Door community (initieel Best Well), Op don 31 aug 2017 15:38, 9 reacties, nieuws

EU gaat nu zelfs Afrikanen ophalen per vliegtuig

De voorwendselen over al die arme oorlogsvluchtelingen die we in Europa zouden moeten opvangen gaan nu volledig het raam uit. De EU geeft toe heel veel meer immigranten binnen te willen halen. De EU wil nu vrijwillig en eigenhandig migranten gaan ophalen uit Afrika, per vliegtuig!
De Tijd schrijft: De Europese Commissie vraagt de lidstaten om massale solidariteit met Afrika. Ze wil tot 37.700 vluchtelingen rechtstreeks vanuit Libië, Egypte, Niger, Ethiopië en Soedan naar Europa overvliegen.

“We moeten collectief meer vluchtelingen hervestigen, ook uit de landen langs de centrale migratieroute.

Onder de newspeak noemer van “solidariteit met vluchtelingen uit Afrika” is de EU voornemens om zelf vrijwillig 37.700 Afrikanen op te halen uit landen als Niger, Ethiopië, Egypte, etc. Deze landen en deze Afrikanen hebben geen vluchtelingenstatus, en het betreffen dus ook geen vluchteling die zich aan heeft gemeld op EU grondgebied. De EU is vervolgens voornemens deze Afrikanen onder EU-druk deze Afrikanen te verspreiden over heel de EU.


De EU initieert een volksverhuizing

Normaals: dit betreft dus GEEN VLUCHTELINGEN, volgens welke bekende definitie dan ook. De vluchtelingenafspraken en -beleid zijn hier niet van toepassing. De EU is echter duidelijk, dringt weer meer kansloze Afrikaanse migranten op. De EU wil 60 miljoen migranten importeren. De EU vraagt nu dus om vrijwillige islamisering, omvolking van Europa, precies zoals het Kalergiplan van Europa wil maken: Eurabië

En hier besproken idee is ook geen nieuw idee, Timmermans probeert al een tijdje migranten te importeren per gratis vliegtuig. Terwijl terrorisme, verkrachtingen, haat en geweldplegingen tot op ongekend hoog niveau oplopen in Europa, verhoogt de EU de druk nu nog eens verder op de lidstaten.

En het blijft niet bij die 37.700, want voor elke migrant komt het hele gezin er nog achterna. Duitsland gaf letterlijk gister immers aan 400.000 migranten binnen te gaan halen via gezinshereniging. Dat gaat ook gelden voor deze 37.700 afrikanen. En na deze 37.700 + familie begint de EU uiteraard direct te plannen voor de volgende 40.000. Ze willen er immers 60 miljoen. U wist dat de EU ook al huizen opkocht in Europa (op uw kosten uiteraard) om zelfstandig migranten in te kunnen huisvesten?

Zelfs Eurofiel Macron geeft nu al toe dat het dagelijkse terrorisme in Europa wordt veroorzaakt door de immigrantiestroom. En zelfs de NOS geeft al aan dat het vaak gebruikte voorwendsel van de economie redden door immigratie onzin is. En nee, het is geen culturele aanwinst. We zijn nota bene juist onze steden aan het voorzien van bergen betonblokken tegen deze boze suikerspiegelimmigranten. Arabisch wordt nu al de tweede Nederlandse taal.

De EU is flink ziek, gebruikt namelijk uw eigen belastinggeld hiervoor: “De Europese Commissie biedt een vergoeding van 10.000 euro per vluchteling, wat in totaal neerkomt op een budget van 377 miljoen euro.” De wortel en de stok. Want als je nee zegt, dan raak je de inspraak in eigen democratie kwijt. De EU geeft namelijk tegelijkertijd aan Polen onder extreem zware druk zetten (“alle instrumenten inzetten”) om volledig te conformeren aan de wensen van de EU.

Dit is geen fake news

Dit is een echt voornemen van de EU is. Omvolking van uw eigen land, het slopen van uw eigen samenleving, betaald met uw eigen geld. En het past precies in hun plannen, en betreft de verdere uitwerking van eerder gepresenteerde wensen. De EU pleegt moord op het Europa zoals we dat kennen.

De EU is werkelijk compleet gestoord.
De EU sloopt Europa, sloopt uw toekomst.
Pro-Europa, dus tegen de EU.
Annotaties:
| #260657 | 31-08-2017 17:52 | Zhen
http://speisa.com/modules/articles/index.php/item.3927/this-is-it-the-total-destruction-of-europe-has-just-been-decided-upon.html

This is it: The total destruction of Europe has just been decided upon

It will now become much easier for 'refugees' from Africa to seek asylum in Europe, according to a new agreement between four western European countries and Chad and Niger. "Particularly vulnerable refugees" will now be able to apply for asylum in Europe directly in place in the African countries.

...


Overigens, ik zie er vrijwel nergens nieuws berichten erover, maar in Frankrijk wordt dit jaar het Arabisch als VERPLICHTE taal vak ingevoerd op basisscholen, naast Engels. Dat geldt voor iedereen, ook (en met name) autochtonen! Het is NIET iets facultatiefs.

Zie o.a.
http://www.lefigaro.fr/vox/societe/2016/06/07/31003-20160607ARTFIG00124-arabe-enseigne-des-le-cp-voulons-nous-vraiment-lutter-contre-le-communautarisme.php

Als je naar nieuws erover zoekt zie je veel "dat is een hoax" berichten, maar het is toch echt waar, zij het dat het gefaseerd wordt ingevoerd.

Intussen zijn latijn en grieks er al afgeschaft. Och, wie maakt zich nog druk over leren waar ONZE talen vandaan komen en hoe ze in elkaar zitten?

En nog zo iets om je niet druk om te maken: het zal worden geaccepteerd om in de Arabische les passages uit de Koran te lezen (dit gebeurt al). Maar OWWWW wwwee als iemand bijvoorbeeld in de Franse les of geschiedenis tegenwoordig iets uit de Bijbel laat lezen. Die docent wordt nu dus voortaan op staande voet ontslagen. Geen bericht bij de hand, maar is al gebeurd.

Sign of the times...
Zhen's avatar
| #260658 | 31-08-2017 18:12 | Zhen
Intussen zijn latijn en grieks er al afgeschaft.

Edit: dat waren uiteraard facultatieve vakken. Maar opmerkelijk genoeg zijn ze nu ook als facultatieve vakken helemaal afgeschaft (op mogelijk een plaatselijke uitzondering na).

Op = op.
Zhen's avatar
| #260662 | 01-09-2017 17:07 | G.B. Wolf
Laat ik me maar van commentaar onthouden in deze.
(€ 20 wiet halen doet om te kalmeren.) Vooralsnog beschouwen als nepnieuws. Is de overheid goed in.

Vandaag véél gevaarlijker nieuws op de radio gehoord: Macron zegt, dat Noord Korea binnen enkele maanden kernraketten heeft, die Europa (met name Frankrijk) kunnen bereiken.
Waar heb ik zoiets eerder gehoord? Wacht: Saddam Houssein (ahzz) zou ook atoomwapens hebben gehad, die engeland zouden kunnen bereiken. Uiteraard ook nep nieuws, maar toch van een iets gevaarlijker soort.

Het staat ons natuurlijk vrij, om onderhand zelf de benen te nemen. In Chili zijn al 4 familie's succesvol gebleken.
(Maandagavond RTL4).
Er is inmiddels niets meer, wat mij nog aan dit land bindt, behalve dat onze kinderen straks dagelijks het wilhelmus moeten zingen. Dat zie ik de negertjes, pardon inwoners van- Afrika nog niet doen.
G.B. Wolf's avatar
| #260663 | 01-09-2017 18:31 | G.B. Wolf
Na een paar keer zappen kwam ik dit bericht tegen van plaatser Best Well, die ook bovenstaand bericht plaatste.
Ik trek daaruit de conclusie, dat je Surinaamse roots hebt en in het aangehaalde bericht spreekt uit eigen ervaring. Het aangehaalde bericht klopt grotendeels, ik was mij die volksverhuizing goed bewust, want ik zat toen achter een bureau van de Sociale Dienst, waarbij ik dagelijks 10-tallen aanvragen moest verwerken, wat stopte in 1975.

Mijn ervaring is geweest, dat (ook) Surinamers, weliswaar met wat strubbelingen (Bijlmer, Gliphoeve, gaat er een lampje branden?) min of meer geruisloos zijn geïntegreerd in de Nederlandse samenleving. Mijn zuster is getrouwd met een Surinamer (heel wat kilootjes samen weggerookt) en 1 van mijn kinderen woont samen met een Surinamer, die al hier is geboren. (Ze heeft er al 3 versleten, ha ha) Ikzelf ben getrouwd met een Indisch-nederlandse, dus vermenging vindt al op grote schaal plaats. Voordeel van goede integratie: bij elke verjaardag was het altijd heerlijk eten, hetzij Surinaams, hetzij Indisch. Je leert ook gelijk wat van die culturen, dus is het niet allemaal zo vreemd.

Vraag: waarom plaats je nu een bericht van een (volgens mij pvv-)site, terwijl je 5 dagen ervoor een bericht met dezelfde strekking bestempeld als nep-nieuws?
G.B. Wolf's avatar
| #260664 | 01-09-2017 20:02 | Best Well
Waar of niet waar dat is inderdaad de vraag.
Zaplog is een discussie platform die de waarheid mag gaan toetsen.
Ik plaats berichten omdat ze in het oog springen soms controversieel zijn en bovendien niet erg mainstream media zijn.

Volgens mij is het omvolken wel degelijk waar en actueel op grote schaal gestart, de meerderheid zijn echte economische vluchtelingen.
Best Well's avatar
| #260665 | 01-09-2017 21:05 | Best Well
De nep uit het bericht dat je bedoelde slaat op de zogenaamde vluchtelingenstatus.
Het gros is in werkelijkheid economische vluchteling.

het vervelende is dat het culturen betreft die hier niet zullen kunnen en willen integreren.

(Dit in tegenstelling tot Indo's en Surinamers die ik om die reden in mijn vrienden en kennissenkring heb).
Best Well's avatar
| #260670 | 03-09-2017 17:46 | G.B. Wolf
@Best Well: o.k., duidelijk.
Volgens mij is het omvolken wel degelijk waar en actueel op grote schaal gestart, de meerderheid zijn echte economische vluchtelingen.

Ik vind "omvolken" te sterk uitgedrukt. De diverse regeringen zien straks een enorm gat ontstaan in de economie, na afloop van de nu stijgende vergrijzing. Dat zij nu mensen importeren, is een teken van vooruitzien. Daarbij gerekend, dat -zeg even- 40k personen (en daarna de achterban) hiernaartoe worden gehaald, verdrinkt natuurlijk in het totaal van de gehele Europese bevolking, zijnde iets van 500 miljoen. Ze moeten alleen een beetje eerlijk worden verdeeld over de landen en daar gaat het mis. De grootste druk komt bij de rijke landen, w.o. dus Nederland.
De ellende is alleen, dat je op die manier het intellect van een land weghaalt, waardoor er voor de achterblijvers dan helemaal niets meer over is om van te leven.
G.B. Wolf's avatar
| #260671 | 03-09-2017 18:05 | Best Well
De diverse regeringen zien straks een enorm gat ontstaan in de economie, na afloop van de nu stijgende vergrijzing.


Dit gat maakt het sociale stelsel kapot, kortom iedereen moet werken tot aan zijn dood.
Nu nog even snel de opgebouwde welvaart zo snel mogelijk verdelen onder mensen die hier nog nooit wat hebben opgebouwd
om de sociale rust te verstoren. De staat en daarna de EU gaat bepalen wat er gebeurt.
Die lastige burgers hebben straks gewoon niets meer te vertellen want het geld is op.
Best Well's avatar
| #260672 | 03-09-2017 19:17 | G.B. Wolf
kortom iedereen moet werken tot aan zijn dood.

Ook dat valt wel mee. Ik wil even terug naar het ontstaan van de AOW. Vadertje Drees, vroeg zich af, wat nu een goede leeftijd zou zijn en keek naar de gemiddelde leeftijd van "Jan de Arbeider". Die bleek bij invoering 67 jaar te zijn. "Dan mogen ze van mij 2 jaar van hun pensioen genieten" en bepaalde pensionering op 65 jaar.
Nu, bijna 70 jaar later, blijkt die leeftijd veel hoger te liggen. Dan vind ik het reëel, dat na verloop van tijd die leeftijd moet worden aangepast, als de verschillen te groot worden.
Ook heeft men de vergrijzing natuurlijk allang zien aankomen, maar daar heeft niemand toen wat aan gedaan. Ook ik ben getroffen door de maatregelen en moet langer wachten op mijn AOW, aan de andere kant zie ik ook de realiteit van de situatie.
Het is alleen lullig, dat tijdens de wedstrijd de spelregels steeds veranderen en haalt het laatste beetje zekerheid weg.
G.B. Wolf's avatar
aanmelden / inloggen