Door community (initieel Bestwel), Op zat 18 feb 2017 17:58, 39 reacties, nieuws

Frankrijk zet helft van leger in tegen dreigende burgeroorlog

Hier hoor je de NPO niet over, binnenkort bij u in de buurt:


Frankrijk zet helft van leger in tegen dreigende burgeroorlog in 20 steden’Operatie Sentinelle: Franse leger probeert controle over land weer terug te krijgen – Le Figaro: Miljardensubsidies voor migrantenwijken hebben 40 jaar lang niets geholpen, maar enkel de sociale vrede gekocht


Om de aanhoudende gewelddadige migrantenrellen in Parijs en zo’n 20 andere steden –waaronder Lille, Nantes en Rouen- te stoppen, zou de Franse overheid volgens bloggers en Twitter gebruikers al de helft van het leger hebben ingezet. De regels voor het gebruik van vuurwapens door agenten, gendarmes, soldaten en anti-terreureenheden zijn versoepeld, omdat steeds meer van hen met grof geweld te maken krijgen, en daarmee in een feitelijke burgeroorlog terecht zijn gekomen.Complete migrantenwijken ‘in vlammen’

Stenen, stalen staven, molotov cocktails, brandende auto’s – het is al de hele week een chaos in grote delen van Parijs, en inmiddels ook in tal van andere steden. De aanleiding was de arrestatie van een 22 jarige zwarte Afrikaan, die met een wapenstok zou zijn verkracht. Hoewel de politie aanvankelijk ontkende dat dit was gebeurd, was het gerucht voor migranten voldoende aanleiding om hun straten en wijken in een oorlogszone te veranderen. Ook het alsnog schorsen van vier bij de arrestatie betrokken agenten bleek de gemoederen niet te bedaren.

In het oosten van Parijs zijn vier geïslamiseerde voorsteden vrijwel onbegaanbaar geworden. De 50.000 inwoners hebben de opdracht gekregen om hun woningen voorlopig niet te verlaten. De Express schrijft letterlijk dat de wijken ‘in vlammen’ staan. Op internet zijn tal van video’s te vinden (2) waarop is te zien hoe gemaskerde mannen alles en iedereen aanvallen en auto’s in brand steken, waaronder ook een gehandicaptenwagentje. Agenten krijgen molotov cocktails voor hun kiezen, journalisten raken gewond.

Operatie Sentinelle: Leger permanent in eigen land ingezet

De socialistische Franse president Francois Hollande heeft de noodtoestand, die werd uitgeroepen na de aanslagen op 13 november 2015, toen moslimterroristen in Parijs 130 mensen vermoordden, opnieuw verlengd. Dat gebeurde ook al na de islamitische terreuraanslag in Nice in juli, waarbij 86 mensen door een Tunesiër met een vrachtwagen werden doodgereden.

Met ‘Operatie Sentinelle’ zet Frankrijk sinds vorig jaar voor het eerst sinds de Tweede Wereldoorlog op grote schaal het leger in om de controle over de steden te behouden, en te voorkomen dat deze wegzinken in criminaliteit, geweld en chaos door rebellerende moslimmigranten. Synagoges, kunstgalerijen, musea, kleuterscholen, metrostations en –heel politiek-correct- ook moskeeën worden vrijwel permanent beschermd door soldaten.

Le Figaro: Miljardensubsidies voor no-go zones hebben niets geholpen

De bekendste Franse krant Le Figaro wijst erop dat ‘op ons staatsgebied al 40 jaar lang de rechteloze zones (islamitische no-go zones) zich uitbreiden. Er vloeiden miljardensubsidies, zonder dat er iets veranderde. Integendeel, dit geld heeft er vaak toe gediend om de sociale vrede te kopen. Zelfs de onlusten van november 2005, die zich over heel Frankrijk uitbreidden, zijn geen les geweest.’

‘Zodra de branden waren gedoofd, hebben de drugsbazen en onruststokers hun wijken weer onder hun controle gebracht. Een kleine 70 dagen voor de presidentsverkiezingen hoeven we niet op de scheidende president te rekenen om daar een antwoord op te vinden.’

Cruciale 10%: chaos en geweld zal zich over heel Europa uitbreiden

Frankrijk is het eerste Europese land waar het aantal moslims de cruciale 10% grens heeft overschreden. De historie wijst uit dat overal waar wordt toegestaan dat de islam zijn gang kan gaan, moslims een parallelle samenleving voor zichzelf creëren en zich onttrekken aan de wetten van het land, geweld, criminaliteit, onderdrukking om zich heen grijpen.

Met het binnenhalen van miljoenen moslimmigranten proberen de EU-leiders al binnen enkele jaren een moslimminderheid van 10% tot 20% van de bevolking te creëren. De geplande puinhoop die hierdoor ontstaat zal net als in Frankrijk nu al het geval is worden aangegrepen om op grote schaal agenten en soldaten in te zetten, en uiteindelijk permanent de noodtoestand uit te roepen.

De ontstane chaos zal worden aangegrepen om de rechten van gewone Europeanen voor onbepaalde tijd op te schorten, waardoor er in feite een verkapte staatsgreep zal worden gepleegd, die bedoeld is om alle resterende nationale macht, soevereiniteit en zelfbeschikkingsrecht aan Brussel over te dragen.

Allerlaatste kans?

De verkiezingen op 15 maart zijn vermoedelijk de allerlaatste kans voor ons volk om nog op democratische wijze Franse toestanden –en daarna veel erger- te voorkomen. Als zo’n onveilige toekomst vol onzekerheid, geweld en islam u echter aanstaat, kan u natuurlijk ook à la Frankrijk opnieuw een fatale links-liberale ‘islam paaiers’ coalitie aan de macht helpen. Die zal onze grenzen gewoon openlaten, de verspreiding van de islamitische haatideologie geen strobreed in de weg blijven leggen, en iedereen die het nog waagt om hier openlijk kritiek op te hebben, wegens ‘racisme’ hard aanpakken.

Hoeveel van ons daadwerkelijk beseffen dat het twee seconden voor 12 is en ons land en ons continent op een cruciaal keerpunt staan, zal op 15 maart –en later dit jaar ook in Frankrijk, Duitsland en mogelijk ook Italië- moeten blijken. De geschiedenis (jaren ’30-’40) leert echter dat vooral ons volk kampioen in het bedrijven van struisvogelpolitiek is, waarbij het overigens flink wordt ‘geholpen’ door de massa(propaganda-)media. Hebben wij wèl de lessen van het verleden geleerd?
Annotaties:
| #258451 | 18-02-2017 19:37 | Antares
Een agent plaatst zijn wapenstok in de kont van een arrestant maar Xander ziet er een aanleiding in om de islam door het slijk te halen. Het is volkomen begrijpelijk dat die jongeren zo reageren. Ook zij lopen het risico om gearresteerd te worden. En ook hun vriendin.

Frankrijk is het eerste Europese land waar het aantal moslims de cruciale 10% grens heeft overschreden. De historie wijst uit dat overal waar wordt toegestaan dat de islam zijn gang kan gaan, moslims een parallelle samenleving voor zichzelf creëren en zich onttrekken aan de wetten van het land, geweld, criminaliteit, onderdrukking om zich heen grijpen.

Dat is geen wetenschap maar regelrecht haatzaaien.
Antares's avatar
| #258452 | 18-02-2017 21:33 | Bestwel
Hier in Nederland gaan inmiddels meerdere auto's snachts in vlammen op.
Zou dat steeds gebeuren door mensen die zich hier echt thuis voelen?
Bestwel's avatar
| #258453 | 18-02-2017 21:52 | Zhen
Antares: Een agent plaatst zijn wapenstok in de kont van een arrestant maar Xander ziet er een aanleiding in om de islam door het slijk te halen.

En alles dat jij ziet is dat Xander daarom DUS fout zou zijn.

Maar zoals ik uit Franse bronnen begrepen heb zou zijn gebleken dat die arme zwarte (doch athletisch gebouwde, jonge, sterke) arrestant zelf zou zijn begonnen met slaan. Dit zou blijken uit camera beelden (die nu nog niet op internet circuleren).

Ook al heb ik bepaald geen hoge pet op van politie, je mag je afvragen hoe een 'foute' smeris er bij zou komen om midden op straat, tijdens de arrestatie al, een verkrachting met een gummiknuppel te doen. Als zoiets zou zijn gebeurd, dan waarschijnlijk ergens achteraf of in een verdwaalde cel, waar niet per ongeluk een surveillance camera opgesteld staat...

De beelden die er zijn zouden tonen dat er inderdaad heftig is geworsteld tussen Theo en smerissen. Ik vermoed dat daarbij die bewuste wapenstok is gebruikt op rug en onderlichaam, echter niet om te verkrachten. Dat heeft Theo vervolgens aangegrepen om de politie aan te klagen, en dat is hem verrassend goed gelukt. Zoiets hoeft een blanke arrestant tegenwoordig niet te proberen!

Het is volkomen begrijpelijk dat die jongeren zo reageren. Ook zij lopen het risico om gearresteerd te worden. En ook hun vriendin.

Volkomen begrijpelijk dat jongeren bang van politie zijn. Wie niet bang is, begrijpt niet wie het bevel heeft erover...

Maar in plaats van je af te vragen of er wellicht sprake is van het manipuleren van bevolkingsgroepen kies jij zonder vragen te stellen heel racistisch ervoor om de blanken in dit geval bij verstek te veroordelen.

Het is onbegrijpelijk waarom die Theo (de 'arme' arrestant) onmiddelijk op z'n woord is geloofd, en de president hem is op komen zoeken, nog voor een onderzoek is afgerond en gepubliceerd.
Zhen's avatar
| #258454 | 18-02-2017 21:54 | Zhen
Artikel: Frankrijk is het eerste Europese land waar het aantal moslims de cruciale 10% grens heeft overschreden. De historie wijst uit dat overal waar wordt toegestaan dat de islam zijn gang kan gaan, moslims een parallelle samenleving voor zichzelf creëren en zich onttrekken aan de wetten van het land, geweld, criminaliteit, onderdrukking om zich heen grijpen.

Antares: Dat is geen wetenschap maar regelrecht haatzaaien.

Nee, dat is een volkomen correcte observatie.

Sinds kort begrijp ik dat er na de olie embargos van de jaren 1970, op EU niveau verdragen zijn gemaakt met de OPEC landen, die precies de condities garanderen die beschreven worden in het citaat van het artikel. Die condities zijn o.a. vastgelegd in de zgn. "Straatsburg resolutie" (1975), en het "Barcelona protocol". Voor details, beluister de video op https://www.youtube.com/watch?v=KQAAJjr71hE

Er is een akkoord tussen de EU en de OPEC landen waarin is vastgelegd dat de EU zich verplicht grote aantallen migranten uit de Arabische landen toe te laten, zonder enig voorbehoud of eisen, zoals de eis bepaalde zaken (zoals religieuse gebruiken) aan te passen aan die van gast-landen. Met andere woorden er is moslims gegarandeerd dat ze geheel en al niet hoeven te integreren. En ze hoeven dus ook niet op te houden met oproepen niet-moslims te vermoorden!

Maar niemand die het er ooit over heeft!

Verder is het beeld dat in het artikel wordt geschetst met betrekking tot de inzet van het leger in Frankrijk nogal overtrokken, en ver van de realiteit

"Operation sentinelle" is de naam die in 2015 is gegeven aan de militaire patrouilles die zijn ingezet naar aanleiding van een aanslag in januarie van dat jaar. Meer niet.

Het is mijn prognose dat B. Hamon (PS) de nieuwe Franse president wordt, dus er zal wat moslims betreft in Frankrijk niets veranderen, behalve dat de Islamisering van Frankrijk ongehinderd voort zal gaan, met alle conflicten die dat uiteraard zal veroorzaken.

Wat is er volgens mij mis met Islam en de Koran? Zie
http://zaplog.nl/zaplog/article/staakt_uw_breedsprakerig_gelul_accepteren_moslims_geweld_of_niet/#n257575
Zhen's avatar
| #258457 | 19-02-2017 09:20 | tegengas
Door hun eigen tekortkomingen maken ze problemen, altijd heeft een ander het gedaan en als je er wat van zegt dan roepen ze racisme.
tegengas's avatar
| #258458 | 19-02-2017 09:32 | Antares
En alles dat jij ziet is dat Xander daarom DUS fout zou zijn.

Bevooroordeeld zijn is een doodzonde voor een journalist. Verder zijn het jouw woorden.

Maar in plaats van je af te vragen of er wellicht sprake is van het manipuleren van bevolkingsgroepen kies jij zonder vragen te stellen heel racistisch ervoor om de blanken in dit geval bij verstek te veroordelen.

Het is onbegrijpelijk waarom die Theo (de 'arme' arrestant) onmiddelijk op z'n woord is geloofd, en de president hem is op komen zoeken, nog voor een onderzoek is afgerond en gepubliceerd.

Dat is de psychose waarin we ons bevinden. Zoiets heb ik er niet in gezien. Het punt is dat de politie zijn werk niet meer kan doen als dit soort verhalen naarbuiten komen.

Het is onbegrijpelijk waarom die Theo (de 'arme' arrestant) onmiddelijk op z'n woord is geloofd, en de president hem is op komen zoeken, nog voor een onderzoek is afgerond en gepubliceerd.

Dat komt doordat deze jongeren doen wat wij nalaten: voor zichzelf opkomen zonder angst voor racist te worden uitgemaakt. En dan worden wij boos (op de verkeerde). (We zijn niet slechts een beetje gek.)

Nee, dat is een volkomen correcte observatie.

Met tegenonderzoeken?

Met andere woorden er is moslims gegarandeerd dat ze geheel en al niet hoeven te integreren.

Dat zegt niets over de islam maar wel heel veel over onze regeerders.

Verder is het beeld dat in het artikel wordt geschetst met betrekking tot de inzet van het leger in Frankrijk nogal overtrokken, en ver van de realiteit

Dat ben ik volledig met je eens. Xander ziet de wereld op zijn eigen bijzondere manier. Ik heb me vaker verbaast over de kronkels waarin hij zich moet worstelen om zijn wereldbeeld 'kloppend' te krjgen. Zodra er religies in het spel zijn loopt het mis. Maar hij doet zijn best. Ik hem hem niet 'fout' genoemd. Het is gewoon een observatie die ik vaker heb gemaakt (incl. tegenonderzoeken).

Wat ik wel zie in zijn manier van denken (van Xander) is dat hij achterstandsproblematiek verwart met religies. Dat gedrag in de buitenwijken is niet het gevolg van hun religie (hebben ze die, handelen ze daarnaar?) maar van hun situatie. Het is logisch dat jongeren die geen werk krijgen en de huur niet kunnen betalen tot overlast zullen leiden. Daar hoeft niemand een moslim voor te zijn. Als de Franse overheid effectief wil optreden dan zouden ze om te beginnen alle drugs moeten vrijgeven want dat is het punt waar het elke keer misgaat en in plaats daarvan een normaal sociaal beleid moeten voeren voor de inwoners die er zijn zonder er constant nieuwe aan toe te voegen. De problemen worden bewust veroorzaakt door onze zgn. leiders die eigenlijk harlekijnen zijn van de bankiers.
Antares's avatar
| #258463 | 19-02-2017 12:13 | Zhen
tegengas: Door hun eigen tekortkomingen maken ze problemen, altijd heeft een ander het gedaan en als je er wat van zegt dan roepen ze racisme.

Ook dit is in grote mate een reden van de huidige rellen in Frankrijk. Het is niet enkel vanwege islam wat er momenteel gebeurd.

Ik zou zeggen dat wat er nu in Frankrijk gebeurt een kruising is tussen de Black Live Matters rellen in de VS, een door islam gemotiveerde haat, en een "order out of chaos" politiek die uit alles dat er gebeurt politieke winst probeert te halen.


Zhen En alles dat jij ziet is dat Xander daarom DUS fout zou zijn.

Antares: Bevooroordeeld zijn is een doodzonde voor een journalist. Verder zijn het jouw woorden.

Xander is met de teneur van dit artikel (op zich) niet 'bevooroordeeld'. Zelfs jij hebt het slechts over "Xander ziet er een aanleiding in om de islam door het slijk te halen."

Indien de verweten feiten verder enkel op voordeel zouden zijn gebaseerd, dan zou je gelijk hebben, maar dat is duidelijk niet het geval. Meer en meer mensen zien (of erger: ondervinden) de problemen zoals beschreven. Maar op zich gaat het artikel nauwelijks de diepte in. De situatie is feitelijk veel erger dan beschreven.

Ook al is Nederland tegenwoordig excessief overspoeld door moslims (vanwege voornamelijk het eerder door mij genoemde EU/OPEC verdrag), de situatie in de Franse steden en buitenwijken is veel en veel grimmiger. Verder lopen daar de Islam en rijk/arm problematieken flink door elkaar, om het nog grimmiger te maken. Zo komt wat tegengas opmerkt te spelen.
Zhen's avatar
| #258464 | 19-02-2017 12:16 | Zhen
Antares: Dat komt doordat deze jongeren doen wat wij nalaten: voor zichzelf opkomen zonder angst voor racist te worden uitgemaakt. En dan worden wij boos (op de verkeerde). (We zijn niet slechts een beetje gek.)

Antares, je kunt demonstreren wat je wilt, zelfs rellen schoppen, maar als de mainstream media het niet meldt, dan zal het niet of nauwelijks effect hebben, aangezien er een 1-2 tje is waardoor overheid kan doen alsof iets niet bestaat als de media het er niet over hebben.

Wat jij kennelijk niet hebt begrepen, Antares, is dat vanwege de "noodtoestand" het in principe in Frankrijk geheel verboden is om te demonstreren. De maatregel wordt niet voor niets gezien als een symptoom van een totalitaire staat.

In principe heeft de overheid vanwege die maatregel het volste recht om de (in principe dus verboden) demonstraties en rellen met harde, zelfs extreem harde hand neer te slaan. Toch zijn er diverse demonstraties vanwege het Theo incident toegelaten. Rara hoe kan dat?

Ter vergelijking, wanneer blanke Franse nationalisten op pacifistische wijze proberen te demonstreren, zoals tegen het kamp in Calais, of neem iets heel anders: het homo-huwelijk (en aanverwante zaken), zelfs als er GEEN noodstoestand is uitgeroepen - dan worden in het huidige Frankrijk die demonstraties keihard neergeslagen, onschuldige mensen gearresteerd, en ook gemolesteerd (zonder dat er een media rat is die DAAR over rept), enz...

Nu ben ik absoluut niet voor het verbieden van manifestaties, zeker niet geweldloze (zoals die van franse nationalisten dat zijn in de regel, met name vanwege de talloze door de media aangewakkerde vooroordelen ertegen die men probeert te vermijden), en al nog minder voor het gewelddadig neerslaan ervan. En een demonstratie tegen waarlijk gebeurd onterecht politiegeweld zou ik uit principe onmiddelijk steunen, aangezien ik zelf ook wel aan politiegeweld ten prooi ben gevallen, zonder directe aanleiding mijnerzijds wel te verstaan.

Maar een relschopper die een nieuwe auto in de fik steekt, die nog niet eens is afbetaald (met zuur verdiend geld, zoals meestal het geval is voor mensen die in buitenwijken wonen), die mag best een flinke tik krijgen, lijkt me, en waarom niet: de auto laten vergoeden.

Maar nee, het wordt bijna allemaal gewoon toegelaten, omdat nu alles tot de afmaker "politiegeweld" wordt gereduceerd.

Zelfs toeristen worden nu door ploegen overvallen. Zie bijv.
http://newobserveronline.com/paris-tourists-warned-stay-away-nonwhite-mobs-attack/

En dat heeft heus niets met demonstreren/rellen tegen politiegeweld te maken.
Zhen's avatar
| #258465 | 19-02-2017 12:18 | Zhen
Zhen: Nee, dat is een volkomen correcte observatie.

Antares: Met tegenonderzoeken?

Dat is een mislukt "beroep op autoriteit" argument.

Om te beginnen: Antares, wat zijn de onderzoeken die JOUW opinie bevestigen dat moslims zich op grote schaal cultureel aanpassen aan de cultuur van de gast-landen? Ik heb nog nooit een dergelijk verslag gezien. En al nog minder een "tegenonderzoek".

Hooguit slagen moslims erin om "oplossingen" te vinden (i.e. zich "aan te passen") om vooral hun eigen islam cultuur te kunnen volgen. Bijvoorbeeld de vrouwen enkel in een zwembad laten zwemmen op dagen waar enkel vrouwen worden toegelaten. Dat is nog eens aanpassen!

Een ander voorbeeld van "aanpassing" is typischerwijs dat moslims meestal (maar niet altijd!) vermijden om openlijk op te roepen tot het vermoorden van niet-moslims en afvalligen. Maar dat is achter de moskee deuren wel anders! (zie bijv. de videos gepost op http://zaplog.nl/zaplog/article/boze_fin_vertelt_booslims_dat_ze_op_moeten_rotten )

Maar vooral, wat heb jij zelf eigenlijk onderzocht, op dit gebied. Ben jij wel eens in Franse buitenwijken gaan kijken?

Ik wel. En het is er een puinhoop.

Wat zeg ik, het web staat inmiddels vol van de voorbeelden van moslims in alle landen van de EU die er niet over piekeren zich aan te passen, en typischerwijs ervan dromen om niet-moslims te onderwerpen en/of om zeep te helpen.

Ik kan hier nu wel -tig links en videos gaan posten, naast wat ik al eerder heb geplaatst. Maar die gaan meestal over (enigzins) losse gevallen die door demagogen graag als "geisoleerd" en "niet-representatief" worden afgeschilderd, en los gemaakt van de islam cultuur die ermee gemoeid is.

Dus zie zelf, of zie niet...

Zhen: Met andere woorden er is moslims gegarandeerd dat ze geheel en al niet hoeven te integreren.

Antares: Dat zegt niets over de islam maar wel heel veel over onze regeerders.

Heel juist, ja. Het zegt ook heel veel over de autochtone bevolkingen van de EU, en hoe nalatig ze zijn geweest in hun dagelijkse gedrag, met name dankzij het feit dat hun door politieke leiders en media tuig een rad voor de ogen is gedraaid waarmee men een "tolerantie" heeft afgedwonen die suicidaal blijkt.
Zhen's avatar
| #258466 | 19-02-2017 12:21 | tamsowashere
Er is een akkoord tussen de EU en de OPEC landen waarin is vastgelegd dat de EU zich verplicht grote aantallen migranten uit de Arabische landen toe te laten, zonder enig voorbehoud of eisen


Pamela hemelrijk van HOEIBOEI daar al 10 geleden mee kwam.
Het probleem met deze claim is dat er al in 1966 de deuren waren opgezet voor marrokanen en turken die massaal europa binnen kwam en toen was er nog geen oorlog met palastina,waar die boycot om ging.
Makkelijk weer om moslim landen te beschuldigen van de massa immigratie,als het europa zelf was die GOEDKOPE loonslaafjes nodig had voor de industrie.
Dat er oost europese burgers in duitsland en europa kwamen te werken,ook te maken had met die gristenrefo's in polen en roemenie.
tamsowashere's avatar
| #258467 | 19-02-2017 12:29 | Zhen
Antares: Wat ik wel zie in zijn manier van denken (van Xander) is dat hij achterstandsproblematiek verwart met religies. Dat gedrag in de buitenwijken is niet het gevolg van hun religie (hebben ze die, handelen ze daarnaar?) maar van hun situatie. Het is logisch dat jongeren die geen werk krijgen en de huur niet kunnen betalen tot overlast zullen leiden. Daar hoeft niemand een moslim voor te zijn.

Het argument dat de jongeren van de Franse buitenwijken in opstand komen omdat ze zo arm zijn is alweer een misverstand van iemand die het terrein gewoon niet kent.

Er is uiteraard gebrek aan geld, en grote honger naar alle welvaart waar de media zo graag mee entertaint. Maar voor degenen die niet een bescheiden baan kunnen verkrijgen zijn de sociale diensten in Frankrijk goed genoeg om in principe mensen die enigzins normaal leven niet van de honger of ziekte om te laten komen. Het is er momenteel lijkt mij door de bank genomen zelfs soepeler en gunstiger dan in Nederland.

Daarbij worden grote moslim groepen in veel steden gewoon omgekocht (direct of indirect door de overheid), hetgeen ik uit persoonlijke bron weet. Dan krijgt een groep bijv. een leuke maar volkomen onnodige snoepreis aageboden, of gewoon geld.

Eerder is er sprake van de typische islamitische makke: terugvallen op de eigen gemeenschap, omdat niet-moslims nu eenmaal minderwaardig zijn (volgens de koran).

Verder is er in Frankrijk in zowel politiek als media-land een onvoorstelbaar racisme.... door joden. Mensen die niet opletten (zoals o.a. ook de typische zwarte BLM sheeple) denken dat het racisme slechts wit vs niet-wit is. Maar neen, het is subtieler.

Dat joodse racisme telt zich op bij een van oudsher uiterst elitistische (niet-joodse) bovenlaag, met funeste resultaten voor de nationale cohesie.

Antares: Als de Franse overheid effectief wil optreden dan zouden ze om te beginnen alle drugs moeten vrijgeven want dat is het punt waar het elke keer misgaat en in plaats daarvan een normaal sociaal beleid moeten voeren voor de inwoners die er zijn zonder er constant nieuwe aan toe te voegen.

Drugs zijn niet het grote probleem in de Franse buitenwijken. Legaliseren zou kalmerend kunnen werken (omdat net als in NL veel jongeren dan onder invloed een stuk rustiger zouden zijn), en criminalititeit flink af doen nemen, maar niet echt de agressie wegnemen, en al nog minder het religieus fanatisme. Overigens heeft de PS kandidaat zich uitgesproken een voorstander te zijn voor legalisatie, maar dat kan een loze verkiezingsbelofte blijven.

Verder wil de Franse overheid (net als de meeste andere overheden) helemaal niet 'effectief' zijn ten gunste van de bevolking. Het enige devies is: Order Out Of Chaos, en hard op weg naar de totalitaire fascistische NWO.
Zhen's avatar
| #258468 | 19-02-2017 12:46 | Zhen
tamso: Pamela hemelrijk van HOEIBOEI daar al 10 geleden mee kwam.
Het probleem met deze claim is dat er al in 1966 de deuren waren opgezet voor marrokanen en turken die massaal europa binnen kwam en toen was er nog geen oorlog met palastina,waar die boycot om ging.

Makkelijk weer om moslim landen te beschuldigen van de massa immigratie,als het europa zelf was die GOEDKOPE loonslaafjes nodig had voor de industrie.

Natuurlijk was men al bezig met importeren van gastarbeiders. Dat doet niets af aan de onvoorstelbare schade die de EU/OPEC verdragen hebben veroorzaakt. Daar hebben de EU dictators schuld aan vanwege veraard, en de OPEC landen vanwege islamitisch conquest ideologie.

In 1975 had niemand het nog over "Islamsterdam". En dat zou zo zijn gebleven als er niet die EU/OPEC verdragen zouden zijn geweest, waar zionisten vervolgens een goede opportunity in hebben gezien om de bevolkingen van de EU landen te "vervangen".

Het is allemaal negatief collectief karma. In dit geval was de directe aanleiding de zionistische oorlog tegen syrie, en het door de EU steunen van Israel. Overigens waren er in de bezette gebieden toen nog veel christelijke palestijnen (die het beslist verdienden niet in de steek te worden gelaten). Nu zijn er vanwege alle manipulaties over en weer overwegend moslim palestijnen.
Zhen's avatar
| #258469 | 19-02-2017 13:12 | Antares
@Zhen
Blijf je typen???

Ik ben nu bij je argument over tegenonderzoeken waarbij je mij hard veroordeelt op het beroepen op autoriteit. Maar dan vraag je of ik met bewijzen kan komen. Echter ben jij degene die met de stelling komt. Wie stelt moet bewijzen.

Komt 'ie:
Maar vooral, wat heb jij zelf eigenlijk onderzocht, op dit gebied. Ben jij wel eens in Franse buitenwijken gaan kijken?

Ik wel. En het is er een puinhoop.

En heb jij toen ook met ze gesproken? Anders loop ik op jou voor.
Antares's avatar
| #258470 | 19-02-2017 13:16 | Antares
@tamso
als het europa zelf was die GOEDKOPE loonslaafjes nodig had voor de industrie

Klopt hoor, maar eigenlijk was het de overheid / het bankiersgilde die dat wilde.
Antares's avatar
| #258471 | 19-02-2017 13:46 | tamsowashere
Klopt hoor, maar eigenlijk was het de overheid / het bankiersgilde die dat wilde.


Ik zie europa niet als een onafhankelijke unie.
Het is een corperatie geworden na wo2.
Als ik zeg europa,dan bedoel ik eigenlijk de centrale banken en alle multinationals en het bedrijfsleven wat goedkope loonslaafjes nodig heeft om te concurreren met andere landen uit bv azie.

Zhen


Je begrijpt het spel niet helemaal.Alle moslims die nog met het gedachtegoedje rondlopen om europa te veranderen in een sharia komen allemaal aan de beurt.
Wat je nu ziet in frankrijk niks te maken heeft met de islam,maar met de armoede en ongelijkheid van burgers.
Het zijn GHETTO's geworden,omdat er geen gezag meer bestaat en er amper wat aan gedaan word,
In nederland hadden we ook dit soort wijken overal in nederland,waar wijken verloederde.
De overheid heeft toen wijken aangepakt en herbouwd.
En alle raddraaiers gelijk aangepakt.
Die buitenwijken al tich aantallen jaren zo leven en onder sarkozy er een harde aanpak was,en geen enkele ondersteuning was door de franse overheid om die verloedering tegen te gaan.
Pappen en nathouden.
De franse overheid zelf ook wetten nu doorvoeren,wat de overheid meer macht geeft,.en burgers machteloos maken.
Om die reden ze het niet willen aanpakken.
Daar is het moslimterrorisme voor bedoeld.Wat alleen gaat om de macht van de overheid te centraliseren.
tamsowashere's avatar
| #258472 | 19-02-2017 13:59 | Zhen
Antares: @Zhen
Blijf je typen???

Als ik eenmaal bezig ben en tijd heb, dan type ik door zolang ik zin heb, en niet het gevoel heb (geheel) mijn tijd te verliezen. Er is hier nogal veel uit te leggen, blijkbaar.

Antares: Ik ben nu bij je argument over tegenonderzoeken waarbij je mij hard veroordeelt op het beroepen op autoriteit. Maar dan vraag je of ik met bewijzen kan komen. Echter ben jij degene die met de stelling komt. Wie stelt moet bewijzen.

Komt 'ie:
Zhen: Maar vooral, wat heb jij zelf eigenlijk onderzocht, op dit gebied. Ben jij wel eens in Franse buitenwijken gaan kijken?

Ik wel. En het is er een puinhoop.

En heb jij toen ook met ze gesproken? Anders loop ik op jou voor.

In een van die "hete" buitensteden (waar vrijwel alle winkeliers en marktlui moslim zijn) heb ik een flinke tijd doorgebracht, en er verder met allerlei mensen gesproken - in dit verband: ook moslims - en ben via diverse wegen op de hoogte van de situatie in dergelijke steden/wijken. Daar hoeft hier verder niet in alle details op in te worden gegaan, maar ik heb dus ook met eigen ogen genoeg gezien en gehoord om te kunnen zeggen dat ik weet waar ik het over heb.

Antares: Dat gedrag in de buitenwijken is niet het gevolg van hun religie (hebben ze die, handelen ze daarnaar?) maar van hun situatie. Het is logisch dat jongeren die geen werk krijgen en de huur niet kunnen betalen tot overlast zullen leiden. [...]
Zhen: Er is uiteraard gebrek aan geld, en grote honger naar alle welvaart waar de media zo graag mee entertaint. Maar voor degenen die niet een bescheiden baan kunnen verkrijgen zijn de sociale diensten in Frankrijk goed genoeg om in principe mensen die enigzins normaal leven niet van de honger of ziekte om te laten komen. Het is er momenteel lijkt mij door de bank genomen zelfs soepeler en gunstiger dan in Nederland.

Nog even een voorbeeld dat te binnen schiet, zoals uit 1e hand opgetekend.

In Frankrijk wordt voor ELK kind een steun-bedrag uitgekeerd. Tot onlang kreeg iedereen dat, ongeacht je inkomen. Je hoeft er niet werkeloos voor te zijn. Sinds recentelijk is er een boven limiet qua inkomen, zodat de allerrijksten die steun niet meer kunnen ontvangen (maar tot onlangs kregen ook zij die!).

Dit betekent echter dat een Afrikaan die 4 vrouwen heeft met 18 kinderen niet meer hoeft te werken. Zo "arm" zijn ze dan!

In 2017 kan een gezin met 18 kinderen enkel al voor de kinderen (naast allerlei andere steun!) maandelijks een bedrag ontvangen van niet minder dan 2797,49 EUROS. Echt niet gek hoor... (naast steun voor de woning, medische zorg, en nog veel meer).

Zie voor de berekening http://droit-finances.commentcamarche.net/faq/5871-allocations-familiales-2017-montant-et-conditions#allocation-pour-quatre-enfants-et-plus

Goed, dat geld gaat dan naar de ouder(s), en niet naar de kinderen. Maar dat is een detail waar met enige goede wil binnen die families zelf een oplossing gevonden dient te worden..

En in Frankrijk zijn er heel veel afrikaanse families, met heel veel vrouwen en nog veel meer kinderen. Theo is ook Afrikaans.

Maar arm? Vaak is niets minder waar.

@tamso, zie mijn reactie(s) hierboven die ook op jouw reactie inhaakt.
Zhen's avatar
| #258474 | 19-02-2017 15:50 | Bestwel
Bestwel's avatar
| #258475 | 19-02-2017 15:58 | Zhen
Antares: En heb jij toen ook met ze gesproken? Anders loop ik op jou voor.

Zhen: In een van die "hete" buitensteden (waar vrijwel alle winkeliers en marktlui moslim zijn) heb ik een flinke tijd doorgebracht, [...]

Bijna vergeten dat ik ook in Amsterdam nogal wat moslims heb meegemaakt, met nogal wat gestoorde figuren ertussen. En ik maar "tolerant" zijn en proberen te begrijpen wat ze bezielde...
Zhen's avatar
| #258478 | 19-02-2017 17:31 | Zinoco
Fransen zijn goed in revolutie,
nu is het de vijfde republiek,
de zesde komt er aan .
| #258493 | 20-02-2017 00:13 | tamsowashere
Zhen

Een uitkering is geen jackpot.
Ca 50% van alle mannen zijn werkloos in die voorsteden van parijs.
het feit alleen al dat er nog polygamie bestaat in frankrijk wat bij wet verboden laat al zien hoe weinig er gecontroleerd word.
tamsowashere's avatar
| #258494 | 20-02-2017 01:44 | Unseen
De tijd zal het leren, maar denk dat dit de kern van het verhaal is


De ontstane chaos zal worden aangegrepen om de rechten van gewone Europeanen voor onbepaalde tijd op te schorten, waardoor er in feite een verkapte staatsgreep zal worden gepleegd, die bedoeld is om alle resterende nationale macht, soevereiniteit en zelfbeschikkingsrecht aan Brussel over te dragen.
| #258495 | 20-02-2017 05:03 | Zhen
tamso: Zhen

Een uitkering is geen jackpot.
Ca 50% van alle mannen zijn werkloos in die voorsteden van parijs.
het feit alleen al dat er nog polygamie bestaat in frankrijk wat bij wet verboden laat al zien hoe weinig er gecontroleerd word.

tamso, de kinder toeslag is geen uitkering, maar puur een bonus. Je hoeft niet werkeloos te zijn om die te krijgen. Het is dus pure NETTO winst.

Het bedrag van het voorbeeld van 2797,49 € is eigenlijk nog aan de lage kant, want er komt geld bij als kinderen ouder dan 14 jaar zijn, te weten 65 Euro per kind.

Als de man en z'n vrouwen helemaal en langdurig werkeloos zijn, dan is de gehele steun die ze krijgen maar liefst 4387 € NETTO per maand. Zie http://droit-finances.commentcamarche.net/faq/3562-rsa-2017-calcul-montant-et-simulation-du-rsa-2017

En daar komt dus ook nog forse huursubsidie bij, en medische zorg! De pot kan niet op!

Het minimum inkomen in Frankrijk is 1.150 € NETTO per maand (1.480,27 bruto).
Dat is dus waar de gemiddelde Fransman/vrouw het mee mag doen. Die nemen gemiddeld 1 a 2 kinderen. Het optimaal aantal kinderen is 5 stuks, voor de meest rentabele steun (dus als die Afrikaan of Islamiet tijdig een stop zet op z'n ventiel, dan zou e.e.a. aanzienlijk rentabeler kunnen zijn).

In Afrika is het gemiddeld inkomen rond de 30 a 60 € (netto) per maand. Ik zag dat het gehele jaarlijkse BNP van Burundi een riante 270 dollars is!!

En dan schrijf jij dat 2800 Euri NETTO per maand geen jackpot is, voor een Afrikaan (of willekeurige migrant)?

De man en z'n 4 vrouwen mogen werken en erbij verdienen wat ze willen (tot miljoenair status, waarna de bijslag vervalt).

Maar waarom werken, als je door gewoon thuis te blijven 1587 Euro aangevuld krijgt, MEER dan het NETTO minimum loon.

Nogmaals, dit betreft een ECHT voorbeeld, en het schijnt veel voor te komen.

Hoeveel zouden ze moeten ontvangen zodat het WEL een jackpot is?

Hoe het ook zij, dit is ongeveer hoe goed een socialistisch model kan werken. Steun van de staat zal NOOIT genoeg zijn, op welk gebied dan ook. Er zal altijd wel iemand zijn die vindt dat het niet genoeg is.

Maar om te zeggen dat het allemaal enkel armoe is, nou nee...

En om te zeggen dat het een acceptabele reden is om de buurt in de fik te steken en Koreaanse toeristen te beroven (en wie al niet), durf ik te betwijfelen...
Zhen's avatar
| #258496 | 20-02-2017 05:58 | Zhen
Nogmaals, dit betreft een ECHT voorbeeld, en het schijnt veel voor te komen.

i.e. man met 4 vrouwen, en 18 kinderen.
Zhen's avatar
| #258497 | 20-02-2017 09:10 | Zhen
Bij navraag blijkt dat ik die berekening van het voorbeeld dat ik gaf niet correct is.

Die langdurig werkeloze afrikaan (of moslim migrant) met 4 vrouwen en 18 kinderen krijgt in Frankrijk minimum uitkering EN OOK de kindertoeslag.

Dat betekent minstens 2797,49 Euro kinder toeslag, en daarbij opgeteld de uitkering van 4387 Euro. Dus in totaal 7184,49 Euro NETTO per maand !!

Daar komt ook nog forse huursubsidie bij, behoorlijk goede en complete medische zorg, en meer (afhankelijk van locale voordelen).

Noem dat maar "armoe" die tot revolutie aan moet zetten...
Zhen's avatar
| #258498 | 20-02-2017 12:14 | tamsowashere
Je haalt nu 2 dingen door mekaar.
De werkeloosheid is ca 40 tot 50% in die gebieden,en niet elke buitenlander heeft een gezin van 4 vrouwen en 18 kinderen.
Mocht dat wel het geval zijn,de franse overheid steken heeft laten vallen.
Je overdrijft een beetje.

De explosieve situatie die in oktober en november 2005 in Frankrijk tot een uitbarsting kwam, kon ontstaan door een complex mengsel van factoren dat in de loop van de jaren heeft kunnen rijpen en gisten. De voorsteden, of banlieues, zijn veelal synoniem voor immigratie,
armoede
, criminaliteit en
gebrek aan perspectief:


http://www.websitevoordepolitie.nl/archief/achtergrond-rellen-in-franse-voorsteden-geweldsexplosie-was-niet-te-vermijden-280.html
tamsowashere's avatar
| #258499 | 20-02-2017 16:49 | G.B. Wolf
Even ter correctie:
Het is onbegrijpelijk waarom die Theo (de 'arme' arrestant) onmiddellijk op z'n woord is geloofd, en de president hem is op komen zoeken, nog voor een onderzoek is afgerond en gepubliceerd.

Er heeft wel degelijk, vlak na het incident, een onderzoek plaatsgevonden door een arts, die diverse verwondingen in de anus van de man heeft geconstateerd.
Zojuist van de MSM (radio1) gehoord, dat in 2015 een soortgelijk incident heeft plaatsgevonden. Was eerst geseponeerd, maar die zaak wordt nu ook vervolgd.

Maar ga verder gerust door met jullie interessante discussie. :)
G.B. Wolf's avatar
| #258503 | 21-02-2017 01:56 | Zhen
tamso: Je haalt nu 2 dingen door mekaar.
De werkeloosheid is ca 40 tot 50% in die gebieden,...

Hoe kom je erbij? Je noemt de percentages van werkeloosheid onder spaanse jongeren. In Frankrijk ligt dat anders, hoog, maar ook weer niet zo hoog.

Het officiele werkeloosheid cijfer onder franse jongeren is rond de 23%
http://www.lemonde.fr/idees/article/2017/02/17/chomage-une-inversion-de-courbe-fragile_5081190_3232.html

Er zijn beslist gigantische problemen met de economie in Frankrijk, met name vanwege de socialistische moordslag middels het belastingstelsel dat ondernemen echt vrijwel onmogelijk maakt, tenzij je een ruim gebaand pad volgt, kredietwaardig bent (en/of genoeg eigen kapitaal hebt), en een goede boekhouder/adviseur kunt betalen. En dat geld niet voor veel jongeren.

Wat overblijft zijn veelal afstompende baantjes met weinig uitzicht op vooruitgang.

Er is frustratie, en die is terecht. Maar het komt toch niet vanwege gebrek aan geld of middelen. Het is meer de frustratie van vrijheidsbeperking en die f#cking mainstream media die zo door en door gecensureerd en doortrapt zijn, waardoor er een sfeer is waarbij mensen zich niet vrij kunnen uitdrukken. Ook franse websites en franse surfers in het algemeen hebben nu met censuur en repressie te maken.

Een groot deel van de frustratie komt ook duidelijk voort uit de beperkte cultuur die de migranten met zich meenemen. De eigen onkunde en incompetentie leidt ook tot jaloezie jegens alles dat maar succesvol is of lijkt.

Die incompetentie wordt hard in stand gehouden door de media, die er vervolgens ook nog een maximale dosis geweld en sex aan toevoegen.

Dat is een "complex mengsel van factoren" zoals je schrijft, maar veel ervan komt toch ook gewoon voort uit de eigen negatieve houding, hoe slecht de gevestigde macht het verder ook doet.


tamso: ... en niet elke buitenlander heeft een gezin van 4 vrouwen en 18 kinderen.
Mocht dat wel het geval zijn,de franse overheid steken heeft laten vallen.
Je overdrijft een beetje.

Nee, ik overdrijf echt niet. Het is een extreem voorbeeld maar niets is overdreven. Ik schreef al dat het om een geval uit de praktijk gaat waarover mij is verteld. Er zijn nog tal van extra voorziningen die ik niet heb genoemd, maar die de buit groter kunnen maken.

De enigen die wat dat betreft buiten de boot vallen zijn de gemiddelde fransen, want die nemen meestal hooguit 1 a 2 kinderen, en dan is die kindertoeslag/bonus bijna niets. Met een miminum loon en een grote werkeloosheid heeft die categorie het financieel inderdaad behoorlijk krap. Toch vindt je ze niet tot nauwelijks onder de relmakers.

Die kindertoeslag is destijd ingevoerd om de bevolkingsgroei te bevorderen. Maar dat keert zich nu tegen de autochtone fransen, want het bevordert met name het familiemodel dat typerend is voor afrikanen en moslims.

Wat mij betreft is dat in principe geen probleem, zolang degenen die ervoor betalen dat vrijwillig doen (i.e. vrijwillige belasting stelsel). Maar dat is dus duidelijk niet het geval...
Zhen's avatar
| #258504 | 21-02-2017 02:01 | Zhen
G.B. Wolf: Er heeft wel degelijk, vlak na het incident, een onderzoek plaatsgevonden door een arts, die diverse verwondingen in de anus van de man heeft geconstateerd.

Inmiddels heb ik wat verder doorgezocht, en wat ik na kan trekken is dat er enerzijds een behoorlijk ernstige blessure in de anus is geconstateerd, maar anderzijds dat volgens de onderzoekers die de beelden hebben bekeken niet gesproken kan worden van een opzettelijke verkrachting.

Die agenten werkten met een uittrekbare wapenstok. Die zijn een beetje speciaal, met aan de punt een soort bolletje of schijfje dat scherp kan zijn zijn in bepaalde gevallen.

matraque-telescopique-66-cm-acier-trempe-manche-mousse.jpg
matraque-telescopique-noire-esp-16-pouces.jpg

Volgens z'n advocaat zou Theo hebben verklaard:

(citaten zijn nogal onleesbaar vanwege zaplog bug met overzetten karakters - zie dus de links)
"A son avocat, Théo avait expliqué: "J'étais de trois quarts, je voyais ce qu'il faisait derrière moi. Je l'ai vu avec sa matraque: il me l'a enfoncée dans les fesses, volontairement. Je suis tombé sur le ventre, j'avais plus de force". "
http://www.ladepeche.fr/article/2017/02/09/2514261-affaire-theo-viol-ou-violences-le-debat-juridique-est-ouvert.html

Theo zou dus tijdens het voorval hebben gestaan, en werd kennenlijk niet er stevig vastgehouden, aangezien hij zich heeft kunnen laten vallen. Dat detail maakt de voorstelling van zaken die hij geeft niet erg geloofwaardig.

Dit alles doet mij vermoeden dat er een lelijke vechtpartij is geweest, waarbij Theo de eerste klap gaf, en met enkele vreemde gevolgen van het geworstel en de klappen, maar dat er zeker niet een opzettelijke verkrachting is geweest.

Maar ja, ik was er niet bij, en de beelden zijn verder niet vrijgegeven. Dus wie weet hoe het uiteindelijk zal blijken uit te vallen.

Degenen die de beelden zouden hebben gezien menen dat het een "ernstig ongeval" is geweest, maar dat niet gesproken kan worden van verkrachting:

"Sur la foi de ces images, les enquêteurs estiment qu’il s’agit d’un « accident grave et réel », mais que les accusations de viol ne peuvent être retenues."
http://www.ladepeche.fr/article/2017/02/09/2514201-affaire-theo-police-polices-parle-accident-viol.html
Zhen's avatar
| #258505 | 21-02-2017 02:22 | tamsowashere
met name vanwege de socialistische moordslag middels het belastingstelsel dat ondernemen echt vrijwel onmogelijk maakt,


Het ligt iets anders,dan wat je voorspiegeld
Hier is ondernemen ook onmogelijk geworden door de grote mulinationals,die goedkoper kosten.Daardoor verdwijnt de midden klasse.
En wat hier geld,geld ook in frankrijk.
Europa is een corperatie.

We kunnen de discussie urenlang gaan voeren,of het allemaal de schuld is van de islam,of van diegene die ze hebben toegelaten,en waarom ze naar europa zijn gekomen.
Je kan beter samenwerken,zodat zij een eigen economie kunnen opbouwen en wegblijven uit europa.
Alleen dat is een vreedzame oplossing voor de toekomst.
tamsowashere's avatar
| #258506 | 21-02-2017 03:10 | Zhen
tamso: Het ligt iets anders,dan wat je voorspiegeld
Hier is ondernemen ook onmogelijk geworden door de grote mulinationals,die goedkoper kosten.

Dat is een heel goed punt.

Maar in Frankrijk is het voor niet-kapitaalkrachtige kleine ondernemers (zoals bijv. in de bouw, of restauratie) extreem moeilijk, niet vanwege de concurrentie van grote corporaties (die nu eenmaal niet op alle gebieden opereren), maar o.a. omdat ze belasting en sociale premies VOORUIT moeten betalen, en wel 1 a 2 jaar vooruit. Rara hoe betaal je die, als je alles nog moet verdienen?

Bizar, maar zo zit dat onder (nog veel) meer.

Maar om de zaken ook even in een ander perspectief te zetten in verband met het idee dat de rellen voorkomen vanwege armoe en aanverwante zaken. Er zijn allochtone bevolkingsgroepen waar je NOOIT van hoort, zoals de vietnamezen en chinezen waar er veel van zijn in Frankrijk.

Niet lang geleden gingen de chinezen (namens asiaten algemeen) dan toch de straat op, maar volkomen vreedzaam.

En waar demonstreerden ze tegen? Tegen racistische agressie van wie? Juist ja, van diezelfde 'arme' bevolkingsgroepen die gaan rellen vanwege "armoe" en "racisme".

Zie o.a.
http://www.lefigaro.fr/actualite-france/2016/09/04/01016-20160904ARTFIG00027-securite-pour-tous-la-communaute-chinoise-manifeste-a-paris.php
http://www.lemonde.fr/societe/article/2016/09/04/manifestation-a-paris-de-la-communaute-chinoise-contre-le-racisme-envers-les-asiatiques_4992321_3224.html
http://www.leparisien.fr/aubervilliers-93300/aubervilliers-les-chinois-violemment-agresses-brisent-le-silence-11-01-2016-5441289.php

En vreemd, in beide bovenstaande mainstream media artikelen wordt met geen woord gerept over wie nu toch zo gemeen zijn met de chinezen en andere asiaten. Zou dat ook zijn geweest als de daders nationalistische fransen zouden zijn? Waar was de internationale verontwaardiging? De manifestatie was vanwege een racistische roof-moord! (niet slechts een dubieus politiegeweld incident zonder fatale afloop)

In onderstaand artikel zijn iets meer details te vinden over het soort van agressie waar het om gaat, en door wie.
http://www.bvoltaire.fr/nilsbollo/aubervilliers-cologne-femmes-asiatiques,232775

Er is een NWO agenda in gang, als we het maar weten...

tamso: Je kan beter samenwerken,zodat zij een eigen economie kunnen opbouwen en wegblijven uit europa.
Alleen dat is een vreedzame oplossing voor de toekomst.

Tuurlijk. Dat, tezamen met afstappen van verouderde politieke modellen die voornamelijk zijn gecreerd door mensen die het niet (waarlijk) goed voor hebben met ons allemaal...
Zhen's avatar
| #258508 | 21-02-2017 13:49 | Zhen
Zhen: Dus wie weet hoe het uiteindelijk zal blijken uit te vallen.

Nog een ding: tegenwoordig is in Frankrijk het rechtssysteem behoorlijk fataal corrupt. Als er een zaak is die politiek van belang is, dan doen de rechters niet meer aan rechtsspraak, maar aan politiek.

Het zal de rechter zijn die beslist of wat er op de video beelden te zien is laat zien dat Theo wel of niet is verkracht.

Maar het schijnt dat de rechters die in eerste instantie de zaak zullen krijgen mee hebben gelopen in de demonstraties!

Dus je kunt bedenken hoe onpartijdig die zullen zijn.

Er schijnt dan wel nog een extra procedure mogelijk te zijn om het aan een andere rechter voor te leggen, maar het valt allemaal te bezien hoever men vanuit overheid/politie dat door zal drukken.

Dus ook uitspraken van franse rechters zijn tegenwoordig niet meer te vertrouwen.
Zhen's avatar
| #258509 | 21-02-2017 19:30 | tamsowashere
Met die aziaten de moslims vergelijken gaat niet op.
Moslims zijn nu de sigaar vanwege die heksenjacht op het radicalisme.
Die rel is ontstaan om een arrestant verkracht is met een knuppel.
Daarvoor ook al incidenten zijn geweest,waar niet eens aangiften van gedaan zijn.
Als goedbedoelde moslim word je erin meegesleurd.
Het zooitje wat door blijft rellen straattuig is.
Ook hier gaat het niet zozeer om moslims.Van die schijnheiligerds die voor hun ouders ramadan doen en dan vervolgens blowen en drinken.

Ik versta verder geen frans.
tamsowashere's avatar
| #258510 | 21-02-2017 19:36 | tamsowashere
PS
Het gaat nu nog om de wet van de jungle.
Ook wetgevingen zijn gebaseerd op de wet van de jungle.
tamsowashere's avatar
| #258511 | 21-02-2017 20:27 | Zhen
tamso: Met die aziaten de moslims vergelijken gaat niet op.
Moslims zijn nu de sigaar vanwege die heksenjacht op het radicalisme.

Maar het radikalisme is nu juist waarom die vergelijking zo belangrijk is! Het zijn allebei allochtone bevolkingen, maar moslims zijn in de regel radikaal vijandig tegen niet-moslims (europeanen en aziaten), terwijl chinezen en andere asiaten in de regel niet vijandig zijn tegen andere ethnische groepen.

Dat ligt niet aan de een of andere heksenjacht, dat licht aan ontelbaar veel gewelddadige incidenten door moslims, en de expliciet tot geweld oproepende religieuse teksten, te weten de Koran en de Hadith.

Hoe kom je ooit succesvol je leven door, als je niet eens in staat bent om een dergelijke simpele maar relevante vergelijking te trekken?

En trouwens, moet ik uit je woorden opmaken dat je het vermoorden van een chinees (die doelwit was vanwege racistische motieven) minder belangrijk vindt dan een dubieuze verkrachting zonder fatale afloop of blijvend letsel? En dat je daarom het ene niet met het ander kunt of wilt vergelijken? Ik durf het bijna niet te zeggen tegen je, vanwege wat je over het algemeen aan standpunten inneemt, maar DAT is toch echt behoorlijk racistisch... het gaat in ieder geval verder dan slechts een krom gebouwde zin opstellen.

Nu nog even wat "haatzaaien", voor wie het maar niet wil snappen:

Beelden van rellen in Rinkeby, Zweden, Maandag j.l.
https://www.youtube.com/watch?v=YNdEBvQSeTY

Beelden en verslag van de rellen.
https://www.youtube.com/watch?v=y89-8cNj7PM

Zie vooral het verslag dat de maakster geeft vanaf 01:40, dat goed illustreert hoezeer Europeanen een probleem in huis hebben gehaald met al die migranten waarvan - klaarblijkelijk - het overgrote deel gewoon vijandig zijn tegen de Europese cultuur, en eenvoudigweg niet compatibel ermee zijn.

Sommigen zouden stellen dat uitlokken van dit soort conflicten de bedoeling is geweest van dit alles. Voor satanisten en vrijmetselaars is dat allemaal HEEL goed mogelijk.
Zhen's avatar
| #258512 | 21-02-2017 20:35 | Zhen
Dan weer even over die Theo, wiens aanhouding de recente rellen hebben veroorzaakt rond Parijs (vooral in de buitenwijk Aulnay-sous-bois): deze blijkt een zgn. "grand frere" ("grote broer") te zijn. Dat is een soort buurt-level maffia don status, en het betekent dat ze in allerlei zaakjes betrokken zijn, waarvan vele crimineel.

Maar belangrijker nog, dit soort figuren hebben normaal ook contacten met de locale politiek, aangezien via dit soort (kleine, lokale) "maffia" dons allerlei zaken voor elkaar kunnen worden gekregen met een bevolkings groep die anders niet mee werkt.

Dit betekent dat waarschijnlijk slechts enkele telefoontjes genoeg zijn geweest voor een wederdienst van maar liefst de hoogste baas van het land...

Het lijkt mij daarom uitgesloten dat de aangeklaagde politieagent vrijgesproken gaat worden van de verkrachting beschuldiging.

Theo stond bekend bij de politie vanwege handel in drugs (welke is onduidelijk). Logisch, dat hoort nu eenmaal bij de status "grand frere". Het is niet aannemelijk dat F. Hollande daar niet van op de hoogte is gebracht voor zijn bezoekje.

Nu ben ik voor een vrije markt economie, en dus voor legalisering van alle drugs. Maar in Frankrijk is het verboden, en kan het flinke celstraf kosten. Dus die knul heeft het op een vechten gezet toen men zijn papieren wenste te controleren (en verder). En DAT is begrijpelijk gezien wat er voor hem op het spel stond.

Beluister over Theo "grand frere", mainstream radio uitzending Europe1:
https://www.youtube.com/watch?v=DbjftFfhGPA

In dit korte fragment wordt gedaan alsof "grand frere" betekent dat het (enkel) om een soort "wijze" grotere broer gaat. Media bedrog! Wat ik hierboven uitleg is wat mij is uitgelegd door iemand die het soort buurten waar Theo vandaan komt door en door kent, tot op insider lokaal politiek niveau.

De versie van de aangeklaagde politieman is nu ook online, en deze verklaart bij hoog en laag niet te begrijpen hoe de wond in de anus kan hebben ontstaan. De beelden geven dat kennelijk ook niet duidelijk aan. Het kan niet worden uitgesloten dat de wond op een geheel andere manier is ontstaan.

Hoe het ook zij, die Theo is allesbehalve een onschuldig lievertje of armoelijder die enkel vanwege racisme is aangehouden en zich uit woede erom heeft proberen te verdedigen. Dat is dus overduidelijke pure kul. Het zou pas nieuws zijn als de mainstream media zich echt bezorgd maken over een mensenleven, zoals de vermoorde chinees van enkele posts terug.

(wordt vervolgd)
Zhen's avatar
| #258513 | 21-02-2017 20:36 | Zhen
Aan de andere kant, het illegaal maken van drugs is naar mijn mening onrechtvaardig, want het ontzegt de vrijheid tot zelfbeschikking. Het is dus vragen om verzet, soms gewelddadig. Wie weet is Theo toch een held, gewoon omdat hij zich niet neer wenst te leggen bij de wetten opgelegd door een onrechtvaardig systeem. 'T is maar hoe je het bekijkt.

Maar met racisme heeft het niets te maken...

Het is vooral tragisch hoe dit incident door de media gebuikt wordt voor het vernielen van de autochtone bevolking, en de levens van diverse betrokkenen, zoals die van de beschuldigde agent.

De toedracht volgens de politieagent is te vinden op:
http://www.fdesouche.com/822501-le-policier-mis-en-examen-accuse-theo-de-lavoir-frappe-et-remet-en-cause-sa-version-des-faits

PS - voor vertalen van Franse posts, probeer het eens met https://www.babelfish.com/ of https://translate.google.com/

tamso: PS
Het gaat nu nog om de wet van de jungle.
Ook wetgevingen zijn gebaseerd op de wet van de jungle.

Helemaal mee eens, zie mijn commentaar hierboven.
Zhen's avatar
| #258514 | 21-02-2017 21:03 | Zhen
Nog wat "wet van de jungle" videotjes - tja, als je eenmaal op youtube aan het zappen raakt, dan ben je wel even bezig...

Maar deze zijn zonet in minder dan 5 minuten gevonden... zo makkelijk gaat dat.

French girls attacked by African muslims
https://www.youtube.com/watch?v=0hG9lotBuwI

Muslims Attack Germans
https://www.youtube.com/watch?v=4UkQKmyb3Io

Immigrants Attacking Unarmed European Women
https://www.youtube.com/watch?v=wEbisP8boXI

Muslim Immigrants attack Woman and Her Child (Calais)
https://www.youtube.com/watch?v=WAeyOp_INUI

Rioting Muslims attack Christian protesters in UK screaming "get out of OUR country"
https://www.youtube.com/watch?v=TPPBg62b6AU

Muslims attack Christians in UK streets "we're taking over" "we hate you"
https://www.youtube.com/watch?v=UTl2pMFWj6I

Maar moslims en migranten zijn soft, vredelievend en "gematigd" hoor. Allemaal, of bijna. Het tegendeel beweren is "haatzaaien" en racistisch. Sure...

Noem dit maar "ondersteunend onderzoek".

Zap vooral door op de videos die YouTube aanbied in de rechter kolom.
Zhen's avatar
| #258517 | 22-02-2017 01:13 | Zhen
Skoop: hier zijn enkele amateur beelden van de arrestatie van Theo, en een interview met een getuige!!

Oordeel zelf of het erop lijkt dat de "grote broer" is verkracht of niet. Persoonlijk zie ik het er niet in. Maar de selectie beelden is gering, en er kan materiaal zijn dat duidelijker is.

Sommigen menen een verkrachting te zien in de beelden rond 00:18 - 00:20 (heeeel kort). Maar wat daar gezien wordt klopt niet met de versie van Theo zelf, die beweert dat hij stond tijdens de penetratie met de wapenstok, duh...

Het verhaal van de getuige (buurtbewoner met moslim achtergrond) klopt ook niet echt met de beelden, en ook niet met het verhaal van Theo zelf(!!), zoals overgebracht door z'n advocaat, en ook niet met de versie van de agent (maar dat zou natuurlijk logisch zijn, indien de man zou liegen).

De getuige heeft het erover dat Theo op 2 verschillende plekken is mishandeld. En zo ziet het er niet uit, meen ik. Theo heeft het er niet over gehad, voor zover ik ben tegen gekomen (zie onderstaande link, en een eerdere post over een interessant detail dat tegenstrijdig is met het beweerde), en ook de agent niet. Maar nogmaals, wie weet zijn er extra beelden die het wel laten zien.

Verder beweert de geuitge dat Theo anderen te hulp kwam tegen de politie (mooi nobel he?), maar de politie beweert dat ze Theo drugs aan hoorden bieden (met een of ander bekend seintje, buiten hun zicht), en daarom besloten in te grijpen.

Zelf vertelt Theo in een audio opname met zijn advocaat dat hij rustig tegen een muur stond, toen de politie hem plotseling zonder aanleiding aanviel. Dus ofwel Theo, ofwel die mooie getuige liegt! Zo simpel ligt dat al...

Zie de verklaring van Theo over dit detail op
http://www.lepoint.fr/societe/aulnay-sous-bois-marche-pour-reclamer-justice-pour-theo-06-02-2017-2102789_23.php

Het is volkomen logisch dat de getuige uit dezelfde buurt niet meer dan een mooi verhaal probeert op te hangen over z'n buurtgenoot , dat aan de gemeenschap moet bevallen, maar weing op waarheid berust. Repercussies zouden anders beslist reel zijn. Dat is niet een kwestie van vooroordelen, maar simpele "wet van de straat" logica.

Hoe dan ook, de beelden schijnen toch wel enig licht op wat er zoal kan zijn gebeurd.

Duidelijk is dat er hier sprake is van grove volksmennerij door de franse overheid zelf. Het is weer verkiezings seizoen he, en zo'n prachtige sociale aanklacht is natuurlijk super goed om de nobele medelevende socialist uit te hangen, en er kiezers mee te verleiden, vooral allochtonen en migranten. Zo gaat dat, simpele logica.
Zhen's avatar
| #258518 | 22-02-2017 01:16 | Zhen
Sorry, link van de video was plotseling foetsie. Dit is 'm:
http://www.dailymotion.com/video/x5amyoh
Zhen's avatar
aanmelden / inloggen