Door community (initieel Best Well), Op din 6 maa 2018 11:51, 1 reacties, nieuws

EU wil dat providers ongewenste ‘haatspraak’ binnen uur verwijderenNu de linkse meningendictatuur ook officieel door de EU zal worden afgedwongen, is het binnenkort echt helemaal gedaan met de vrijheid van meningsuiting op het internet. (Afbeelding: (1)).


Extreemlinkse meningendictatuur staat op het punt met keiharde maatregelen te worden afgedwongen - Facebook verwijdert wekelijks reeds vele tienduizenden berichten


Nu in de Verenigde Staten de door links gedomineerde social- en massamedia een ware ‘crackdown’ of ‘purge’ zijn begonnen tegen onafhankelijke nieuwsverstrekkers zoals Infowars, heeft ook het Politbureau van Brussel, de Europese Commissie, nieuwe censuur richtlijnen gepubliceerd. Daarin staat dat van providers wordt verwacht dat zij in de toekomst ‘terroristische inhoud’ en ongewenste, niet politiek-correcte ‘haatspraak’ binnen een uur van het internet verwijderen, en tegelijkertijd zowel de politie als Interpol inlichten. Met andere woorden: ook in Europa komt er een crackdown/purge van alle onafhankelijke en kritische –voornamelijk rechtse/conservatieve- media.De één-uur richtlijn is weliswaar nog niet verplicht, maar kan dat wel worden. Naast ‘illegale haatspraak’ zijn officieel ook kindermisbruikers, internetoplichters en auteursrechtenschenders het doelwit.

Extreemlinkse organisaties dwingen censuur af

Om de aanstaande harde censuur af te dwingen wil de Commissie ‘vertrouwde’ censoren inzetten, zoals YouTube dat in Amerika doet met de Anti-Defamation League (ADL) en het extreemlinkse SPLC. De laatste tijd is er veel ophef over het SPLC, omdat uitsluitend rechtse en conservatieve berichten, blogs en sites worden aangevallen. De verwachting is dat dit in Europa ook op deze eenzijdige wijze gaat gebeuren.

In Duitsland is men reeds begonnen met het uitdelen van straffen aan social media zoals Facebook en YouTube. Berichten waarin kritiek wordt geleverd op het regime Merkel en het massa immigratie / islamisering / pro-EU beleid, moeten binnen 24 uur worden verwijderd, op straffe van een maximale boete van maar liefst € 50 miljoen.

Zoals we al vaker schreven bepaalt de leider van de extreemlinkse pro-islamitische ‘Amadeu-Antonio-Stiftung’, de voormalige DDR-Stasi spion Annetta Kahane, wat verwijderd moet worden en wat niet. Facebook huurde voor alleen Duitsland maar liefst 500 mensen in om de verplichte censuur te kunnen afdwingen. De Duitse regering nam er 50 mensen voor in dienst.

Uitgelezen kans voor politieke vijanden

Voor politieke vijanden zijn de nieuwe regels in Duitsland en nu dus ook Europa een uitgelezen kans om elkaar met valse aangiften te bestrijden. Die worden weliswaar voor een groot deel automatisch, door een AI (Kunstmatige Intelligentie) beoordeeld, maar zodra het aantal klachten een zekere grens overschrijdt, moeten ze toch persoonlijk worden beoordeeld.

Facebook verwijdert wekelijks vele tienduizenden berichten

Facebook verwijdert iedere week reeds vele tienduizenden berichten vanwege ‘haatspraak’. Gebruikers van Facebook hebben sinds vorige maand extra bescherming tegen ‘stalkers’ gekregen, waarvan voortaan zaken zoals het IP adres worden vastgelegd en herkend, zodat deze stalkers na geblokkeerd te zijn niet langer heel eenvoudig met een andere account kunnen doorgaan. Ook Twitter is strenger geworden, door mensen die in hun gebruikersnaam en gegevens met woorden en/of symbolen ‘geweld en haat’ promoten, te dreigen met verwijdering van hun account.

Linkse meningendictatuur nu ook officieel een feit

Ook op Zero Hedge wordt geconstateerd dat -gezien de ervaringen in Amerika en Duitsland, en het feit dat de massamedia voor zo’n 80% door (extreem)links worden beheerst- Europese burgers die hun zorgen willen uiten over het verval van hun cultuur, het afpakken van hun democratie en zelfbeschikkingsrecht door de pro-EU elite, het exploderende migrantengeweld, de oprukkende islamisering, binnenkort voor altijd het zwijgen worden opgelegd.

‘1984’’s Ministerie van Waarheid is een feit geworden. We leven vanaf nu ook officieel in een totalitaire linkse meningendictatuur, en zullen daar al op korte termijn de gevolgen van moeten ondervinden.
Annotaties:
| #262304 | 06-03-2018 14:06 | ouwe knar
Binnen een uur is wel heeeeel erg snel. De mensen zullen zichzelf gaan censureren. Met een veiligheidsmarge. Tel uit je winst.

Ik had diverse linkjes geplaatst. Ik reageerde vrij neutraal. Geen boze woorden of rariteiten. Ik wou alleen erop wijzen dat ik vind dat iedereen verder moet denken. En niet zomaar mag denken ja ik word donor en ga levens redden. Want zo werkt het niet.

Maar facebook wist mij binnen 1 uuur te verwijderen alsof ik nooit had gereageerd. Mijn berichtjes weg. Topic weg alles weg.. Krankzinnig als je het mij vraagt.
Zie meer commentaar in het artikel.

Probleem is een beetje dat niet meer bij twitter, faceboek aangesloten zijn, ook alle contacten en info weghaalt.

Twee jaar geleden werd mijn Ella Ster Facebook-account geblokkeerd en het was onzeker of ik nog toegang zou krijgen. Duizenden volgers, een klein archief aan berichten en video’s, diverse chats met waardevolle informatie, talloze dierbare contacten… in één klap weg.
http://www.ellaster.nl/2018/03/04/de-censuur-zal-alleen-maar-erger-worden/

Voor mij reden om weinig te doen met facebook, twitter... .
Het maakt mijn waardering voor alternatievelingen die effort stoppen in een site/blog die tegen de stroom ingaat, vooral groter.
Het is de vraag hoe lang deze sites nog kunnen bestaan, maar alles is meegenomen.
ouwe knar's avatar
aanmelden / inloggen