asiel aangevraagd. De zon ging op een ochtend op en oeps, daar waren ze.

Wel hebben ze een bericht op Facebook geplaatst dat wij hier tonen :En laat nu die Elthetokerk ( Gereformeerde gekkies op haar eigen website publiceren dat zij worden gesteund door de EU ! Nu u weer

En wilt u genieten van een boze Somalische “dame” die in Amsterdam haar rechten claimt, maar vergeet het over haar plichten te hebben, net als een Afrikaanse collega van haar in Utrecht, even deze link aanklikken en doorscrollen en u niet laten afschrikken of u een Facebook pagina wenst : NEE niet nu !

U kent hopelijk inmiddels uw plaats , of nog steeds niet ?
Annotaties:
aanmelden / inloggen