Door spaceman, Op din 1 maa 2016 18:38, 2 reacties, citaat / intro / linkdump

Franse geheime dienst Russische invasie Oekraïne is verzinsel van NAVOHet hoofd van de Franse geheime dienst DRM heeft forse kritiek geuit op de NAVO, vooral vanwege de voortdurende beweringen dat Rusland van plan zou zijn om Oekraïne binnen te vallen. Volgens generaal Christophe Gomart is er in werkelijkheid niet één aanwijzing voor zo’n invasie waargenomen, en zijn de Russen nooit van plan geweest om militair in te grijpen. Het doorprikken van de anti-Russische Westerse propaganda van het afgelopen jaar komt nu dus ook al vanuit de gelederen van de NAVO lidstaten zelf.

Generaal Gomart verklaarde op 25 maart tegen het parlementaire comité voor Defensie dat de DRM doorgaans een excellente...
Annotaties:
| #247893 | 01-03-2016 18:49 | spaceman
Dit artikeltje is al wat ouder en wat ik interessant is wat er vervolgens gebeurde:

MH 17 en vervolgens de aanslagen in Parijs en een enorme vluchtelingenstroom o.a in gang gezet door Soros. Toeval?
spaceman's avatar
| #247899 | 01-03-2016 21:12 | Ness
Leuk om te zien hoe een klein jaar later de 'meningen' van politici veranderd zijn. Maar ja, toen begrepen ze nog niet dat Rusland kapotmaken het doelwit was van de komende wereldoorlog. Nu moeten ze blaffen van de baas, en sancties instellen die heel pijnlijk zijn voor zowel Rusland als Oiropa, en zich voorbereiden op een slagveld in de nieuwe, pas vetgemeste koloniën daar in Oost-Oiropa. Tja je moet toch wat om je carriëre te verzekeren.
russia-wants-war.jpg
Ness's avatar
aanmelden / inloggen