Door community (initieel Best Well), Op vri 23 maa 2018 15:30, 2 reacties, nieuws

EU-oorlogsretoriek: Rusland de schuldige..!Geloof jij dat Russische geheime dienst een fout zou maken, zoals die nu weer gemaakt zou zijn..? Door een handtekening achter te laten bij de aanslag op de Russische vader en dochter, die met ‘Russische zenuwgas’ waren aangevallen..? Is het verdere verloop van deze zaak niet veel veelzeggender over de oorzaak dan de mogelijke daders..? Hoe lang nog laten we ons ringeloren met valse-vlag-aanslagen zoals deze zéér waarschijnlijk ook weer is.. Waarom zouden de andere EU-leiders niet vragen om degelijk bewijs van deze heftige beschuldigingen, en ‘zomaar’ mevrouw Theresa May volgen in haar Poetin-bashing..?

Er is Russisch zenuwgas gevonden en daardoor’ zijn de Russen de schuldigen..? Jij berooft een bank en laat het Zwitsers padvindersmes, wat je gebruikte om de bankbedienden te bedreigen, uit je zak vallen, als je ervan door gaat met de poet. De recherche geeft een dag later een persbericht uit, waarin duidelijk wordt gemaakt, dat de schuldigen gezocht worden in de Zwitserse onderwereld..?? Hoe idioot moeten dit soort zaken nog worden, willen mensen eens, en vooral hardop lachend, deze onzinnige berichten massaal achter zich laten. En wellicht gebeurt dit al?


Mark Rutte lijkt de leugenachtige politiek uit de VS als eerste volledig te hebben omarmd. Leugens, leugens en nog eens leugens.. En wat is zijn beloning..?? Hij wordt premier van Nederland…!
Na Engeland, geeft nu ook de EU, na enkele uren van beraad, Rusland de schuld van de aanval met zenuwgas op de voormalige dubbelspion Sergej Skripal in de Engelse stad Salisbury. Volgens de gezamelijke regeringsleiders kan er gewoon geen andere verklaring zijn. MI6 en MI5 zouden het gedaan kunnen hebben, door de ALTIJD gebruikte valse-vlag-tactiek te gebruiken, maar nee, daar is kennelijk geen sprake van. Poetin did it.. Inmiddels is de EU-ambassadeur in Rusland is voor overleg teruggeroepen naar Brussel. Hij zal worden geïnstrueerd ongetwijfeld, om Poetin duidelijk te maken, dat zijn dagen zijn geteld en dat er nog maar weinig nodig is, voor een militair ingrijpen. Wat dit kan zo natuurlijk niet langer.. Toch?

Highly Likely.. SORRY…??
En ja, natuurlijk zijn deze regeringsleiders niet gek, wanneer het gaat om het verkopen van je verborgen agenda’s.. Waren het van de week nog de ministers van Buitenlandse Zaken nog die zeiden dat ze de Britse conclusie, dat Rusland verantwoordelijk is voor de aanval, ‘uiterst serieus’ namen, nu is het de regelrechte en keiharde tekst, richting het Rusland van Vladimir Poetin, die tevoorschijn kwam, nadat premier May (UK), bondskanselier Merkel (Dld) en president Macron (Fr.) voor het EU-diner hadden overlegd.

En er waren ook tegenstanders van een harde verklaring, zoals Griekenland, Italië en Hongarije, maar die sloten zich -volgens berichten- na een lange discussie in de loop van de avond bij de fellere toon aan. Volgens Mark Rutte (premier NL) is mw. May erg blij met de steun van de EU-partners: “Ze heeft deze steun zeer gewaardeerd; deze gaat verder dan eerdere uitingen van de Europese Unie. Dit politieke besluit is echt van grote betekenis.” Maar ook van de kant van Rutte komt geen bewijs op tafel. ELKE RECHTSGANG EN BESCHULDIGING IN HET NORMALE DAGELIJKSE LEVEN, dient met bewijs te worden onderbouwd en nu worden 300 miljoen Europese burgers het riet in gestuurd met een ‘highly likely’-verhaal.

Het is volgens de berichten dus ‘zeer waarschijnlijk’ dat Poetin het heeft gedaan. En niet de geheime diensten, want Poetin wist hiervan, zo vertrouwde minister Boris Johnson van het UK de hele wereld toe deze week. (HIER) En de EU-leiders? Die gooien nog wat olie op het vuur en komen niet met harde bewijzen, maar op grond van ‘hoge waarschijnlijkheid’ is Rusland de pineut.. En precies zó zou MI5 en MI6 te werk gaan, om het wapen van de valse-vlag uit te rollen. En precies zó zou Rusland het NIET doen, als ze een gifgas-aanslag zouden plegen. Maar wellicht is het voor ons té zeer ONwaarschijnlijk dat er sprake is van ‘zeer waarschijnlijkheid’..

Annotaties:
| #262603 | 23-03-2018 17:38 | Nico de Geit
Er kan maar zo een nieuwe nine-eleven komen. Of een huilende ziekenhuis-medewerkster op tv die vertelt hoe een Chinees babies op de grond gooide, samen met Assad. En toen liet Vladimir Poetin zijn Noord-Koreaanse hond los om de babies op te eten.

Het NOS-volk gelooft dat.
Nico de Geit's avatar
| #262640 | 24-03-2018 23:35 | G.B. Wolf
Het NOS-volk gelooft dat.

Allemaal schaapjes of geitjes? Als het maar mekkert. Toch?
G.B. Wolf's avatar
aanmelden / inloggen