Door community (initieel Bestwel), Op don 28 jul 2016 12:27, 1 reacties, nieuws

EU: hoe ons een oorlog wordt opgedrongen
Het is je niet ontgaan, we moeten in Europa kennelijk oorlog gaan voeren: op allerlei manieren worden we nu gedirigeerd tot oorlog. Als ‘we’ nu dus niet opletten krijgen we binnenkort dan inderdaad ook een oorlog voorgeschoteld. De manieren waarop men nu probeert ons een oorlog in te drijven en de rol die u daarin heeft:

De NAVO is werkelijk continu oorlog aan het zoeken met Rusland, o.a. met de grootste oefeningen in de geschiedenis van de NAVO op de grens van Rusland. De NAVO is tegenwoordig uiterst gevaarlijk.
De EU blijft allerlei contraproductieve (het schaadt vooral de EU zelf) economische maatregelen (sancties) nemen om Rusland mee te irriteren.
Ook Rutte stuurt extra militairen om Rusland steeds verder onder druk te zetten.
We blijven ook steeds oorlog voeren tegen het Midden Oosten, met Nederlandse militaire inzet in onder andere Mali, Irak, Afghanistan en Syrië. Dit werpt zijn vruchten af in de vorm van antipathie richting het westen en uiteraard creëerde het migratie.

De meerdere dagelijkse aanslagen door migranten worden allen (uitgelokt en) gebruikt om onderlinge wrijving, en daarmee een interne burgeroorlog, te creëren. Een priester de keel doorsnijden in een kerk, de onderlinge wrijving wordt gemaximaliseerd. Alles mag om de ongelovigen een burgeroorlog in te lokken. Europese chaos wordt gezien als winst voor de geloofsextremisten.
Alle huidige terroristen worden nu steeds netjes vermoord, zodat er geen verhoor en rechtszaak kan komen. Men heeft uiteraard geleerd van James Holmes (Batman shootings), die nog werkelijk volledig gedrogeerd (een CIA kunstje) voor de rechter voorgeleid werd. Dat viel nogal op, dat moet verder dus voorkomen worden. Alle zogenaamde terroristen worden nu dus vermoord zodat de bevolking niets leert over de hoe/wat en volledig afhankelijk blijft van het gecreëerde verhaal in de media. En niet in de laatste plaats maken we zo martelaars (en dus ‘helden’) van de terroristen, dat werkt aanstekelijk – herinner de 72 maagden.
De politie boekt weinig successen om alle misdaden en vele aanrandingen aan te pakken, laat staan dat de politiek en/of moslimleiders dit daadwerkelijk willen aanpakken. De migranten worden door COA steeds weer vrijgespeeld en uit de wind gehouden, uw overheid speelt de geloofsextremisten dus fijn in de kaart. Die trend lokt uiteraard geweld uit onder de bevolking, zoals de nu ontstane burgerwachten, die zich vooralsnog trouwens keurig lijken te gedragen.
Migrantenverheerlijking alom, de ondankbare moslimmigranten mogen alles, krijgen alles, zelfs meer dan de lokale bevolking die daar op meer dan alleen de financiële manier de rekening voor moet betalen. Waar of niet, dit imago wordt gecreëerd en in stand gehouden en dat zet kwaad bloed.
De politiek blijft de migranten uiteraard warm verwelkomen, terwijl het 95% jonge, extremistische, mannelijke, economische gelukszoekers betreft op zoek naar Gratisland. Het fabeltje over hulpbehoevende families met kleine kindjes die de oorlog ontvluchten is ondertussen reeds vele malen doorprikt, en dat is uiteraard genoegzaam wel bekend. Toch blijft de EU en NL overheid steeds weer strijdbare gelovigen en extremistische leiders uitnodigen, toelaten, binnenhalen, sponsoren en zelfs opdringen.
De aanstaande economische crash: Deutsche Bank gaat slechter dan ooit, de ECB houdt de EU volledig uit balans: o.a. door nu zelfs Duitse en Nederlands bedrijfsobligaties op te kopen, door falend Italië vrijheid te geven en voor vergelijkbare gebreken Griekenland onder de voet te lopen. Spanje en Portugal zouden boetes krijgen terwijl vergelijkbaar Frankrijk uiteraard niet. Het continuerende grijpgedrag van bankiers lijkt onbegrensd, maar dat is het niet: langdurige aangehouden recessies werden in de geschiedenis altijd gebruikt voor het starten van oorlog.
Het doel is de EU in oorlog te storten, Merkel en Hollande (en Rutte, vermoedelijk) mogen kennelijk het einde van het jaar niet halen als leiders in Europa.

Niemand wil oorlog, toch?
Annotaties:
En de S&P;500 slaat hoogte record na hoogte record

En die idiote beurs analisten maar opgeven van goede bedrijfs resultaten.

Welnee het gaat overal gewoon heel erg shit, alleen dat gratis geld van Dragi als je dat bij een bank parkeert moet je negatieve rente betalen.
Dus stop je het in over de top aandelen, die domme beleggers die gaan wel mee! Winst Winst Winst.
Totdat de zeepbel barst. dikke boehoe.
Johan Alphons (Independent, spaceship Earth)'s avatar
aanmelden / inloggen