Door community (initieel Antares), Op din 29 mei 2018 23:45, 1 reacties,    

Gazaflottielje in de kiem gesmoordAfgelopen dinsdag - Palestijnen, waaronder gewonden en studenten, probeerden met een groep boten de Gazastrook te verlaten. Zij werden op zee opgewacht door Israëlische marineschepen en tegengehouden.

Een van de reacties op RT:
This a temporary delay. Israel is waiting for the right moment to expel all the Palestinians to Europe.


Toevoeging: Geen enkel land heeft het recht om onderdanen te verbieden het land te verlaten.
Annotaties:
| #263642 | 30-05-2018 06:57 | herman4394
Dank Antares. Wat idioot, dat we zo moeten zoeken om op de hoogte gehouden te kunnen worden van de israelische misdaden. On 2 miljoen mensen op deze manierr al jaren op te sluiten. Dus nu maar weer eens de blokkade vanuit zee doorbreken?

Er komt gelukkig ook weer een Flotilla uit Noord europa aan. Drie keer is het ze indertijd gelukt om da blokkade te doorbreken, maar dat was in het begin. jaren geleden.

Blog Abu Pessoptimist Als je mee wilt doen, reageer snel:

Manifestaties Gaza Freedom Flotilla in Amsterdam
Een nieuwe Gaza Freedom Flotilla is onderweg van Scandinavië naar Gaza en stopt onderweg in Nederland. De vloot bestaat uit vier boten: twee grotere en twee kleine: de Al 'Awda (de Terugkeer), de Freedom, Filastine (Palestina) en Mairead (genoemd naar Nobelprijswinnares Mairead Maguire die eerder meevoer met de Flotilla).
De twee kleine schepen maken een korte stop op 29 mei in Groningen, en alle vier de schepen komen op 31 mei aan in Amsterdam. Daar worden zij ontvangen door de Nederlandse Gaza Flotilla Coalitie[. https://docp.us7.list-manage.com/track/click?u=b603329b1b4b05d86e85d675e&id=03b07dedd3&e=daacce8bddNa Amsterdam zullen de twee kleine boten door activisten in Rotterdam worden ontvangen.
Op 1 juni is er in Amsterdam
een BOTENPARADE VAN EEN MINIFLOTILLA OP DE AMSTERDAMSE GRACHTEN
Opstappunt: Mauritskade 1E naast het Amstelhaven restaurant.
Tijd: tussen 14 en 16.30 uur.
Je kunt je opgeven door een email naar , en het overmaken van €12,50 op NL12TRIO100254734529 ten name van Diensten en Onderzoek Centrum Palestina (docP).

en een OPENBAAR DEBAT “DE BLOKKADE VAN GAZA EN HOE NU VERDER?”
De bijeenkomst wordt geleid door Hassnae Bouazza.
Bemanningsleden van de Flotilla, Awni Farhat uit Gaza, en Lydia de Leeuw, houden inleidingen.
Daarna debat met Isabelle Diks (Tweede kamerlid GL), Conny Braam (schrijver en anti-apartheidsactivist), Sadet Karabulut (Tweede Kamerlid SP), Mourad Taimounti (fractievoorzitter DENK in Amsterdam), Pepijn Brandon (geschiedenisdocent VU) en Erik Ader (NL oud ambassadeur ).
Plaats: buurthuis De Horizon, Hembrugstraat 156, Amsterdam.

Tijd: 20.00 tot 22.00 uur.
Toegang is kosteloos, maar wel aanmelden want de ruimte is beperkt. Graag emailen naar

http://abu-pessoptimist.blogspot.com/2018/05/manifestaties-gaza-freedom-flotilla-in.html
aanmelden / inloggen