Door community (initieel Donkerdoorn), Op din 27 jun 2017 12:39, 3 reacties,    

False Flag coming up: Assad gaat weer gifgas gebruiken

Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Zoals Obama zijn chemische aanval op bestelling kreeg nadat hij een „rode lijn“ voor Assad & Co. schilderde, ontdekt Trump nieuwe plannen van Assad om politieke zelfmoord te plegen. De Syrische dictator staat op het punt weer eens zijn bevolking te vergassen, zo weet het Witte Huis (zonder info van eigen inlichtingendiensten). Dat tot nu toe alle gas-aanvallen van Assad bullshit zijn gebleken, doet er niet toe.

False-Flag coming up, dus. Is ook nodig daar de Amerikaanse illegale inmenging in Syrië behoorlijk mis aan het lopen is. In het zuiden bij Al Tanf dreigen de Amerikaanse, Britse en Noorse special forces afgesneden te worden en een waardeloos stuk woestijn te bezetten, in het noorden is het niet duidelijk of de Koerden en het zogenaamde vrije Syrische Leger de lijn Iran-Irak-Syrië-Libanon kunnen doorsnijden en daarmee de zogenaamde „Sjiitische gordel“ ongedaan maken.

Want uiteindelijk draait het daar allemaal om: Iran. Het is nu al duidelijk dat Iran Trump’s oorlog gaat worden. „America first“ maar na Israël. Zie de Saudische acties tegen Qatar, plotselinge vriendschap tussen Israël en de Saudi’s en het feit dat Israël nu bijna dagelijks als de luchtmacht van de jihadi’s op de Golan optreedt.

Het is allemaal een beetje te doorzichtig. Dus…..pak de popcorn en enjoy the shitshow….
Annotaties: