Door community (initieel Best Well), Op vri 18 aug 2017 13:49, 0 reacties, nieuws

Europarlement maakt propaganda video: Hoe vluchtelingen ons inspireren

De EU benadrukt nog maar weer eens in hun meest recente propagandavideo het feit dat ‘vluchtelingen’ goed voor ons zijn, hoe ze ons Europeanen inspireren.

De video en meer propaganda informatie van het Europarlement hier. Het betreft vooral een oproep aan de lidstaten om meer immigranten op te nemen, omdat die zo geweldig zijn voor de samenleving.


Immigranten zijn benodigd om Europa te redden.

De EU negeert wéér alle realiteit (de geweld- en verkrachtingsorgie, torenhoge en eindeloze bijstandskosten, de COA-doofpot, de “gratis” alles, het politie en leger die verboden worden om in te grijpen, jihadistische terrorisme, etc) om de slopende immigratie te verheerlijken in een knap stukje Orwelliaanse propaganda. Nog los van het feit dat het niet eens over échte vluchtelingen gaat, wat dat zijn er slechts een handje vol. En ook deze propaganda werd uiteraard geproduceerd op uw kosten. Dit soort filmpjes zijn die 3 miljoen extra én 700 miljoen per jaar uiteraard meer dan waard!


Immigranten komen hier om te werken en te integreren.

Nee NOS, de EU probeert helemaal geen immigranten tegen te houden. Zie het gebeuren: Zie de totale misleiding vanuit de EU, zie de totale misleiding in de media. Immigratie wordt opgedrongen vanuit de EU met als excuus dat deze immigranten door hard te werken onze economie gaan redden. De realiteit is uiteraard heel erg veel geweld en exploderende bijstandskosten. Mogelijk gemaakt ook in NL door PvdA, VVD66, GL, etc. De politiek besteedt de energie echter liever aan… eieren, u draait op voor de kosten én de problemen van de door hen opgedrongen immigratie. En nee, deze immigranten gaan echt niet voor jouw oude dag zorgen.
Annotaties:
aanmelden / inloggen