Door Ness, Op zon 18 dec 2016 19:41, 1 reacties,    

Flashback: Ex-minister BZ Frankrijk: overval op Syrië al in 2009 voorbereid

hattip Paul, Blikopnieuws

Nog een flashback van een week oud, en niet aan de orde geweest in de media:
Het is mensen wellicht ontgaan, maar terwijl Aleppo werd bevrijd, is Palmyra voor de 2e keer gevallen. Een goed uitgerust en flink met koppensnellers uit Mosul aangevuld ploegje ISIS™ huurlingen is *ongemerkt* naar Palmyra geslopen (Lavrov was woedend) en heeft daar het Syrsche leger verjaagd. 80% van de inwoners heeft weten te vluchten.

Het is heel eigenaardig dat de coalitie van moordzuchtigen deze bewegingen niet heeft opgemerkt kuch kuch want men beschikt over de meest moderne apparatuur om alles in de gaten te houden. Dat ISIS™ in het Noorden bij al Bab zogenaamd klop krijgt van het Turkse leger was ook al geen belemmering; de Turken riepen verheugd dat ISIS nu ook MANpads had buitgemaakt. Vrede in Syrië is echt het laatste wat de coalitie wil.
Hier een video met de verantwoordelijken voor het bloedbad Syrië op een rijtje - alleen de Israhelse afgezant ontbreekt:
Annotaties:
| #256902 | 18-12-2016 20:40 | Ness
De evacuatie uit Aleppo is gestopt omdat de koppensnellers op het platteland alle bussen in de fik hebben gestoken die de inwoners van een paar regeringsgetrouwe dorpjes (het zijn daar Shia, geen Soennies, dus die mensen staan al jaren op een dodenlijst) hadden moeten vervoeren. Deze mensen waren uitgeruild voor (families van) koppensnellers die vast zitten in Aleppo zelf. Maar ook in de stad Aleppo worden de konvooien beschoten door koppensnellers want zij willen hun menselijk schild niet kwijt, en zich ook niet overgeven.
http://syria.liveuamap.com/en/2016/18-december-footage-near-sarmeen-idlib-shows-entire-convoy/comments
Ness's avatar
aanmelden / inloggen