Door Nico de Geit, Op zat 3 okt 2015 08:37, 19 reacties, citaat / intro / linkdump

Europa definitief begraven onder 950 miljoen Afrikanen en Arabieren

Europa definitief begraven onder 950 miljoen Afrikanen en Arabieren - een grondig uitgewerkt artikel van de Russische kwaliteitskrant Komcomolskaja Pravda. Het kan niet waar zijn en toch is het zo: Europa staat een horror-apocalyps te wachten. ...
Annotaties:
Het is helemaal niet zo moeilijk dit te voorzien! De rem is er vorig jaar afgegaan, dit jaar zie je dat de vluchtelingen dwars door hekken een politie beveiliging heen gaan en nog steeds "koosjer" worden geborgen.
Wat let die overige miljard arme sloebers dan?

Het tegenovergestelde resultaat is ook voorspelbaar.
In de jaren 1970 kwamen de vele Surinamers naar Nederland, kliekten lekker bij elkaar en namen wijken over. Het resultaat was dat de autochtone blanke bevolking eigenlijk vluchtte naar sateliet steden en buitenwijken. In mijn ervaring Den Haag naar Zoetermeer en de Haagse hoogbouw buitenwijken.

De goed gesitueerde europeaan zal bij overspoeling ook weer verkassen naar die landen waar asielzoekers nu niet welkom zijn.
Oost Europa bv. Rusland, China en mogelijk Afrika en het midden oosten.

Dit is geen voorspelling maar een logisch gevolg en statistisch historisch gegeven (De grote volksverhuizingen uit het verleden)
Johan Alphons (Independent, spaceship Earth)'s avatar
Ps,
Zoals de oplettende zappers weten heb ik mijn plekjes in Hongarije al gereserveerd met eigen water voorziening en al.
Mijn plekje hier in Nederland wordt door de overspoeling economisch alleen maar meer waard in de verkoop.
Johan Alphons (Independent, spaceship Earth)'s avatar
J.P. Morgan: Goud en onroerend goed is waarde,
geld is schuld.

Een weetje.
Johan Alphons (Independent, spaceship Earth)'s avatar
| #237838 | 03-10-2015 12:43 | Frans Waterman
@Johan,
Maar ja krijgt een vluchteling een hypotheek? Of probeer je het direct te slijten aan vluchtelingenwerk.

Eigen watervoorziening in Hongarije, als je slechter ter been wordt en je moet 20 mtr lopen naar de waterput, lijkt me ook niet echt ideaal.
Frans Waterman's avatar
| #237843 | 03-10-2015 14:41 | Nico de Geit
krijgt een vluchteling een hypotheek?


De banken willen geen hypotheek geven. Nu worden de pensioenfondsen verplicht om dat wel te doen. De EU ligt dwars, ze vinden dat het staatssteun is omdat de pensioenfondsen eisen dat de Nederlandse staat garant staat.

Ik ben blij dat ik geen verplicht pensioen of 'eigen' woning heb. Ik kan ieder moment mijn huur opzeggen, mijn spullen pakken en vertrekken. Of desnoods zonder spullen.
Nico de Geit's avatar
| #237844 | 03-10-2015 14:52 | Nico de Geit
Het is een lang artikel, de kop zegt genoeg. Vertaling is een beetje overbodig. e mensen die het willen lezen zetten de link in Google Translate en kiezen de taal die ze willen. Maar die mensen wisten, vreesden dit al lang. De andere groep is toch niet te overtuigen, noemt dit 'wilderspraat'. Maar het is nu internationaal: Europa definitief begraven onder 950 miljoen Afrikanen en Arabieren.

Maak maar vast plannen want je wilt niet bij de achterblijvers horen. Vaak ouderen, gehandicapten, alleenstaande ouders. Worden bespuugd en geslagen, de politie doet niets. Binnenkort sharia politie.
Nico de Geit's avatar
@ Frans Waterman
Hypotheek?, in de jaren 1960 kochten 10 a 15 Turkse families samen 1 huis. Dat geld legden ze bij elkaar en ze woonden beter en vrijer dan in een asielzoekers centrum.

En die eigen waterput daar kan je ook een pompje, leidinkje tussen zetten. Overigens zit er ook gemeente waterleiding hoor. Dat eigen water voorziening is wanneer de industrie (Nesle) het water opeist.

De vluchtelingen komen nu ook al met 100.000 per drie weken in Kroatië? Was dat niet een van de landen die in 1990 nog etnische oorlog voorden tegen moslims/Serviers etc. met de nodige vermeende misdaden?
Johan Alphons (Independent, spaceship Earth)'s avatar
| #237848 | 03-10-2015 16:04 | Frans Waterman
@johan,

Goed bezig!

Tip: Als je nog nog iets meer aan jezelf denkt en de korte termijn: Neem contact op met Henny van der Most die wist er 50 miljoen uit te slepen!

http://www.geennieuws.com/2014/10/asielzoekers-boffen-weer-een-verblijf-in-pipopark-video/
Frans Waterman's avatar
| #237851 | 03-10-2015 17:20 | Unseen
De MSM en de alternatieve media schreeuwen momenteel moord en brand over de grote aantallen vluchtelingen.
Nu ook weer, Russische propaganda di kond zou doen van minimaal 950 miljoen Afrikaanse en Arabische vluchtelingen.

In Afrika wonen circa 1 miljard mensen.. Dat zou inhouden dat volgens Russische propaganda 95 % van de Afrikaanse bevolking naar Europa zou komen ?? Hilarische, dit is niet meer serieus te noemen !

Oke, kom ik tot de conclusie dat er zowel in de MSM als in de alternatieve media een angst geschapen wordt, een verdeel en heers. De lokale bevolking wordt opgezet tegen een nauwelijks bestaande vijand.
Kijk bijvoorbeeld naar het aantal inwoners in Europa. Duitsland heeft circa 80 miljoen inwoners, moet ik nu echt geloven dat een paar honderdduizend vluchtelingen (is 0.0025%) ook maar enige invloed op Duitsland zou hebben ? Kul!

Ik denk wel dat de Europese commissie gebruik maakt van de door hen geschapen angstcultuur tegen de vluchtelingen.
Ik denk dat het verwerpelijke politieke correct denken zal gaan zorgen dat de burgers in het werelddeel Europa de bek gesnoerd zal worden, lokale gebruiken en gewoonten moeten sneuvelen om tegemoet te komen aan de zogenaamde vluchtelingen invasie.

Ik vind het onderhand een vluchtelingen hoax !
Unseen's avatar
| #237853 | 03-10-2015 17:46 | liedetecter
Ik vind het onderhand een vluchtelingen hoax !

Volstrekt met je eens. Het 'probleem' wordt volgens de geëigende PR methoden van valse representatie van oorzaak en gevolg van alle kanten tot een verwrongen issue vermalen. En dientengevolge ook valse oplossingen.

Uiteindelijk is het vrij gemakkelijk: oorlog veroorzaakt een hoop problemen, waaronder vluchtelingen. Die moeten ergens heen.

Maar vooral dat alle partijen bezig zijn met schuld aan moord af te werpen op voor elke partij de meest gunstige voorwaarden. Het hoeft geen betoog dat die tegengesteld zijn.

De oplossing is altijd vrij simpel: stop met oorlog voeren.
| #237854 | 03-10-2015 17:56 | liedetecter
bvvwh ... de krom geworden zin moet zijn: " [ .. ] af te werpen onder voor iedere partij de meest gunstige voorwaarden [ .. ] "
@ Frans Waterman
Ik lees in je laatste stukje iets verwijtend omdat ik voorbereid ben en daarmee aan mezelf denk?

Zoals ook Nico de geit schrijft:
Maak maar vast plannen want je wilt niet bij de achterblijvers horen. Vaak ouderen, gehandicapten, alleenstaande ouders. Worden bespuugd en geslagen, de politie doet niets. Binnenkort sharia politie.

Voeg ik nog aan toe, meisjes in korte rokjes, niet zeuren bij verkrachting IES NORMAAL IEN ONS KULTOER na 10.000 aangifte via internet tussen de gestolen fietsen en straatvuil
Johan Alphons (Independent, spaceship Earth)'s avatar
| #237856 | 03-10-2015 18:21 | liedetecter
Binnenkort sharia politie.

Tsjonge jonge, wat hebben jullie je op de kast laten jagen .... nb na eerst zo goed te analyseren hoe de propaganda functioneert, toch erin trappen ...
| #237858 | 03-10-2015 19:14 | Nico de Geit
Uit het artikel: rond 1900 waren er 150 miljoen Arabieren, nu zijn dat er 1,2 miljard.
Nico de Geit's avatar
| #237859 | 03-10-2015 19:17 | Nico de Geit
valse oplossingen


Stem iets anders, maar het gaat niet helpen. De vluchtelingen komen niet vanwege de oorlog maar vanwege overbevolking, die weer tot oorlog leidt.

Een oplossing zou zijn de Arabieren en de Afrikanen aan anti-conceptie helpen.
Nico de Geit's avatar
| #237860 | 03-10-2015 19:39 | Unseen
Mmmm Irak, volledig kapot gebombardeerd, het land bezaait met .
Bij alle landen die the US heeft aangevallen is de infrastructuur vernietigd, de landen afhankelijk gemaakt van het IMF.

Het mag wel duidelijk zijn dat de US al voor 9/11 besloten had dat de landen in het midden oosten zouden worden aangevallen, het heeft niets met bevolkings- aantallen van doen.

Het is wel vreemd dat die paar duizenden vluchtelingen zo richting Europa gedirigeerd worden. Ook vind ik de alarmerende berichten over die procentueel verwaarloosbare aantallen vluchtelingen vreemd. Hoe gaat de Europese commissie die angst-propaganda betreft buitenlanders uitbuiten tegen de europese bevolking ?

De eugenica agenda staat wel hoog op het lijstje van the powers to be.
Unseen's avatar
| #237862 | 03-10-2015 20:06 | Unseen
Tussen regel vergeten.
Het mag wel duidelijk zijn dat door de illegale oorlogen van de US en de NAVO/NATO grote groepen mensen vluchten uit hun land.
Unseen's avatar
| #237863 | 03-10-2015 20:34 | Unseen
Het is wel vreemd dat die paar duizenden vluchtelingen zo richting Europa gedirigeerd worden. Ook vind ik de alarmerende berichten over die procentueel verwaarloosbare aantallen vluchtelingen vreemd. Hoe gaat de Europese commissie die angst-propaganda betreft buitenlanders uitbuiten tegen de europese bevolking ?


EU-landen moeten soevereiniteit inleveren voor gezamenlijk asielbeleid

Een gemeenschappelijk Europees asielbeleid is de enige manier waarop de toestroom van migranten op de lange termijn kan worden beperkt. Lidstaten moeten daarbij mogelijk een deel van hun soevereiniteit opgeven.

Dat zegt de Duitse minister van Financiën Wolfgang Schäuble in een interview met Die Welt.

Volgens Schäuble moet binnen enkele maanden worden gehandeld. 'We moeten nu Europa onder controle krijgen.


Volgens het aloude mantra, van creëer een probleem (vluchtelingen), laat de angstig gemaakte bevolking om een oplossing roepen. De oplossing is dan het verder afnemen van de vrijheid: doel bereikt !
Unseen's avatar
aanmelden / inloggen