Door Witte Haai, Op zat 14 sep 2013 23:33, 3 reacties, citaat / intro / linkdump

Front National wordt mainstream: 1 op 3 Fransen vereenzelvigt zich met ideologie Marine Le Pen1 op elke 3 Franse kiezers kan zich vereenzelvigen met de ideologie die door Front National-voorzitter Marine Le Pen wordt uitgedragen. Dat blijkt uit een Ifop-poll die woensdag is gepubliceerd. 60% van de ondervraagden denkt dat Le Pen wel degelijk de zaken wil veranderen.


Volgens Le Figaro heeft nu zelfs 1 op elke 4 Fransen een positieve indruk van het Front National, wat het de enige politieke partij maakt die sinds vorig jaar noemenswaardige vooruitgang maakt in de peilingen. De Partie Socialiste van president François Hollande zag zijn populariteit in 2013 terugvallen van 55% naar 34%, een daling van 21%.

Commentatoren denken dat...
Annotaties:
01-02-2014 04:06 | weight loss advice
Front National wordt mainstream: 1 op 3 Fransen vereenzelvigt zich met ideologie Marine Le Pen #zaplog
| #206776 | 15-09-2013 10:03 | ..................
De Partie Socialiste zijn salon socialisten,zoals ook de pvda dat is.Het is daarom ook niet vreemd dat steeds meer mensen een afkeer krijgen van het zittende pluche wat elkaars belangen dient.Het volk kan alleen kiezen tussen het ons kent ons,of het rechtse clubje nazionalisten.Echte leiders wat het probleem bij de wortel willen aanpakken geen kans zullen krijgen.Of misschien ook nooit de kans zullen krijgen van de zittende elite.omdat ze niet en nooit zullen instemmen om met een eerlijke politieke partij te regeren.
| #206780 | 15-09-2013 11:40 | merethan
Tijden van crisis he... Traditioneel het moment waarop radicale ideeën de ruimte krijgen.
merethan's avatar
| #206782 | 15-09-2013 14:02 | Ness
Mensen kunnen kiezen tussen links of rechts fascisme, ook hier, en swingen dus zonder mankeren van links naar rechts in de polls en vice versa bij wijze van tegenwicht als links dan wel rechts ten strijde wil trekken tegen 'het kwaad' - meestal na de verkiezingen uiteraard, niet ervoor.

Politici behoren tot de groep minst geinformeerden - zij lijken hun informatie voornamelijk te betrekken uit de linkse of rechtse fascistische media en dus ontbreekt het hen aan enig kritisch vermogen tov hun geldschieters, de bankiers, die uiteraard eigenaar zijn van al deze media.

In dit land der blinden is Twitter koningin. Voor wie beide ogen open heeft is er http://blacklistednews.com/, met een mooie lijst van sites met heuse informatie.
Ness's avatar
aanmelden / inloggen