Door community (initieel ouwe knar), Op don 6 apr 2017 01:12, 2 reacties,    

Geen zika, dan maar lymeDe ongelofelijke eikel explosie in Amerika, zou het land wel eens in een waanzinnige lyme epidemie kunnen storten, zeggen experts.

Zo'n 300,000 Amerikanen horen per jaar de diagnose lyme, maar dit jaar zou het wel eens veel erger kunnen zijn, zegt Rick Ostfeld van het Cary Institute of Ecosystem Studies in Millbrook, New York.

Veel eikels, betekent veel muizen en veel muizen wil zegen veel teken. En veel teken wil zeggen...
Helaas was het lyme vaccin Lymerix van GlaxoSmithKline, uit 2002 een kleine ramp.
LYMErix vaccine was causing Lyme disease symptoms and in some cases was causing permanently disabling brain and immune system damage, including treatment resistant autoimmune arthritis.
https://www.sott.net/article/340803-FDA-gives-green-light-to-test-Lyme-Disease-vaccine-on-humans.

Het nieuwste vaccin geproduceerd door het Franse Valneva is nog te prematuur om op grote schaal toegepast te worden.
Clinical trials for a new Lyme disease vaccine will be conducted in the U.S. and Belgium after the U.S. Food and Drug Administration (FDA) and European Union's Clinical Trial Application gave Biotech firm Valneva of France clearance to begin Phase I testing.
Annotaties:
| #259190 | 06-04-2017 13:09 | Unseen
Berichtgeving is steeds meer op fantasie gebaseerd. Iran is gevaarlijk, want het is bezig met nucleaire zaken en het zou wel eens een atoombom kunnen maken en zou deze wel eens kunnen gebruiken....
Je mag geen water meenemen in het vliegtuig want er zou wel eens een passagier vloeibare explosieven kunnen meenemen.....
Je mag niet meer ziek worden en moet vaccinaties nemen want je zou wel eens dood kunnen gaan aan een kinderziekte....
Je krijgt een bekeuring van de politie bij te hard rijden, want er zou wel eens een auto uit tegen overgestelde richting kunnen aankomen en je remweg zou dan wel eens te lang kunnen zijn (dit terwijl er helemaal geen tegenliggers in de omgeving zijn te bekennen)
Nu weer een eikel-explosie die zou kunnen zorgen voor....

Wat is het volgende? Passagiers moeten voortaan geboeid in het vliegtuig plaatsnemen, want een passagier zou wel eens met zijn handen een mede passagier kunnen wurgen.

Met fantasie kunnen alle situaties bedacht worden, echter men doet net alsof het een feitelijke situatie is waar tegen nu ingegrepen moet worden.
En mensen trappen er enmasse in, want het zou wel eens kunnen gebeuren.....
Echter dit soort berichtgeving grijpt direct in op de zo geintroduceerde angst bij mensen en bange mensen zijn volgzame mensen.

Dit in tegenstelling tot mensen met een basis- vertrouwen, dit basis vertrouwen wordt gevormd in de kindertijd en heet hechting.
Hechting aan de ouders zorgt voor een veilig gevoel, ik mag er zijn, ik mag fouten maken er wordt van mij gehouden. Baby's en peuters die de borst krijgen, die bij vaderen moeder in bed slapen, die thuis aan moeders rokken of vaders colbert hangen vervullen zo hun intense behoefte aan hechting, het is een natuurlijke zoektocht/opbouwen/invullen van ik mag er zijn, mijn wereld is veilig, ik ben geliefd.
En de ouders onder ons weten wel hoe hard de onthechtingsbehoefte ingrijpt bij pubers, de zoek naar zelfstandigheid, eigen keuzes maken en onafhankelijkheid is dan zeer duidelijk.

De hetze tegen ouders met baby's en peuters om bij elkaar te slapen, de afname van bortsvoeding gevende moeders, het "moeten" afgeven van baby's en peuters aan voor- en naschoolse opvang, onder het mom van het moeten najagen van een carriere door beide ouders zorgt o.a. voor een verstoorde hechting. Zorgt voor volwassenen die blijven zoeken naar erkenning en een gezags/autoriteits personage zoals een Staat of regering om het gemis aan hechting op te vullen.

Gehechte mensen staan niet open voor angst en negatieviteit, die doen hun eigen ding en zijn slecht manipuleerbaar door overheden.
Unseen's avatar
aanmelden / inloggen