Door community (initieel Urubin), Op maa 8 apr 2013 13:26, 3 reacties,    

Geef ze brood en spelen…

plunderthepoorGodverdomme, ik kan me soms zo kwaad maken over het gelieg en bedrog in de politiek, en dit is zo'n moment.

Pas nu de onvrede stijgt in Nederland, nu pas komt de politiek "plotseling" tot de ontdekking dat zorgverzekeraars wel erg veel winst maken en worden er vragen gesteld waarom we dat niet terug zien in de premies en zorgkosten. Al sinds de invoering van dit op marktwerking gebaseerde gedrocht maken deze zorgverkankeraars gemiddeld 2 miljard winst per jaar! En dit komt wellicht als een verrassing maar die cijfers werden en worden elk jaar gepubliceerd, dus dat onze roverheid er nu pas achter komt is gewoon weer gelul. Een zoethoudertje voor de schaapjes, zo van kijk eens we doen er wel wat aan hoor! Ja nu pas nadat er bijna 9 jaar lang miljarden zijn verdwenen in de bodemloze zorg put. Dit is geen reden om Kamervragen te stellen of zorgverzekeraars aan te spreken stelletje laaielichters! Dit is de ultieme reden dat zooitje op te doeken en het liefst gisteren! Mensen durven godverdomme niet eens meer hun recepten in te leveren bij de apotheek omdat ze de waanzinnige eigen risico's niet kunnen opbrengen, maar wel moeten nemen omdat anders de premie niet meer te betalen is van deze belasting. Ja ik zeg belasting want van een verzekering kan men slechts spreken wanneer deze op vrijwillige basis wordt afgesloten en niet onder een zwaard van Damocles dat zegt dokken of wij doen het voor u met een fikse boete!

En als dat nu het enige was waar men over liegt en bedriegt in Den Haag, herstel wereldwijd, maar helaas we zitten ook nog eens in een fictieve crisis. Ja godverdomme fictief! Want hoe wil je het anders noemen wanneer politici en banken het toestaan dat er maar liefst 25 duizend miljard wordt wegegsluist door de elite. De zogenaamde top mannen en vrouwen, multinationals en ja hoe kan het ook anders: Politici.

Hele landen zijn aan de bedelstaf gebracht in Europa maar Weekers kan niks want hij krijgt geen inzage in de lijst van boosdoeners omdat een krantje deze niet wil afstaan. Hallo? Is dit hetzelfde Nederland waar men Joke Kaviaar even 4 maanden vast kan zetten vanwege wat heftige teksten op een klein blogje? Maar een krantje als trouw is dan onaantastbaar? Maak dat de kat wijs! De werkelijkheid zal meer iets zijn als Weekers doet zijn best om de schijn op te houden dat hij iets tracht te doen, zodat hij in feite niets hoeft te doen en de centen van zijn "matties"veilig zijn. Tenminste tot deze het geld weer naar andere oorden hebben kunnen sluizen.

Gelooft u het zelf? En ondertussen mag jan met de korte achternaam weer opdraaien voor de falende banken, Noodlijdende Euro landen en o ja laten we vooral niet vergeten even 530 miljoen te pompen in dat Europarlement wat niemand wil, want stel je voor dat ze dit jaar niet op en neer kunnen van Brussel naar Straatsburg en terug.

Maar verwacht vooral niet te veel opstand in Nederland hoor want voor afleiding is gezorgd in de vorm van 14 parlementariërs die weigeren de eed aan koning pils af te leggen en zeg nou zelf dat is toch vele malen belangrijker?

Ik kan er nog maar 1 ding op zeggen en dat is: Nederland wordt godverdomme wakker en laat u horen!
Annotaties:
| #198494 | 09-04-2013 06:25 | Argwaan
Je laten horen ja, en dan? Dat maakt echt geen deuk hoor.
Stem met je portemonee, geef alleen geld uit aan kleinschalig geproduceerde zaken als biologisch-dynamisch voedsel, laat je meubels maken door een echte meubelmaker, wek je eigen energie op enzovoort.
Argwaan's avatar
| #198504 | 09-04-2013 19:48 | merethan
The price of apathy is to be ruled by evil men. -Plato
merethan's avatar
| #198531 | 09-04-2013 22:53 | zanussi
Network - "I'm as mad as hell" speech [english subtitles]

http://www.youtube.com/watch?v=q_qgVn-Op7Q
zanussi's avatar
aanmelden / inloggen