Door community (initieel Best Well), Op zat 18 jun 2016 15:20, 4 reacties, nieuws

Extremistische Amerikanen en Oekraïners bij protesten FrankrijkWie de afgelopen weken de protesten in Frankrijk goed gevolgd heeft is het misschien opgevallen dat kleine groepjes gemaskerde mannen extreem gewelddadig zijn. Ze gooien met Molotov cocktails en slaan hard in op politieagenten die de orde enigszins proberen te handhaven.

Vandaag werd bekend dat een Amerikaan is opgepakt die een brandbom achter in een politieauto gooide terwijl de agent er nog in zat. Een ware moordaanslag en zo zal dit ook behandeld worden. Enige dagen eerder kregen wij berichten te lezen van een filmploeg van RT dat Oekraïense extremisten een verslaggeefster van RT belaagden en het uitzenden onmogelijk maakte. Bekijk de beelden van beide incidenten.

De Russische verslaggeefster was eerder die week al eens geïntimideerd door soortgelijke gemaskerde figuren, toen werd haar helm hardhandig van haar hoofd geslagen. Bij de tweede aanval werden leuzen in beeld gebracht met de tekst “Glory to Ukraine!” Een uitspraak die ook tijdens de gewelddadige Maidanprotesten gebezigd werd door de extreem rechtse Svoboda partij. De verslaggeefster werd met enig geluk ontzet door haar cameraman die haar in veiligheid bracht.

Wij weten inmiddels allemaal dat die protesten georganiseerd en betaald werden met Amerikaans geld. Nu komen wij deze zelfde figuren tegen in Parijs. Ook in Parijs zijn het deze gemaskerde figuren die extreem geweld gebruiken en daarmee politie en ME de bevoegdheid bezorgen grof geschut in te zetten. Is hier meer aan de hand dan een spontane demonstratie? Wordt Europa voorbereid op meer geweld en zo ja, waarom?

Enige jaren geleden waren er ook protesten in Frankrijk en volgde ik deze op de voet. Ook toen werden deze protesten opzettelijk gefrustreerd door groepen mannen met maskers die niets met de protesten te maken hadden. Een studente die destijds meeliep in een grote demonstratie vertelde toen dat zij op weg waren door de stad en er ineens vanuit het niets een groep van ongeveer 20 gemaskerde mannen uit een steeg kwamen aanlopen, zich mengden tussen de demonstranten en meteen met Molotov bommen en ander materiaal begonnen te gooien.
Annotaties:
| #251905 | 19-06-2016 05:12 | democraatus
Operatie Gladio maar dan met Agent Provocateurs.
democraatus's avatar
| #251909 | 19-06-2016 07:46 | Donkerdoorn
De Franse politiek is hard bezig prostest te criminaliseren en ingevlogen nazis helpen een handje. Inderdaad, operatie Gladio. Er loopt schijnbaar behoorlijk wat multifunctioneel betaald tuig in Europa rond.
Donkerdoorn's avatar
| #251913 | 19-06-2016 08:12 | Antares
Er loopt schijnbaar behoorlijk wat multifunctioneel betaald tuig in Europa rond

Vaak niet eens betaald. En het dragen van legerkistjes is niet voorbehouden aan militairen.
Antares's avatar
| #251916 | 19-06-2016 08:29 | Antares
(Dat laatste komt uit het artikel, voor de duidelijkheid)
Antares's avatar
aanmelden / inloggen