Door community (initieel ouwe knar), Op vri 12 jan 2018 21:16, 1 reacties,    

Fear-porn morft in hope-pornHet lijkt erop dat de alto’s, alle kommer en kwel scenario’s een beetje zat worden.
Niet erg, een echte poppenspeler heeft altijd wel een ander verhaaltje achter de hand.

De Q groep is bezig de deep state op te rollen. Yeah, eindelijk licht aan de horizon, de cabal wordt eindelijk gearresteerd. En de grote redder is tadaaa…. DONALD TRUMP. De beste man mag zich gedragen als een lompe imbeciel, in werkelijkheid…..

Joseph Farrell legt een en ander uit over deze Q Anon.
Volgens hem komt het geheel komt over, als iets zeer profesioneels kunstmatigs. Sublieme marketting. Er zit info tussen die niet valt te ontkennen maar de manier van presenteren en welke items aandacht krijgen, roepen achterdocht op. Trump is de centrale figuur en de mix met bijbelteksten en gebeden doen wat vreemd aan. Het publiek wordt aangemoedigd om geen deel meer te nemen aan het gebeuren, maar achterover te leunen en te genieten van de komende redding van de wereld. Too good to be true. Er is in de alternatieve media zo vaak gesproken over de 'komende redding' maar het waren allemaal slaappillen.

Tegelijkertijd wordt het publiek aangemoedigd om 'dots te connecten', maar uiteraard? worden niet alle dots aangereikt. Het zou zelfs zo kunnen zijn dat mensen hun tijd gaan verdoen aan (doodlopende) voorgeprogrammeerde zijweggetjes, shadow work. Het Las Vegas gebeuren, SA coupe, Hillary Clinton bijvoorbeeld.

Een nieuwe Wikileaks, een nieuwe Ed Snowden, een verslavende soapstory, geraffineerde marketting. Controled opposition, social ingenieering, NLP (neuro linguistic programming), Hegeliaanse dialektiek (These, antithese, en uiteindelijk synthese, ofwel problem, reaction solution).

Waar Q vandaan komt is volkomen onduidelijk, je kunt daar eindeloos over fantaseren, wat vast staat is, dat Q gevaarlijk is.

JOSEPH FARRELL: Q ANON: DEEP STATE WIZARD OF ? DARK JOURNALIST
https://www.youtube.com/watch?v=3e_e5WI_mjg

Annotaties:
| #261696 | 12-01-2018 21:33 | ouwe knar
Nog een over over controlled opposition
https://www.youtube.com/watch?v=chLhPO7PzvE
(David Icke interview)

Icke beweert dat het niet belangrijk is of je nu man of vrouw bent, want in een andere dimensie...
ouwe knar's avatar
aanmelden / inloggen