Door Ness, Op zon 11 dec 2016 14:33, 3 reacties,    

Facebook censureert erop los; nu zijn atheïsten de klos!"Facebook krijgt steeds meer zware kritiek, nu ook na het verwijderen van grote atheïsten pagina’s in het midden oosten. Facebook verwijderde meer dan zes Arabischtalige atheïsten pagina’s te wijten aan “schendingen” van de communautaire normen. Dit is niet de eerste keer dat Facebook atheïsten en vrijdenkers heeft gecensureerd in de MENA-regio. In reactie daarop heeft de Atheist Alliance – Midden-Oosten en Noord-Afrika (AA-MENA) besloten om zich uit te spreken en te eisen dat Facebook de manier waarop het omgaat met betrekking op schendingsrapporten verandert, om zo de vrijheid van meningsuiting van hun leden te behouden."


Hoog tijd om te verhuizen dus. Er zijn alternatieven voor Facebook, dat als definitief verloren moet worden beschouwd. Wie niet van plan is zich te laten ringeloren door het in de bovenstaande afbeelding stuk verdriet voege de daad bij het woord. Als vrijdenkend volk zijn we moreel verplicht onze solidariteit te tonen met hen, die zich aan een wurgend religieus regiem hebben ontworsteld. Waar ook ter wereld, en zeker als het ons zo gemakkelijk wordt gemaakt en liefst voordat deze mensen voorgoed het zwijgen wordt opgelegd.

Vandaag zij, morgen wij; met de toename van religekken in Nederland stijgt ook de smerige, ondergrondse onderdrukking van de (ONZE!) allochs die religieuze instituten zat zijn en waarbij een frisse wind door de hersenen waait. Deze mensen vormen inmiddels zowat een bedreigde menssoort. Zij zitten klem tussen de woede van de autochs en de woede van de behoudende allochs. Het vermoeden bestaat dat deze kwetsbare groep veel groter is dan gedacht. Nu alle allochs over één kam geschoren worden in het publieke debat is het zaak op een of andere manier kontakt te leggen met deze groep geïsoleerde vrijdenkers, agnosten, atheïsten en ietsisten en zodoende enige nuance aan te brengen in de "ROT ALLEMAAL OP" stellingname van het plebs. Want deze groep kan niet terug naar waar zij of de familie oorspronkelijk vandaan komt; het zijn vluchtelingen after the fact en in eigen land. GAB kan helpen, en solidariteit en toeschietelijkheid ook.
Annotaties:
| #256769 | 12-12-2016 00:19 | Manus
Ik zie een zelfde stijgende lijn in populariteit bij zaplog.. :)
http://www.alexa.com/siteinfo/zaplog.nl
Manus's avatar
| #256770 | 12-12-2016 00:26 | Manus
Als ik er gewoon zelfstandig heen ga wordt Gab.ai aangeduid als gerapporteerde aanvalssite, ook een MSM campagne?
Manus's avatar
| #256771 | 12-12-2016 00:35 | Manus
Done! You're #405712 in the waiting list.

Zojuist ingeschreven, zijn aardig populair die jongens van gab.ai, er zijn nog 405711 wachtenden voor u...
Manus's avatar
aanmelden / inloggen