Door community (initieel Best Well), Op zon 24 dec 2017 15:03, 0 reacties, nieuws

even een paar dagen rust, maar zet u schrap voor de volgende stormAdvies van Rutte , even een paar dagen rust, maar zet u schrap voor de volgende storm

Gelukkig dat er in Nederland toch altijd een rotsvast baken is waarop de burger kan en mag vertrouwen. Dat zijn de “weervoorspellingen” uit Den Haag, door weervrouw Markje Rutte.

Na de om maar even verder in “weersverwachtingstermen ” te blijven elkaar in rap tempo opvolgende codes rood, oranje die ons land in de afgelopen maanden teisterden mag u deze dagen op advies van Rutte even op adem komen. Dat ter voorbereiding van het naderend BTW front met talloze verhogingen de accijnzen die geniepig verborgen weer gaan stijgen en de haast voor de gewone burger niet te volgen wetswijzigingen met alle lasten verhogende gevolgen.

Maar als het aan uw weervrouw ligt, laat dan gerust uw telefoon of tablet neer liggen en neem afstand van het “natuurgeweld” dat Rutte 3 tot nu toe heeft gebracht. En…. dit was slechts het begin.

Neem wat tijd voor elkaar geniet van het lichtjesfeest kerstfeest en voor echt urgente zaken die niet kunnen wachten is er dan altijd nog het Staatsomroep NOS journaal, dat u feilloos op de hoogte houdt over zaken die er niet toe doen.

Wat u in 2018 te wachten staat, dat is net als bij de echte weersverwachtingen altijd een raadsel. Dat het nog mooier gaat worden, zoals Rutte het voorspelde, lijkt ons haast onmogelijk, het is immers al zo mooi in ons land, hetgeen ook de reden moet zijn dat duizenden gelukszoekers Nederland als voorkeursbestemming nummer 1 kiezen bij hun reis naar Europa. Dit allemaal zonder wervende reisbureau of toeristenkantoor folders of reclame. Nee , gewoon even kijken wat diegenen die je al voor gegaan zijn, je “appen” waarbij foto’s van hun nieuwe huis met inrichting prominent aanwezig zijn.

Afgelopen week bleek uit een onderzoek in Duitsland dat iets meer dan 80 procent van de gelukszoekers het lees- en snapvermogen in hun eigen taal hebben van datgene wat een 1e klas leerling L.O van Nederlandse ouders hier in Nederland heeft of zelfs Analfabeet zijn. Als je daar dan bij op telt dat de nieuwkomers geen kennis van de Nederlandse taal hebben, dan weet u wat de uitgangspositie is van diegenen die volgens Den Haag het probleem van onze vergrijzing moeten oplossen.

Maakt u zich geen illusies. De ingeslopen invloed van de talloze NGO’s die een zeer dik belegde boterham verdienen aan de gelukszoekers toestroom, zorgen er voor dat bijna geen politicus het nog durft om een kritische kanttekening te plaatsen bij de wijze waarop de EU en Nederland met de voortdurende gelukszoekers crisis om gaat.

Italië vloog gisteren als kerstcadeautje 180 personen binnen uit Libië en de katholieke kerk juicht dat toe. De katholieke kerk met aan het hoofd een seniele oude man die nauwe betrekkingen onderhield met de Videla regime en niets wist over priesters die uit zijn bisdom in Buenos Aires in de zee verdwenen.

Politici beroepen zich op wat de UNCHR in Geneve zegt. Daarbij beroept op een oud VN vluchtelingenverdrag uit de jaren van vlak na de 2e wereldoorlog, toen de reden om te vluchten en asiel aanvragen een geheel andere was!

Afgelopen week organiseerden circa 150 AFGEWEZEN gelukszoekers uit Sierra Leone die Duitsland terug wil sturen een demonstratie in hun opvangcentrum. Ze zijn ontevreden over de opvang, het eten en de sanitaire omstandigheden ( zelf een poot uitsteken zit er niet bij ) en claimen dat zij geen vijanden zijn maar ook mensen en daarom niet willen worden teruggestuurd. De Duitse autoriteiten aarzelden in plaats van deze mensen gewoon op te sluiten, hetgeen niet mag , in afwachting tot hun vervoer terug naar Afrika.

De vechtpartij in het AZC bij Overloon, waar een twintigtal inwoners betrokken waren en waarover de politie verder geen informatie verstrekt, los van het feit dat er enkele zijn aangehouden, er een trauma helikopter moest worden ingezet, toont aan dat in Nederland net als Duitsland , de overheid angstvallig tracht middels de doofpot mentaliteit alles voor de burger geheim te houden.

In Zweden durft de politie bepaalde gebieden in steden niet meer in en zijn deze overgelaten aan mensen die men politiek correct binnen haalde . In Groot Brittannië hetzelfde. In België moest Staatssecretaris Theo Francken zijn excuus aan premier Michel aanbieden, omdat hij door wilde gaan afgewezen asielzoekers terug te sturen naar Soedan. Enkele van hen hadden bij een NGO geklaagd dat zij bij aankomst waren geslagen en opgesloten. Bewijzen ontbreken, maar het was genoeg voor de zieligheidsindustrie om met gillende sirenes uit te rukken en hun beklag te doen bij Michel.

Voor iedereen die een ruime Afrika ervaring heeft weet dat de duim van “Afrikanen ” vaak groter is dan de eigenaar van dat lichaamsdeel.

Er is niemand die de moed heeft uit te spreken wat er u staat te gebeuren als er niet snel paal en perk komt aan deze situatie die, mits niet gestopt er toe zal leiden dat over een tiental jaren, de gehele maatschappij ontwricht zal zijn, waarbij de verantwoordelijken al veilig in hun buiten- verblijven zitten in afwachting dat we ze vragen terug te komen om ons te redden.

Maar dat een voortdurende code ROOD er aan komt, dan kan elke amateur weerman of vrouw u voorspellen.

En nu maar wachten op de baas van onze weerdienst , W.A. te W. die ook wel weer een ingestudeerd prevelementje zal houden, al dan niet voor een lichtjesboom of boeket rode rozen, of zou hij het dat als verrassing deze keer overlaten aan zijn Evita ? Dan weten we in ieder geval uit welke richting de wind gaat waaien.
Annotaties:
aanmelden / inloggen