Door Patman, Op zat 9 aug 2014 12:37, 27 reacties, all rights reserved

Finally, WWIII, see you on the other side

En zo gaan de Oekrainsche fascisten ons alsnog een mooie coole oorlog in trekken: ze gaan transport van Russisch gas naar de EU stilleggen. De MH17 false flag bleek net niet voldoende. Nu gewoon het licht uit in Europa. Dat ze er hun eigen economie ook compleet mee vernietigen, kan ze niets schelen.Zie hier het verschijnsel ‘puppet regering’. Stap één in het standaardplan voor landjepik en regime change. Deze Oekrainsche regering zit daar namelijk niet voor hun bevolking mocht u dat uit totale wereldvreemdheid nog denken, maar speciaal voor de Westerse corporate belangen, de Bilderberg kliek. En voor deze kliek zijn economieen, miljoenen slachtoffers en oorlog of vrede gewoon acceptabele offers in hun geopolitieke schaakspel om werelddominatie. Bilderberg wil oorlog. NATO moet aan de bak. Want mocht dit plan ook niet lukken: stap twee en drie zijn meestal wat geweldadiger, zoals Libie en Irak al ondervonden.


Dit soort puppet regeringen vormen samen met de NATO, het IMF en Internationale Strafhof enzovoort de uitvoerende macht van de elite. De andere spelers in dit schaakspel? De useful idiots, meestal regerigen en politici, zoals die van Rutte. De huichelende opportunisten, de van Baalens en Eurocommisarissen van deze wereld. En Bilderberg media zoals de TMG (Telegraaf, Geenstijl, enz.), PCM (de Volkskrant, NRC, AD) en staatszenders (NOS).En natuurlijk wij zelf.  De door eenzijdig informering en PR totaalprogrammering apathisch gemaakte bevolking. De legers koopzombies die de Vinex ghetto’s bevolken. Zo lang wij onze iPhones, Buggaboo’s, Beats en Audi’s maar kunnen kopen. Want daar gaat het uiteindelijk om bij de landjepik: het veroveren van grondstoffen, goedkope arbeid en afzetmarkten, het creeren van kunstmatige schaarste en algeheel geopolitiek voordeel zodat er nog meer zooi kan worden verkocht. Nog meer winst voor nog minder mensen.Dus. WW-III. Mad Max after all. Misschien maar beter ook dat hier een keer het licht uitgaat, zo’n succes is Westerse democratie niet. See you on the other side. Was toch altijd al benieuwd hoeveel van de brakke antieke Abrams M1A1’s zo’n hypermoderne T90 kan affakkelen in een minuut. 4 tot 5 zeggen de experts.

Annotaties:
  • twijfel
    (liedetecter) [www.monstercars.nl]
    op=op!
| #216796 | 09-08-2014 13:22 | spaceman
Inderdaad. Laat maar komen die shit.Tijd voor een total make over.We bleven op onze achterste zitten en hebben geen poot uitgestoken behalve dan wat fulmineren op een paar sites.De zogenaamde elite schijnt al tijden bezig te zijn met het bouwen van bunkers.
spaceman's avatar
| #216798 | 09-08-2014 14:25 | liedetecter
De enige kans die we nog hebben is dat Merkel haar dubbelspel opgeeft en opeblijk voor de-escalatie kiest. Weigeren een oorlog ingerommelt te worden uit puur gezond verstand.

Maar zoals Patman al zegt, dan zal het niet lang duren voor ze ergens onder een brug bungelt.

Punt is natuurlijk, of ze kan leven met potentieel miljoenen doden op haar geweten.
<img src="http://www.brookings.edu/~/media/experts/k/kaganr/kaganr.jpg:>
Van de Robert Kagan (plaatje) cum suis psychopaten weten we inderdaad dat die daar 0,0 moeite mee hebben, integendeel.

Het gewoonlijke dreigen, BS verantwoording en tromgeroffel ...

https://www.youtube.com/watch?v=GzDJ8g93tU0
| #216799 | 09-08-2014 14:27 | liedetecter
kaganr.jpg Robert Kagan, Brooklin Instituut, Strategic studies, mag u uw bedank kaartjes naar toe sturen.
| #216801 | 09-08-2014 14:43 | liedetecter
13591_10151771145067488_2042672176_n.jpg
Receiving the Ukrainian Order of Liberty (4 Fotos)
It was a great honour to receive from President Poroshenko the Order of Liberty, Ukraine's highest order to honour foreign citizens. It was awarded for my personal contribution to the development of NATO-Ukraine relations and support for Ukraine's sovereignty. Let the flame of freedom continue to burn in Ukraine!
Rasmussen, afgestrafte kleine kleuter, krijgt een speldje erbij voor braaf gedrag, en laat het trots zijn op zijn FB ...

En branden zal het!!

https://www.youtube.com/watch?v=o-zoPgv_nYg
| #216802 | 09-08-2014 15:05 | ouwe knar
het bouwen van bunkers
Waar ze vervolgens vrolijk doorgaan met dat waar ze nu eenmaal goed in zijn.

Een mens heeft zonlicht nodig, de wind, de regen voelen, een welgemeende aai over z'n bol...
ouwe knar's avatar
| #216805 | 09-08-2014 18:23 | Hans
@liedetector: Petro Poroshenko wordt in een wikileaks-document uit 2006(!!!) Our Ukranian Insider genoemd.

insider-poroshenko.png

http://deepresource.wordpress.com/2014/08/03/handpicked-ukrainian-government-latest/
Hans's avatar
| #216806 | 09-08-2014 19:17 | liedetecter
Yep ik weet het Hans, Het is op verschillende manieren uitgelekt dat Poroshenko "our man" is ... zolang zijn ze er al mee bezig ....

Maar hij is zeker niet de enige er lopen er daar een stuk of 8 olichargen rond al dan niet met hun eigen legertjes tegen elkaar.

De zionisten clan bestaat voornamelijk uit Gregory Surkis, Victor Medvedchuk, Vadim Rabinovich, Victor Pinchuk, en vooral de ergste griezel met zijn Dnipr Volunteer Battalion is Ihor Kolomoysky. Maar ook aan de ander kant staat weer Rinat Akhmetov in het oosten en schijnt fenomenaal rijk te zijn.

Maar als Shell en Biden daar aan slag willen met energie winning, wat hebben ze dan aan een oorlog daar met Rusland? Zou het niet puur om het leegmaken van oost-oekraine gaan omdat daar die gasvelden zijn en "wij" er vet in geïnvesteerd hebben?

Die Nazi's doen het vuile werk, en iedereen moet de ander kant uit kijken. Dat zal erg lastig worden voor de Russen. Moet niet daarom de NATO volop dreigen ?
| #216809 | 09-08-2014 20:26 | Hans
Begin juli oefenden Amerikaanse tanks in Zuid-Oost Duitsland.

https://www.youtube.com/watch?v=u3vP4K-5mrc

Zouden die tanks nog altijd in Europa zijn?
Hans's avatar
Ik begrijp niet dat Rusland geen humanitaire voedsel en water droppinnen doet in oost Oekraïne.

Net als de Amerikanen in Irak en natuurlijk onder bescherming van een paar jachtvliegtuigen.
Oekraïne waarschuwing, we zijn hier op humanitaire missie, als u aanvalt zullen wij terug schieten.

Morgen of vannacht misschien?
Johan Alphons (Independent, spaceship Earth)'s avatar
| #216815 | 09-08-2014 22:01 | Patman
Ook een mooie theorie. Het was een false flag van de separatisten, bedoeld om Rusland in de oorlog te betrekken.

http://www.themoscowtimes.com/article/504793.html

Het geeft IN IEDER GEVAL aan de Oekrainse kant het concept false lfag heel erg goed begrijpt. Daarnaast ook best een doordachte theorie.
Patman's avatar
| #216817 | 09-08-2014 22:33 | Donkerdoorn
Maar als Shell en Biden daar aan slag willen met energie winning, wat hebben ze dan aan een oorlog daar met Rusland?


Een oorlog met Rusland was ook niet het uitgangspunt van operatie oekraine/Cold War 2.0. Dat de dingen nu in snel tempo oncontroleerbaar beginnen te worden heeft enorm veel oorzaken en achtergronden.

- Eigenlijk zou de Oekraine alleen binnen de westerse invloedssfeer getrokken worden en "makkelijk exploitabel" via EU en IMF worden gemaakt. De USA nam uiteindelijk de regie in handen en zette de EU buitenspel (Yates niet Klitch, fuck the EU) waarna het Rusland snel duidelijk werd dat het mogelijk haar Zwarte Zee basis (en daarmee lijnen naar Midden Oosten en Middellandse Zee) zou kunnen verliezen.
- De Amerikaanse internationale (geo) politiek begon vanaf Benghasi tot ongeveer het "redden" van Obama voor militair ingrijpen in Syrie op basis van een flase flag gifgas-aanval door Poetin in scherven te vallen.
- De NATO-puinhopen Libie en Afghanistan.
- De toenemende betrekkingen tussen Europa en China/Rusland.
- De langzame opkomst van de yuan als wereldreservemunt.
- De daaraan gekoppelde valuta-oorlogen en het in stand houden van "economische groei" door de monetaire politiek van vooral de FED (monetarisering).
- De "gas-oorlogen" in Syrie, Gaza, Irak en Iran (waarbij Europa nog steeds als "primaire afzetmarkt" wordt gezien).
- De west Europese angst voor "fracking" en de oost Europese omarming van deze exploitatiemethode.
- TTIP en het vernietigen van Europese wetgeving (en groeiende tegenstand).
- Het NSA-schandaal, de schade voor Amerikaanse politiek als gevolg daarvan en Snowden in de USSR.
- De militaire expansie van China en de strijd om grondstofrijke gebieden in de zeegebieden tussen Korea tot Vietnam.
- Het toenemende verzet van de zogenaamde BRICS landen tegen wereldbank en IMF (gedomineerd door de USA).
- Het sterven van de dollar en daarmee het Amerikaanse wereldrijk in een tijdperk van exponentieel stijgende energiekosten.

...plus nog vele, vele andere factoren.

Kan goed zijn dat Dr Strangelove heeft zitten rekenen, de half gebouwde raketschilden heeft opgeteld, de misschien doorgerotte sovjet warheads heeft afgetrokken en China met een handjevol atoombommen als verwaarloosbaar acht.

Maar voorlopig gaat het om Europa, en met name Duitsland. Operatie "poetin" draait vooral om het voor eens en voor altijd opsluiten van de oude wereld in de trans-atlantische invoeldssfeer.
Donkerdoorn's avatar
| #216818 | 09-08-2014 22:36 | Donkerdoorn
De Amerikaanse internationale (geo) politiek begon vanaf Benghasi tot ongeveer het "redden" van Obama voor militair ingrijpen in Syrie op basis van een flase flag gifgas-aanval door Poetin in scherven te vallen.


Uh, slechte zin. Beter gezegd: de Russen zorgden met diplomatie ervoor dat de Amerikanen niet hun zoveelste bullshit oorlog begonnen...
Donkerdoorn's avatar
| #216819 | 09-08-2014 22:53 | chrls.
Maar voorlopig gaat het om Europa, en met name Duitsland. Operatie "poetin" draait vooral om het voor eens en voor altijd opsluiten van de oude wereld in de trans-atlantische invoeldssfeer.

We should try to avoid the detour via the battle fields in the 21st century. History does not have to repeat itself. Maybe we can find a shortcut.(handelsblatt)
chrls.'s avatar
| #216820 | 09-08-2014 23:25 | liedetecter
Kan goed zijn dat Dr Strangelove heeft zitten rekenen
Psychopaten staan erom bekend dat ze zeer slecht, of laat ik zeggen zeer "eenzijdig" kunnen rekenen, voornamelijk door de enorme onbewuste over en onderschattingen welke tunnelvisies een direct gevolg zijn van een door narcisme aangevreten geest. En dan vooral de overschatting van de zelf toebedachte macht over de materie in kwestie in verband met de onderschatting van de tegenpartij ... De wildste zaken echt.

Het is niet voor niets dat de Dr. Strangeloves de ene militaire blunder na de ander begaan, het beroeptoeteren ervan als glorieuze overwinningen maakt dat des te schrijnender voor een goed verstaander ....

Eigenlijk zou de Oekraine alleen binnen de westerse invloedssfeer getrokken worden en "makkelijk exploitabel" via EU en IMF worden gemaakt.


Dat getuigd toch van een enórme naïeviteit en blindheid door .. hebzucht? Het is een sleutelpunt van de Russische invloedsfeer en economie, wie bedacht heeft dat die annexatie zonder slag of stoot zou gaan moet welhaast krankzinnig zijn en op z'n minst zelfoverschattend blind. Typisch psychopathisch trekje lijkt me ...

Ik snap de geschiedenis tot nu, en waarschijnlijk ook dat de culminatie van misdaden van het empire zelf een ongecontrolleerde implosie tot gevolg heeft, waarvan we nu getuige van zijn, maar wat de heren zelf in hun waan misschien wel helemaal niet eens zien. Te veel zaken komen op dit punt bij elkaar die waarlijk explosief van binnenuit, door het systeem zelf zijn opgeblazen ... Dus niet door externe factoren.

Duidelijkste voorbeeld is de dollar hegemonie zelf. Dusdanig uitgebuit als reserve munt dat het de eigen basis opgevreten heeft en op dit moment als een soort donald duck boven de afgrond hangt, maar die nog niet gezien heeft ...

Het verzet van de BRICS landen is vooral een symbolische blow, die 100 miljard stelt niet veel voor, maar wat wel enorm werkt is dat er landen openlijk hun afkeer tonen van de VS cum suis.

Het gevaar zit 'm in de madness en miscalculaties de kliek ... "De calculus" zoals Hillary dat noemt ...
| #216821 | 09-08-2014 23:44 | liedetecter
Het was een false flag van de separatisten, bedoeld om Rusland in de oorlog te betrekken.
Kiev heeft aantoonbaar vanaf zelfs vóór dat het incident daadwerkelijk plaatsvond al gelogen over het incident zelf, en vele malen daarna knullig "gefixed" bewijs getoond, wat zelden een langere houdbaarheids datum had dan een paar dagen ... Als het echt de seperatisten waren, dan was dat allang duidelijk geworden, met hard bewijs en al ...
| #216822 | 09-08-2014 23:50 | liedetecter
Het is vooral een psyop om de humanitaire interventie, waarvan wij in óns nieuws vooral totaal geen énkele reden voor hebben gezien (null bommen, dooie kinderen, slagvelden etc), maar die keihard nodig is om de aanstaande slachting in Donsek te voorkomen, een stap voor te zijn ... War psychology imo ...
| #216823 | 10-08-2014 06:34 | Hans
- Het sterven van de dollar en daarmee het Amerikaanse wereldrijk in een tijdperk van exponentieel stijgende energiekosten.


Idd. Donkerdoorn, dat is een grote bedreiging voor de American way of life (die steeds minder Amerikanen zich kunnen permitteren)
Hans's avatar
| #216824 | 10-08-2014 07:31 | liedetecter
Victoria Nuland op 9 aug: http://www.aljazeera.com/news/europe/2014/08/us-warns-russia-against-ukraine-invasion-2014890432988615.html
US official says any Russian intervention under the guise of providing humanitarian aid will be viewed as invasion.


Wie neemt deze hypocriete BS nog serieus na de ontelbare rampzalige "humanitaire missies" van de VS/NATO de afgelopen jaren?
| #216825 | 10-08-2014 07:41 | liedetecter
Crisis? What crisis?
700x450_CNS_15582.jpg
"Thousands have already been killed and injured, and there's deep insecurity -- so people also need psychological help to overcome the trauma and regain hope," Waskowycz told CNS.
| #216826 | 10-08-2014 08:01 | liedetecter
http://www.nbcnews.com/storyline/ukraine-crisis/russian-humanitarian-efforts-ukraine-illegal-world-leaders-n176871
"Humanitarian aid" (via de VN) is dus 'illegal' als Rusland dat biedt, maar het platbombarderen van hele steden door Kiev is 'legal' (zonder VN mandaat) volgens de VS ... peace is war, war is peace
https://joindiaspora.com/posts/4537934
| #216828 | 10-08-2014 09:07 | Ness
Als het echt de seperatisten waren, dan was dat allang duidelijk geworden, met hard bewijs en al ...


Dat klopt. En het is het belangrijkste 'bewijs': het volledig ontbreken van hard bewijs terwijl men toch allerlei cruciale gegevens al meteen binnen had - satellietfoto's, communicatie etc. Als er een gram hard bewijs was, dan was dat door de media allang breed uitgesponnen. Toch is onderzoek niet nodig want men heeft de conclusies al getrokken en de schuldige aangewezen. Net als bij 9/11.
Ness's avatar
| #216829 | 10-08-2014 09:07 | bron
Erg interessant:

Terroristische acties van "vreedzame demonstranten" | Nederlands | klagemauer.tv


https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZBrmg_R-jK0
bron's avatar
| #216833 | 10-08-2014 09:15 | Atlas
De Amerikaanse positie is militair sterk. Maar de hegemonie van de dollar staat onder druk en economisch zijn ze in decline. Terwijl China opkomt, maar China is militair niet heel sterk. Wel qua aantallen, maar niet qua niveau van logistiek en network enabled capabilities. Maar daar zit dus een wisseling van de wacht aan te komen op enig moment.

In de geschiedenis is dat soort wisselingen nog nooit gebeurd zonder oorlog, want een wereldrijk geeft de militaire positie niet zomaar op. Ook als de economie het eigenlijk niet meer aankan.

Ben benieuwd hoe dit gaat lopen.
De man die dat filmpje heeft gemaakt had vast vreselijke haast!
Johan Alphons (Independent, spaceship Earth)'s avatar
| #216905 | 11-08-2014 07:25 | Donkerdoorn
want een wereldrijk geeft de militaire positie niet zomaar op


Toch, het Britse empire.
Donkerdoorn's avatar
| #216906 | 11-08-2014 08:11 | Atlas
Ook pas na de tweede wereldoorlog. Dat konden ze redelijk eervol doen door de Amerikanen die positie gunnen en de rest in het gemenebest onder te brengen. Maar je hebt zeker een punt: er is geen oorlog geweest tussen de Britten en Amerikanen. Waarschijnlijk waren de Britse belangen voldoende geborgd.

Ik zie op dit moment ook nog geen oorlog ontstaan tussen China en Amerika, maar met Rusland is de situatie nogal volatiel. Ik hoop niet dat Europa weer het strijdtoneel wordt net als in 14 en 40.
aanmelden / inloggen