Door Ness, Op vri 5 feb 2016 12:24, 15 reacties, citaat / intro / linkdump

Gecontroleerde oppositie: Gilad Atzmon over joden

Gilad Atzmon is een ex-jood, ex-Israeliër en dwarsligger. Hij is wat lastig te volgen want zijn Engels is bijna zo slecht als zijn muziek goed (fenomenaal) is. Maar hij heeft een heel goed inzicht in 'de joodse ziel', en maakt een paar heel verrassende punten over zionisme.
...
Annotaties:
| #246170 | 05-02-2016 14:23 | Ness
Linkdump betreffende topic en aanverwante zaken:
http://news.yahoo.com/israel-demolishes-buildings-southern-west-bank-113744731.html
https://electronicintifada.net/blogs/charlotte-silver/biggest-israeli-demolition-decade-leaves-100-homeless
http://www.globalresearch.ca/reconstruction-of-gaza-zero-buildings-massive-profit-for-israel/5505167

https://www.youtube.com/watch?v=T8RQK4xYdLU (over hoe Palestijnse kinderen naar school moeten onder begeleiding van het ID).
http://www.gilad.co.uk/writings/2016/1/31/israel-is-leading-in-economic-inequality
https://www.rt.com/news/329229-monastery-extremism-israel-vandals/
https://www.youtube.com/watch?v=QuYKtwnzG7M
http://www.biblebelievers.biz/wasthere.htm
http://www.strategic-culture.org/news/2011/10/26/the-doenmeh-the-middle-easts-most-whispered-secret-part-ii.html
http://www.theguardian.com/politics/2015/dec/27/boycott-and-sanction-power-to-be-stripped-from-uk-councils?CMP=share_btn_fb

Het is niet politiek correct te spreken over de misdaden en machinaties van 'joden' - en dan heb ik het niet zozeer over de religieuze joden maar over hen die zich wentelen in 'jodenschap' omdat dit zulke voordelen biedt ivm politiek correct verzwijgen, toegang tot de kring supercriminelen (TPTB), financiële middelen en verzaligd slachtoffertje spelen. Op de keper beschouwd is het hele begrip 'joden' een fictie. Het is geen ras, geen echte ethniciteit, het is een religie, en alleen zij die religieus gezien jood zijn behoren tot die groep.

De ellende met de steeds weerkerende pogroms en shoa's - die, zoals Gilad heel duidelijk uitlegt, domweg VERWACHT worden, is dat de haat en woede zich richt op 'zomaar joden', vaak de religieuzen die aan hun symbolen te herkennen zijn. Het kan niet anders of volmaakt onschuldigen krijgen de hardste klappen.

Die kant moet het natuurlijk niet uit. Het is niet aan Marokkaanse allochtonen etc om voor rechter en beul te spelen, omdat zij hun eigen misdadigheid willen rechtvaardigen, en hun frustraties graag uitleven op bij voorbaat "schuldigen". Oordeelt niet, opdat ge niet geoordeeld zult worden want gij hebt bergen boter op het hoofd.
Ness's avatar
| #246220 | 06-02-2016 16:23 | Ness
En deze nog: https://www.rt.com/news/331306-israel-press-credentials-headlines/ Het ministerie van waarheid in de bocht.
Ness's avatar
| #246234 | 06-02-2016 17:55 | ..................
Volgens mij hebben ze eerst mindcontrole uitgeoefend op diegene die claimen joods te zijn,maar dat in werkelijkheid niet zijn.

Niet vergeten in de discussie dat het oorspronkelijke zionisme van theodore herzl een christelijke ideologie is,waarin het jood zijn moet worden verwesters.
Dat is juist het hoofddoel in de conflicten,terwijl dan de achtergebleven gelovige de pispaal krijgt toegewezen en het westen de good guy is.
De overwinnaar wil het gehele systeem veranderen,waarin bankers de almacht hebben.
Theodore Herzl vond dat de oorspronkelijke joden retards waren die niet mee wilde gaan in tijd.Zoals de moslims eerst zijn onderworpen aan een verwesters turkije,moest de joden/israel dat ook ondergaan.
En eigenlijk het christendom al in de 18de eeuw,waarin zij zich moesten aanpassen aan de nwo.

Je moet die inwoners van israel zien als gehersenspoelde inwoners die een illusie is aangepraat.Ook zij zijn het slachtoffer van christelijke waan ideeen over de eindtijden.
Die lui staan gewoon toe te kijken hoe de bankers en multinationals en monarchie hun geestelijk en economisch hebben over genomen.
Alles wat gebeurt is het handje van god.

Kijk vandaag of morgen wel naar dat filmpje.Heb al eens eerder een lezing gehoord,en bij sommige punten was ik oneens.Maar misschien is ook hij erachter gekomen dat het idee joods zijn een hersenspoeling was geweest.
| #246235 | 06-02-2016 17:59 | ..................
ps

Daarom heeft het zionisme de bankers nodig en visa versa de bankers het zionisme om de plannen uit te werken.
Als het erop aankomt,het zionisme ook kan doodvallen,als het de belangen schaad van bankers.
Andersom kunnen die zionisten niet veel van geleend geld.Ook al hebben ze biljoenen gezamelijk op rekening.
| #246236 | 06-02-2016 18:06 | Jan Verheul
Dank je wel voor het onder de aandacht brengen van deze video, Ness. Atzmon is vaak moeilijk te volgen . The Wandering Who was te moeilijk voor mij.
Maar in deze video is hij glashelder:
Wat wij als '' de geschiedenis', als 'de feiten uit het verleden' zien, wordt bepaald door de groep die de discussie beheerst.
Dat zijn de joden. (Atzmon is zelf joods, maar heeft zich er van los gemaakt).
En de truc is deze: ze creeren een oppositie die óók uit joden bestaat. Die discussie bepaalt wat wij horen en zien, en dus wat we over de wereld denken.
De goyim worden door de 'Masters of Discourse' (Israel Shamir) uit het debat verdreven.
Hij geeft als voorbeeld een lijst van 'Joodse zaken' ( Wall Street, Aipac, LGBT beweging, de Neocons) en van hun joodse opponenten ( het Marxisme, Soros, Alain Finkielkraut, Amy Goodman).
Op die manier controleren de joden de wereld.
En als ze daarin volledig zullen zijn geslaagd, zal de hel op aarde los breken, zo vertelt ons een andere joodse held van mij: Yossi Gurvitz (http://xevolutie.blogspot.nl/2014/12/427-yossi-gurvitz-when-israel-is-mighty.html)

Eerdere slachtoffers en landen waar ze de hel creëerden waren: het Pools Litouwse rijk, de USSR, Palestina, en nu de arabische landen die ze recentelijk vernietigden. Maar ze zijn al aan Europa begonnen. Onze landen raken al in grote interne verdeeldheid.

Een mooie definitie van Atzmon wil ik hier graag citeren: Political Correctness = politiek die geen oppositie toe staat = dictatuur, tiirannie. Maar erger, want de censuur zit in ons eigen hoofd. We durven zelfs niet meer na te denken.

Kortom: zeer de moeite waard, deze video
| #246240 | 06-02-2016 19:46 | ..................
Jan Verheul

Die link van jouw verwijst naar sekte,wat pas ontstond rond de 3de eeuw vC.
Het eerste christendom is ontstaan door messiaanse joden.
De talnoed is geschreven zo rond de 2de en 3de eeuw nC.
Ook dat waren weer sekte's.

Oorspronkelijke joden erkennen geen messias die zal komen om de wereld te verlossen.
Dat wat de talmoed joden wilde,is niet te vergelijken met wat de oorspronkelijke joden,willen
Alles word op 1 hoop gegooid en aangeduid als jood.

Het zijn alleen sekte;s die dit willen bereiken.

Waar ik het vooral wel mee eens ben met Gilad,is dat de discussie altijd gaat over mensen die dezelfde belangen dienen en over een heel onderwerp staan te discusseren over goed en niet goed.

Daarom zal je bv ook nooit de discussie horen over wat nu het zionisme is en wie dit allemaal aanhangen.
| #246323 | 07-02-2016 22:27 | Jan Verheul
Beste Tamso,

het lijkt wel alsof je behoort tot de groep die schijn-oppositie tegen de joden levert.
Jouw opmerkingen doen er namelijk niet toe.
Als je gespietst wordt, zoals zeer vele lijfeigenen overkwam in het Pools-Litouwse Rijk, ( een periode dat de joodse Arendars daar heer en meester waren), dan interesseert het je niet of dit gedaan werd door een echte jood of een nep jood of iemand die deel uitmaakt van een joodse sekte.
Je weet gewoon: de joden behandelen ons als beesten. Ze vermoorden ons voor het minste of geringste. Dit is de hel op aarde.
| #246329 | 07-02-2016 22:38 | Ness
Owee owee lol
Ik hoop dat het tenminste oplucht, Jan, schrijf het van je af!

Inmiddels is mij wel duidelijk dat 'joden' immer in de kuil vallen die ze voor anderen graven. Zo'n vervolging is geen pretje hoor, en het valt niet te ontkennen dat er zat hebben plaatsgevonden in Oiropa de afgelopen pakweg 20 eeuwen. Maar ja, ze gaan gewoon door met streken die vervolgingen uitlokken; ik zie dat eerder als psychotisch dan als zinnig gedrag. Niet leren van fouten, heh

Strak en stijf vasthouden aan primitieve tradities en de eigenaardige, door god voorgeschreven maffia-mentaliteit. Die talmoed leest als een gebruiksaanwijzing "hoe word ik psychopaat cq pedofiel". Gewoon in de hoek zetten en negeren, doe je met dwarse kinders ook.
Ness's avatar
| #246335 | 08-02-2016 00:32 | Ness
Voorbeeldje van absoluut geschifte, typisch joodse insteek: http://newsok.com/israeli-leader-calls-on-world-to-condemn-arson-of-synagogue/article/feed/963087

Ten eerste plempen ze tegen alle regels in de hele West Bank vol met bij de konijnen af telende settlers die de meest gruwelijke streken en treiterijen uithalen, waarbij in feite de jonge aanwas wordt ingezet als wapen voor illegale kolonisering. Dit is kindermisbruik en -mishandeling, welbeschouwd.

Dan steekt een woedende Palestijn een ILLEGAAL tempeltje op de West Bank (zijn eigen terrein) met heilige boekjes in de fik. En dan wordt de wereld gevraagd hier heel hard om (mee) te gaan janken. Voor dit melodramatische, zogenaamd blind-voor-eigen-fouten gedoe hebben ze zelfs een jiddisch woord: shutzpah. En ze weten het wel hoor - dat is ook wat Atzmon zegt. Het is onze eigen schuld dat ze er steeds mee wegkomen. Daarom, laat lekker affikken zeg.
Ness's avatar
| #246337 | 08-02-2016 00:50 | Ness
**was dus een tempeltje in een zelfs voor Israel illegale nederzetting,want ze hebben ook 'legale' illegale nederzettingen.
Ness's avatar
| #246372 | 08-02-2016 18:57 | ..................
Beste Jan

Ik ben neutraal.
Ik behoor niet tot de zio lobby.Heb er alleen moeite mee als alle joden over 1 kam word geschoren wat sekte leden doen in hun naam.

Laten we het houden op de aard van het beestje.
Het hadden ook eskimo's kunnen zijn.
| #246374 | 08-02-2016 19:18 | spaceman
Er zijn heel wat joden in bijvoorbeeld Tel Aviv die een hekel hebben aan Askenazi joden.Het zijn veelal de joden uit de armere wijken die een hekel aan het Zionisme en Askennazi's hebben.Regelmatig protesten maar wordt niet op de MSM uitgezonden.
spaceman's avatar
| #246425 | 09-02-2016 00:11 | Jan Verheul
@ Spaceman,

als je als jood van spaanse afkomst bent ( Sephardim) of nog erger, uit een arabisch land komt (mizrahim) , dan word je volledig met de nek aangekeken in Israel.
Een jood die in Baghdad was geboren heeft er een boekje over geschreven: Naeim Giladi heet de man. Het is verder ook eenb heel informatief boekje:
http://www.inminds.co.uk/jews-of-iraq.html

@ Tamso.
Het hadden ook eskimo's kunnen zijn.

Nu raak je de essentie, Tamso.
Genocide, oorlogen, verwoestingen.
Aan de basis daarvan staan nooit eskimo's. Nooit zigeuners. Nooit zwarten. Nooit moslims. Af en toe christenen. Maar vrijwel altijd.....

Lees: Democide van R.J. Rummel. http://www.hawaii.edu/powerkills/20TH.HTM
| #246426 | 09-02-2016 00:34 | ..................
@ jan

Het heeft te maken met jouw economische voortgang,en dan zouden de eskimo's,de joden die jij bedoeld ook kunnen zijn,
Of de tibetanen uit tibet.
Dat is de aard van het beestje,en om die reden leiders zijn omgekocht.
Het is niet de joden die zich met dit soort zaken bezig houden,omdat dit politiek gevoelige zaken zijn,waar zij zelf zich niet mee bezig houden.
De socalljews die zichzelf als jood hebben bestempeld,wel zich
bezig houden met datgene wat je opnoemt.
Dat is het onderscheid die ik wil aangeven.

Mensen die zich alleen bezig houden met hun geloof,daar heb je geen last van.
Die gaan ook alleen om met hun eigen groep.

Zoals ik al eerder zei,vandaag de dag vrijwel alle leiders onder de plak zit van het economische systeem en de jood/joden voor hele andere doelen gebruikt worden.
Adolf hitler was ook een pion op het schaakbord,totdat ze hem niet meer nodig hadden.
Dat ik ook wat ik denk over israel.Of de zionisten.

bankers hebben het zionisme nodig om de macht te grijpen in het midden oosten,en andersom hebben zionisten het geld nodig voor hun eigen doelen.
Ik zei het al eerder,dat bankers ook zonder het zionisme kunnen overleven,of dat bankers het langer zal overleven dan zionisten.
In 700vC viel israel al uiteen,en de reden dat het uiteen is gevallen kwam door een te hoge belastingheffing door de overheid.
Gezien de onzekerheid,dit ook weer kan gebeuren wat er destijds heeft afgespeeld en dan valt het land weer uiteen.
Het is afhankelijk van de dollar.Of euro.
Als de dollar valt,valt de euro en is israel een roepende in de woestein.

Terwijl die bankers ergens op een eilandje zitten te golfen.En zich kapot te lachen wat zich afspeelt in het midden oosten.
| #246430 | 09-02-2016 08:58 | Jan Verheul
Tamso,
wat is jouw moedertaal? Toch niet Hebreeuws toevallig?

Wat jij doet is elke aanval op 'de joden' op klassieke wijze afbuigen.
Joden? Bestaan niet. Het is niet de religie, het is niet het ras, het is niet Israel, het is niet deze sekte, en niet die stroming.
Ze maken zich altijd ongrijpbaar.

Nu hebben de ECHTE bankiers het weer gedaan.
En wie dacht je dat dat waren? Toch niet Zalm en Ruding, hoop ik. Zo dom kan je toch niet zijn.

Mijn oplossing is heel eenvoudig; als er ergens op de wereld groot onheil geschiedt, of een ferm theater wordt opgevoerd waar groep A groep B afmaakt, kijk dan altijd goed wie er baat bij hebben: in heel veel gevallen zijn het mensen die op een of andere manier allemaal een identificatie met 'de joodse zaak' hebben.

( Ook al is dat een onoprechte identificatie, omdat ze het gebruiken om andere joden voor hun karretje te spannen. Dat maakt voor de slachtoffers niks uit. En het zijn de slachtoffers ie centraal staan in mijn oordeel.)
aanmelden / inloggen