Door Ness, Op zat 21 nov 2015 10:36, 7 reacties,    

Flashback: ISIS™ verklaart Hamas de oorlog

Inmiddels is er zoveel gebeurd dat iedereen het zal zijn vergeten, maar afgelopen zomer heeft ISIS™ Hamas de oorlog verklaard. De oorzaak: ISIS-achtigen hadden in de Gaza-strook een fijn nestje gebouwd, van waaruit zij Gazanen recruteerden en voetzoekers en gillende keukenmeiden op lege parkeerplaatsen in Israël deden belanden zodat Israël, nooit te beroerd om de slachtoffers te straffen, onmiddelijk bommen op de kop van Hamas functionarissen konden smijten.

Nu is het niet zo moeilijk een Hamas-functionaris te vinden want Hamas is de officiële regering in Gaza, en dus is iedere ambtenaar een "Hamas-strijder" al likt hij de ganse dag pennen. Hamas, die door Israël verantwoordelijk wordt gehouden voor iedere blindganger (die al dan niet op lege plekken belandt want bewijs krijgen we nooit te zien), trachtte het gevaar te bezweren en ontruimde het nest inclusief "moskee". Dit was tegen het zere been van ISIS™ en zij keelden fluks een aantal Hamasleiders. Vanuit de studio van Rita Katz, voorheen werkzaam voor Oil Qaeduh, werd een mooie video gelanceerd waarin ISIS™ Hamas, Fatah en de PA verweet de enige ware islam-leer te verzaken. En daarmee zijn alle Palestijnen afvalligen.
| #240867 | 21-11-2015 11:52 | Antares
ISIS claims it will kill Hamas personnel "one by one" and that it knows the names and addresses of all the officers working for the Palestinian Intelligence agency.

Er is er maar één die hen dat kan verstrekken.
Antares's avatar
| #240886 | 21-11-2015 19:46 | Ness
Onder voorbehoud (vage bronvermelding): http://www.activistpost.com/2015/11/paris-attackers-fought-in-syria-trained-in-israel-report.html

Mochten de ISIS-achtigen opraken dan wordt door de EU alvast een nieuwe ploeg bij elkaar geraapt, de Koerden, ook geen lekkertjes. Die kunnen dan de taak van ISIS, het afzetten van die akelige diktator Assad met zijn rottige seculiere SOENNI Ba'ath partij overnemen in Syrie en Irak op stelten zetten: http://www.liveleak.com/view?i=182_1448055541 Bakken met geld voor dit soort zaken, allemaal opgehoest door brave belastingbetalertjes.

Israel is uiteraard dikke vriendjes met de Koerden. Google weet alles. Zeker als u 'm op Engels als taal zet.

En deze is ook heel leuk - en gebaseerd op vrijgegeven info van het USA-regime, buiten oil Qaeda en ISIS de allerbeste vriend van Israel, dus echt en heus waar: https://www.youtube.com/watch?v=vkxFT_hJCdQ
Ness's avatar
| #240901 | 22-11-2015 00:32 | Ness
In de strijd om Palestijns gas, water en vruchtbaar land zijn het de burgers van Gaza en de West Bank die ALTIJD het onderspit delven. In tegenstelling tot wat de constante stroom Hasbara in de media de mensen hier voorspiegelen is Hamas geen super-terroristische organisatie, al heeft zij wel een 'terroristisch' of verzets-verleden. Hamas is de wettige regering van Gaza.

Lang geleden, tijdens de eerste vrije verkiezingen in Gaza sinds lange tijd, won Hamas (islamitisch, corrupt) het nipt van Fatah (seculier, corrupt) maar kwam de zetelverdeling nogal scheef uit ten gunste van Hamas:
In terms of votes received, Change and Reform took 44.45% of the vote, whilst Fatah received 41.43%[1] and of the Electoral Districts, Change and Reform party candidates received 41.73% and Fatah party candidates received 36.96%.


Gaza stond en staat dus niet als 1 man achter deze partij, maar meer keus was toendertijd er niet, en nu nog niet. Degene die het allermeest profiteert van de bezetting is Israel, aangezien de economie van zowel de West Bank als Gaza volledig door Israel wordt gecontroleerd en alle geldhandelingen via Israelische banken lopen - een mooie gelegenheid om af te romen. De bijdragen van EU, VN en USA, en ook alle belastingen ed verdwijnen in Israel's zak.

Daarboven wordt de bevolking in concentratiekamp Gaza gebruikt als proefkonijn om nieuw moordtuig te testen voor de oorlogsindustrie, en steelt Israel alle water en gas afkomstig van het enorme gasveld en verkoopt dit terug aan de Palestijnse bevolking, ism met allerlei bedrijven, zie http://www.theguardian.com/environment/earth-insight/2014/jul/09/israel-war-gaza-palestine-natural-gas-energy-crisis en http://www.globalresearch.ca/no-go-with-the-flow-water-politics-in-israel-and-california/5490233

Daarnaast zijn het de corrupte Palestijnse partijen - PA, Hamas, Fatah - die juist vanwege de bezetting en blokkade aan de macht blijven en daarvan profiteren. Ook de Arabische wereld profiteert want de kwestie wordt gebruikt voor propaganda; tenslotte profiteert de hulpkaravaan vanwege de permanente nood.

De reden dat geen enkele Palestijnse partij Israel wil 'erkennen' is dat Israel weigert haar grenzen aan te geven. Zou Israel erkend worden dan blijkt dat heel Palestina in Eretz Israel ligt. De zaak zit dus om allerlei redenen helemaal op slot, tot genoegen van praktisch iedereen behalve de Palestijnen zelf, die helemaal klem zitten, en de belastingbetalers die voor hun onderhoud opdraaien.

Men gooit het wat Palestina betreft altijd op de religie. En vanuit Israel wordt de islam bewust gedemoniseerd (en Hamas overal met de haren bijgesleept) teneinde de zeer prettige bijverdiensten van de bezetting te laten voortduren. De kwestie is pas opgelost als het gasveld leeg is en de waterputten droog, of de wereld moet inzien dat de Palestijnen alle recht hebben op hun eigen land, of Hamas nou een smakelijke partij/organisatie is of niet.
Ness's avatar
| #240902 | 22-11-2015 00:38 | Ness
verdwijnen in Israel's zak moet zijn: verdwijnen grotendeels in Israel's zak

En voor wat betreft Israel, de enige joodse theocratie ter wereld, er worden daar door de staat nogal wat joodse kinderen geroofd om de meest belachelijke redenen. Denk daaraan als U Israel staat toe te juichen. http://www.redressonline.com/2015/11/israeli-minister-and-judges-and-us-zionist-donors-face-major-lawsuit-over-child-trafficking/
Ness's avatar
| #240936 | 22-11-2015 18:01 | Ness
De jankers en shills en zoetsappigen huilen op draadjes tranen met tuiten bij iedere neergestoken Israelier. Men haast zich aan alle kanten om de mensheid te vermanen, dat je geen geweld mag gebruiken - zelfs niet om jezelf te verdedigen, blijkbaar.

Maar er is decennialang meer dan grof geweld gebruikt tegen de Palestijnse bevolking, en toen hoorde je ze niet. Want Israel mag dat gewoon. Operaties *pricetag*, je riolering een Palestijns dorp laten overspoelen, boomgaarden en babies in de fik steken (en met die 3-dubbele moord wegkomen!), mensen neerschieten en er dan een mes bij leggen EN de huizen van de families van zo'n slachtoffer bulldozeren en nog veel en veel meer, allemaal de schuld van de slachtoffers.

Palestijnen zijn ten einde raad. Zij hebben zich het principe *pricetag* eigen gemaakt. En ze lopen zo achter dat ze zichzelf 'in de uitverkoop' gooien. Deze akties worden onterecht oorlogsmisdaden genoemd, en een strafhof kan er niks mee. Alle daders doen het op eigen verantwoording en nemen de (ongetwijfeld) gruwelijke straf voor lief.

De wereld laat geen traan om een dooie Palestijn. Ik laat geen traan om een dooie Israelier, want ik ben geen hypocriet die er 2 morele oordelen op na houdt, een voor het zg zielige, jankende Israel en een voor het zg terroristische Palestina. En ik heb het vermoeden dat veel meer mensen zo denken. Live by the sword, die by the sword, and if you can't stand the heat, stay out of the kitchen. Met een half miljoen bij de konijnen af aanjongende terroristische, schuimbekkende settlers treitert Israel in bezet gebied gebied 250.000 Palestijnen het bloed onder de nagels vandaan, al jaren. Nu ondervinden de HELE Israelische maatschappij de consequenties, net zoals ALLE palestijnen moeten lijden voor de (wanhoops)daden van een paar Palestijnen, waarbij het meestal ook nog valse vlaggen betreft..

Operaties pricetag zijn wel ineens afgelopen. Want de TERRORISTISCHE settlers loopt het dun door de broek. Het is de enige taal waar deze geïmporteerde AMERIKAANSE bullies naar luisteren, blijkbaar. En fuck de *politieke correctheid*.http://wakeupfromyourslumber.com/strangling-the-palestinian-economy/
Ness's avatar
| #240937 | 22-11-2015 18:05 | Ness
Herstel: dat treiteren gebeurt overal, maar voornamelijk in Hebron, waar 250.000 Palestijnen het leven onmogelijk wordt gemaakt door zo'n 500 tot 800 terroristen. https://en.wikipedia.org/wiki/Hebron
Ness's avatar
| #240986 | 23-11-2015 12:19 | Ness
Dat een Palestijnse dader van aanslagen wordt aangepakt is tot daar aan toe. Maar redenen hebben de schuimbekkers niet nodig voor hun gruweldaden: http://www.imemc.org/article/73944
Ness's avatar
aanmelden / inloggen