Door community (initieel Escogido), Op din 9 mei 2017 00:12, 2 reacties,    

Europa dag: We vieren vandaag het Coudenhove-Kalergi Plan

Gefeliciteerd Europeanen!


Gefeliciteerd inwoners van het (vierde) Europese Rijk. Het is vandaag weer Europa-dag en dat wordt (te Brussel) feestelijk gevierd. En ook voor u: felicitaties met het voortgaan van immer nauwere politieke integratie, de Ever Closer Union. Gefeliciteerd met het opdoeken van Nederland als land, en het steeds verder overdragen van uw inspraak, macht en zeggenschap naar de Europese Unie en al hun ongekozen eurocraten.

De achtergronden achter het plan voor Europa zijn in de praktijk heel anders dan normaliter wordt voorgehouden, heel anders dan wordt verkondigd in het recent op uw kosten geopende Europa-museum in Brussel.

In dit artikel een blik op de achtergronden van de Schuman toespraak van 9 mei 1950, op de originele EU federalisten en wiens brood men toen precies at, op de keuze van het Europese volkslied, op de Griekse Europa mythe en uiteraard het fungerende EU Pan-Europa Plan van Richard von Coudenhove-Kalergi uit de jaren ’20, dat ook vandaag de dag nog steeds het Europese beleid bepaalt en op 9 mei gevierd wordt.

We beantwoorden eens grondig de vraag: Wat viert men nu precies vandaag in Brussel? Lees verder.
Annotaties:
| #259617 | 09-05-2017 21:08 | ouwe knar
Het artikel gaat nog veel verder dan hier weergegeven.

Wist u bijvoorbeeld dat “Europa” van origine Griekse misleiding en verkrachtingsmythologie betreft? Die symboliek blijkt niet vreemd als u nog even door leest.
...
Het gepresenteerde plan, waaronder het Europarlement, kwam uit de pen van Generaal Donovan van de Office of Strategic Services (OSS). De OSS, de voorganger van de CIA, werd opgericht specifiek voor spionage in Europa tijdens de tweede wereldoorlog, en die hebben uiteraard ook een flink woordje meegesproken over Europa ná de tweede wereldoorlog.
LEZEN die hap.

Update: Niet alleen is het Europese volkslied symbolisch… De officiële uitslag van de verkiezing: Macron wint met 66,06% van de stemmen. Ja echt, 666, midden in je gezicht, maar de reguliere media blijft stil. En oh ja, dat stemmen ging ook niet helemaal eerlijk.

Maar zie vooral ook de mooie schermafdruk van de overwinningsspeech. Zie de piramide mét het alziende oog recht boven het hoofd van de elitaire Rothschild bankier Macron. Symboliek, symboliek overal waar je kijkt, maar niemand die er over valt. Ja, Frankrijk krijgt het moeilijk de komende tijd, en wij ook.
https://langleveeuropa.nl/2017/05/franse-president-macron-doet-intrede-op-europees-volkslied/
ouwe knar's avatar
| #259618 | 09-05-2017 23:41 | Manus
Dit is niet de eerste keer dat ze dit spelletje van massaimmigratie en destabilisatie zo hebben gespeeld.
In de VS heeft destijds ook massaimmigratie plaats gevonden. Deze massaimmigratie werd gebruikt om de Staten tegen elkaar op te zetten en resulteerde uiteindelijk in de Amerikaanse burgeroorlog. Na de Burgeroorlog werd de macht van de Staten teruggebracht zodat een burgeroorlog nooit meer zou ontstaan. De federale overheid nam deze macht over.
De voormalige immigranten bleven gebruikt worden om de bevolking onderling tegen elkaar uit te spelen, oa via de KKK, die volzit met vrijmetselaarssymboliek maar ook mensen uit de zwarte burgerbeweging zoals Jesse Jackson zijn infiltranten.
Hetzelfde zie je hier gebeuren met zogenaamde vluchtelingen, en oplichters als Wilders, Rutte en Pechthold die ingehuurd zijn om Europa richting een burgeroorlog te drijven.
Ordo ab Chao, uit velen één...
Manus's avatar
aanmelden / inloggen