Door community (initieel Manus), Op din 15 nov 2016 01:04, 26 reacties,    

Geïndoctrineerde upperclass is volkomen onwetend over wereldpolitiek


Na de verkiezing van Donald Trump werd het door de liberal left van de daken geschreeuwd. De democratie is failliet en een grote groep ongeïnformeerde burgers heeft de slechts mogelijke keuze gemaakt: De keuze voor verdeeldheid tussen blank en zwart, tussen blank en hispanic en voor dictators als Putin en Assad. Deze mensen hadden duidelijk geen idee wat er in de wereld aan de hand was en dat eenheid juist in deze lastige tijden nodig was om buitenlandse bedreigingen als ISIS en Putin het hoofd te bieden. Amerika is gebouwd op de beginselen van vrijheid en gelijke rechten en een President die deze grondbeginselen verloochent is #Not our President!

De media legt dan aan de geschrokken Upperclass uit dat dit angry white men betreft die door de globalisering hun baan hebben verloren of het beu zijn dat alleen lgbt-ers en zwarten alle aandacht krijgen en dat niemand naar hen omkijkt. De upperclassers komen dan eensgezind tot de conclusie dat de (inter)nationale politiek gewoon een brug te ver is voor de ongeïnformeerde Underclassers, hoewel ze wel een puntje hebben dat rijkdom eerlijker verdeeld zou moeten worden.. Maar dat zou Clinton juist voor hen gedaan hebben in plaats van die enge demagoog van een Trump die de belastingen alleen maar gaat verlagen en zo niets kan doen aan herverdeling…

Blablabla, het is ongekend hoe de zogenaamde upperclass vanuit hun ivoren toren stompzinnigheden uitblaat en geen enkele notie heeft van wat er zich in de wereld werkelijk afspeelt (dit geldt voor Nederland helaas net zo hard als de VS). Natuurlijk is bovenstaande een deel van het verhaal, maar het hele verhaal is dat veel mensen uit de rechtse Underclass gewoonweg beter geïnformeerd zijn dan de mensen uit de linkse Upperclass en daarom in staat zijn verstandigere keuzes te maken.

Dat is iets wat voor de Upperclassers natuurlijk moeilijk te acccepteren is. Zij zijn trouwe volgers van het nieuws, kranten en politieke praatprogramma’s als Pauw waar diverse standpunten in hun beleving ruim aan bod komen. Zij denken dankzij deze “brede informatiestroom” te weten wat er in de wereld speelt en waarom de verhoudingen in de wereld zo liggen als ze liggen. In het hoofd van de ontwikkelde Upperclasser moet de stem van de Underclass daarom gegrond zijn in emotie en onwetendheid, een emotie van angst voor elke verandering die door narcistische volksmenners als Trump aangegrepen wordt om mensen tegen elkaar op te zetten en zo een min of meer autocratische regime te installeren.

Veel van de Underclassers zijn echter helemaal niet zo ongeïnformeerd als de MainStreamMedia doen overkomen. Zij volgen wel degelijk het nieuws maar via andere kanalen, via GeenStijl bijvoorbeeld die hun vertelt hoe George Soros West Europa destabiliseert en de uitkomst van het Oekraine referendum probeert te beinvloeden of hoe Turkije ISIS ondersteunt of hoe het Maidan bloedblad het werk was van westerse inlichtingendiensten. In de VS geldt hetzelfde voor de volgers van Breitbart en Alex Jones (die ik zeker niet aanraad!) welke in 90% van de gevallen waarheidsgetrouwe, volledigere verslaggeving doen en daarmee een veel hoger percentage halen dan de MSM. Veel van het werkelijke nieuws komt zo simpelweg niet aan bij de upperclass. Ook al is het gedocumenteerd en bewezen, hun NOS, Pauw en Volkskrant reppen er niet over of doen het af als complottheoriën.

De upperclass is dan ook totaal gedesinformeerd. Zij leven in een waanbeeld waarin goedwillende westerse democratieën hun waarden van gelijkheid, vrijheid en democratie moeten verdedigen tegen dictators en radicale geloofsuitingen. Een waanbeeld waarin verlichtingsdenken en internationale rechtsorde voorop staan om de schaduwen van religie, willekeur en discriminatie voorgoed te kunnen verdrijven.
De werkelijkheid is dat de Upperclassers altijd al in een leugen hebben geleefd. Een leugen die geduldig gevormd is tijdens hun middelbare schooltijd, bij geschiedenisles en maatschappijleer. Een leugen die dagelijks vertolkt en herhaald wordt door NOS, Pauw en Volkskrant. Een leugen van politieke correctheid, een leugen van uniform gedachtegoed, een leugen dat de geschiedenis aan elkaar hangt van toevalligheden en tijdelijke stromingen. Een leugen met het doel de Upperclass te programmeren tot een gewillige gereedschap van een politieke elite.. Een leugen die zo diep in het hoofd van de Upperclass zit omdat ze juist zo goed kunnen leren en daarom decennialang optimaal geïndoctrineerd konden worden door school en MSM.

Voor dergelijke zelfvoldane, geprogrammeerde robots is het lastig om te erkennen dat de laagopgeleide Underclass het wel eens bij het rechte eind zou kunnen hebben en de echte bron van oorlog, extremisme en haat in de wereld in werkelijkheid ligt bij de mensen voor wie zij werken: de wereldwijde elite van bankiers en globalisten. Die werkelijkheid is simpelweg te pijnlijk..
Annotaties:
| #255978 | 15-11-2016 07:26 | liedetecter
CxQKIphXgAA6oda.jpg:large
| #255979 | 15-11-2016 07:32 | liedetecter
CxGocPLXgAI59wF.jpg:large
| #255982 | 15-11-2016 08:26 | liedetecter
En dan deze full on gaslighting ass & spokesman voor de Elite John Oliver, die een grote rol speelt in de Democratische propaganda en vooral de jongeren volpropt met leugens verpakt in de heerlijkste joodse grappen en grollen .... Uiteraard ook in een paars hempie (de kleur die Soros koos voor zijn poging tot kleuren revolutie in de VS op het moment).

Lachen allemaal! Hup!
| #255983 | 15-11-2016 09:29 | ..................
Ik denk dat de bevolking door begint te krijgen.wie er aan de touwtjes trekken.
En de gekwiekste media het weer probeert te verdraaien,om die aandacht af te leiden naar een minderheid toe.
Alleen denk ik niet dat het snuggere volk dat begrijpt.,

Niet voor niets de corperate media gelijk Wilders in beeld zette,nadat Trump had gewonnen.
Zolang het volk maar niet zelfstandig leert denken,alles onder controle is.
| #255986 | 15-11-2016 10:13 | net wakker geworden
Het is zoals naar het westen gevluchte ex-communist Yoeri Bezmenov het heeft gezegd: 'al stort je bergen bewijzen uit over de hoofden van deze intelligentsia, ze kunnen het niet meer zien'. 'Zij zullen pas begrijpen dat ze zijn 'genomen' wanneer ze de politielaars voluit in hun gezicht krijgen.'

De hele 'intellectuele' bevolkingslaag is zo diep 'ge-mindfucked' dat ze de werkelijkheid echt niet meer kunnen zien. Zij denken ideologisch. De babyboom generatie is de eerste generatie geweest die zo totaal generaal is gemanipuleerd. Het was allemaal deel van het na-oorlogse 'heropvoedings dogma'. De westerse mens moest losgezongen worden van de eigen traditie en -vooral- van het christelijke geloof.

Inmiddels nemen ze alle machtsposities in de samenleving in en vergiftigen de generaties na hen weer met dezelfde politiek correcte leugens.

Van intellectualisme is bij deze groep natuurlijk al helemaal geen sprake omdat alles emotie is geworden. Verstandig en zindelijk denken, ho maar.
| #255989 | 15-11-2016 11:02 | Ness
Ach er zitten ook goede kanten aan. 80% van het plebs heeft Kuzu allang uitgekotst, maar Pauw, NRC, NOS, Volkskrant et al gaan gewoon door met hun aktie: 'duw DENK/Islam door de strot van het achterlijke volkje" en voeren regelrecht campagne in de hoop stemmen bij de PVV weg te kapen. Deden ze in USA ook met Killary versus, en zie hoe dat is afgelopen. Dus die 80% gaat gegarandeerd naar 97%, en de haat tegen de media stijgt navenant. http://www.hpdetijd.nl/2016-11-15/terugkijken-2/#

Duitsland begint het licht te zien: http://www.elsevier.nl/buitenland/achtergrond/2016/11/duitsland-verbiedt-salafistische-organisatie-wel-400750/

Stem PVV al moet je je neus helemaal dichtknijpen! Een stem voor de PVV is een keiharde klap in het gezicht van deze super-gehersenspoelden. Want heeh, Pauw et al: HOW SHIT HAVE YOU GOT BE TO LOSE TO WILDERS. DENK daar maar eens over na. Iedere keer als Kotsu 'ons' zegt, gaat het percentage Kotsu-kotsers met 0,1% omhoog; dat tikt behoorlijk aan zolang jullie hem een platform geven hahahaha

En het Zaplog archief is nog steeds onzichtbaar, helaas.
Ness's avatar
| #256000 | 15-11-2016 16:04 | net wakker geworden
Het is trouwens Yuri Bezmenov.

https://www.youtube.com/watch?v=SZnkULuWFDg
| #256002 | 15-11-2016 17:13 | ..................
Ik denk niet dat DENK het doel heeft om stemmers weg te halen bij de PVV.
Ze maken zichzelf eerder belachelijk en pauw heeft dat met opzet ook laten zien.
In een andere uitzending was ook sprong daar.
Pauw gaat niet voor niks zo een figuur uitnodigen,om de haalbaarheid met Sprong te bespreken.
En wat de grootste ergernis is van bv nederland is dat een minderheid,de cultuur wilt veranderen van nederland.
Of het nu de zwarte piet is,of de racisme kaart.Of pro islam dagen als een nederlandse feestdag laten gelden.

En een PVV stemmer zal nooit op een partij als denk gaan stemmen,wat hun belang niet is.
Zowiezo het overgrote deel anti moslim zijn.
Denk is een partij van/voor de jonge 2de generatie allochtoon.
| #256003 | 15-11-2016 17:36 | Ness
Nja ik ging wat kort door de bocht om ellenlange uitleg te vermijden Tamso, maar het kapen komt hier op neer dat alle stemmen die niet naar de PVV gaan, verdeeld worden over juist die partijen die allang in de vullisbak hadden gemoeten, waaronder ook de PvdAsieligen, dat ten eerste. En ten tweede, de PVV trekt stemmers naar de stembus die anders niet op komen dagen, en dat percentage drukt dan alle andere partijen naar beneden. Dus de persoon die ervan kan worden overtuigd DENK te stemmen ipv niet te stemmen, is mooi meegenomen. Het is dus kapen via een omweg.

Overigens is de uitspraak how shit have you got to be van
Jonathan Pie
Zie voor DENKgelul ook Geenstijl. Castratie voor kinderverkrachters, maar niet als de kinderen namens god in het huwelijk worden verkracht, da's wat DENK wil. Er is wel zoveel fout aan die hele uitzending dat je er een boek over kunt schrijven. En de lulhannessen krijgen niet 1x, nergens, noppes nada enige tegenspraak. Ik snap waarom dat filmpje zoveel kijkers trekt. 70% ervan was al tegenstander, en inmiddels geheel ontploft van woede. De beste reclame voor de nieuwe media die je je maar kunt bedenken!
Ness's avatar
| #256010 | 15-11-2016 19:54 | Unseen

Een leugen die zo diep in het hoofd van de Upperclass zit omdat ze juist zo goed kunnen leren en daarom decennialang optimaal geïndoctrineerd konden worden door school en MSM
.

Zo goed kritiekloos kunnen leren, lijkt mij een beter statement. Hoe hoger de opleiding is, des te meer wordt er ingezet op volgzaamheid. En dat wordt duidelijk tijdens de ontgroeningsperiode bij bijv. de studentenverenigingen op de universiteiten.
De wannebee studenten worden vernederd, wordt geleerd de meest vunzige en vernederende handelingen te verrichten.
En met welk doel ? Om gehoorzaam te zijn, het afbreken van normen en waarden en de beloning is dan opgenomen te worden in een ons kent ons circuit.

Gelukkig lopen de Amerikaanse Universiteiten natuurlijk weer voorop, daar worden de beginnen studenten op de colleges onderworpen aan een hazing. Die bol staat van sexuele handelingen, vrouwelijke studenten worden geestelijk gedwongen (met intimidatie en dreiging tot uitsluiting van de groep) tot lesbische interacties en de mannelijke tot homoseksuele handelingen met elkaar.
Unseen's avatar
| #256011 | 15-11-2016 20:19 | Unseen
Unseen's avatar
| #256019 | 15-11-2016 21:18 | ..................
Kijk ness,die verkiezingen die gehouden worden is een farce.
Ik kan nu al voorspellen wie er in de volgende regering zal zitten.
ik noem als voorbeeld D66.
Ze hebben eigenlijk allemaal een dezelfde politieke agenda met wat miniscule dingen wat net anders is,of waar ze voor staan.Bv opstaan voor homo's.
Deze partijen zullen altijd regeren,en het ruis erom heen zogenaamd zorgt dat we in een democratie leven.
Partijen als DENK,SP.PVV kunnen het systeem niet veranderen.
Ten eerste deze 3 partijen alleen al lijnrecht tegenover elkaar staan,om nieuw beleid door te voeren.
Ze zitten er dus feitelijk voor spek en bonen.
Ze vullen alleen de opkomstpercentage,wat deze "democratie"legitiem maakt.
Zo dom is het volk.
Wetend dat je genaaid word door 1 van die politieke partijen,en telkens weer blijven stemmen.
Je moet het zien zoals het referendum over oekraine.
Als alle JA stemmers thuis was gebleven,dat referendum ongeldig was.
Als alle ontevreden stemmers thuis blijven,de democratie zoals die nu is ook in mekaar stort zoals die is.
En misschien dat mensen zelf leren nadenken.
Feitelijk is politiek overbodig.
Een miljarden slurpend apparaat vol met parasieten,die staan te lobbyen.
Ze zijn gewoon uitgeregeerd.En het is Brussel die beslist.
Al die graf partijen alleen maar voor nog meer verdeeldheid zorgen,zodat er geen 1 stem te horen is,die tegen het corrupte systeem is.
| #256022 | 15-11-2016 21:35 | Ness
Neeneenee zo zit het niet, we hebben te maken met een unieke situatie momenteel, Tamso: een partij die geen partij is, met precies 1 lid, die werknemers heeft die door de staat worden betaald (!!!) cq slaven zijn die alles moeten doen wat Wilders zegt anders kunnen ze oprutten. Met een volslagen raar en echt totaal onuitvoerbaar programma. Wilders heeft de mensen niet in huis om zeg 40 personeelsleden/zetels in te vullen. Daarom moet hij naar 40, 50 of 60 zetels. En in de oppositie, waar hij flink kabaal kan maken en dwarsliggen.

Dat zal een ongenadig einde maken aan de particratie die hier te lande heerst. Probeer 'm te snappen. Dit is een bij uitstek gunstige gelegenheid om het hele zootje huppelkutten zwaar te kakken te zetten. Dit is politiek inzicht van het hoogste nivo (evil cackle), want je legt de besluitvorming lam. Er kan geen regering gevormd worden of je moet 8 of meer partijen op een rijtje krijgen, wat niet gaat lukken. STEM OP DE PVV! Hoe meer hoe beter! En ook voor zijn aanhangers: NAAR DE STEMBUS EN SNEL EEN BEETJE! Je weet maar nooit wat voor goeds ervan komt :)
http://joostniemoller.nl/2016/11/waarom-wilders-op-nederlandse-tv-verschijnt/
0-615-520x245.jpg
Ness's avatar
| #256027 | 16-11-2016 01:32 | Manus
Ik denk er serieus over om in Maart op Jan Roos te stemmen.
Hij is de belangrijkste man achter het Oekraïne referendum, anti-Eu en kraamt niet van die onzin over Islam en moslims uit. Duidelijk geen gecontroleerde oppositie als Wilders die nog nooit iets voor elkaar heeft gekregen. Eén van de redenen dat VNL opgericht is is dat Wilders moties tot verandering bewust terugtrok voor de stemming kon plaatsvinden..
Manus's avatar
| #256031 | 16-11-2016 05:14 | ..................
We hebben keuze uit een A,of een A.
Of we doen de doenetalsofdemocratie.wat we nu hebben,of we stappen direct over naar een gesloten dictatuur onder de PVV.
Dictatortje Wilders.
Die net als Kim Yun Ill eens in het jaar het klootjesvolk toejuicht.

Jaren geleden al riep ik dat we in een gesloten dictatuur leven,en het alleen wachten is tot het masker afvalt.
En we zijn nu op dat punt beland.waar we het zien gebeuren.

De elite (heersende partijen) erkennen niet dat de onderklasse totaal is uitgemolken,en nog meer betekent een opstand.
Ze lullen er maar wat omheen en wijzen naar de buitenlanders,en de terrorisme dreiging.
Daarin speelt zio Wilders weer zijn rolletje in.
Ik denk ook niet dat Wilders ooit zal regeren.Want als dat wel gebeurt,Wilders/PVV ook weer zijn ware tronie laat zien,en niet anders is als wat er nu zit.
Een partij als Wilders,of de SP alleen nuttig is als het systeem klapt.
Dat zijn de gecontroleerde partijen,die het zullen overnemen.
De PVV om de teugels strakker aan te trekken,mocht er een chaos uitbreken.
De SP als het systeem op zijn gat ligt.Zijn we toch allemaal weer even gelijk.

Manus.
Wat jij doet is hooguit het systeem in stand houden door te gaan stemmen.
Jan Roos zit er ook voor spek en bonen,.omdat het ons kent ons alle motie's zal tegenstemmen wat Jan Roos zal indienen.

Ik hoef alleen maar naar de SP te wijzen,wat zij in die 25 jaar voor elkaar hebben gekregen.
| #256032 | 16-11-2016 08:21 | Ness
@Manus: wat Tamso zegt. Je stemt niet voor een partij maar voor een systeem en dat systeem maakt alles wat op democratie lijkt dood. Jan Roos zal daar het slachtoffer van worden. Met 2 of 3 zetels kom je nergens. Het zet geen zoden aan de dijk en dat is met opzet.

Maar Tamso, Wilders zit net zo goed gevangen in een dood systeem, en zal geen enkele van zijn doelstellingen kunnen halen - het nut van een gecontroleerde oppositie valt weg als het geen oppositie meer is. NL kan het zich niet veroorloven zo'n schertsfiguur aan de macht te laten komen, die het laatste restje sanity binnen het systeem - de grondwet - aan zijn laars lapt. Geen partij wil of kan met 'm regeren (daarom kwam Wilders met dat A-4tje, da's ontmoedigingsbeleid). En geen enkel land neemt NL nog serieus als hier een diktatuur wordt toegestaan. Dus kan de PVV prima dienen als effectieve proteststem. Want aan gewoon stemmen, zoals Manus wil, heb je toch niks.

Bovendien kun je als Wilders 50 zetels krijgt een geweldig circus vol met schandalen tegemoet zien, waardoor de politiek weer een doel gaat hebben, nl puur amusement.
Ik ga dit boek kopen: http://politiek.tpo.nl/2016/11/15/onoplosbaar-probleem-politieke-partijen-macht/ want jeugd die dit inziet heeft de toekomst en moet aangemoedigd worden.

"Nederland kan hooguit een democratische particratie genoemd worden, waarbij de partijen hegemoniale macht bezitten en de kiezer die partijmacht door te stemmen slechts kan ondersteunen." <-- voeg daar aan toe: en als ze niet stemmen steunen ze 'm ook. Je zit hoe dan ook klem. Het systeem is gesloten. Tot we 35 of meer partijen hebben, dan pas is die macht gebroken. Die trend kun je versnellen door de particratie maximaal te zieken. Stem effectief, stem PVV! lol
Ness's avatar
| #256033 | 16-11-2016 08:31 | Ness
**Met hegemonie wordt bedoeld: de kiezers kunnen een partij niet sturen - daarom lopen ze na iedere kabinetsafgang, waarin de kiezer maximaal wordt bedrogen en geschoffeerd, weg bij de regerende partijen. Maar ook de leden van een partij kunnen de partij niet sturen. De macht ligt in handen van een heel klein kliekje partijbonzen. Daar moeten wij van af wil het ooit nog wat worden hier.
CxEzLW-XUAAnBGy.jpg
Ness's avatar
| #256035 | 16-11-2016 08:54 | ..................
Dat artikel op TPO heb ik ook gelezen.
iets wat mij al tijden bekend is,waarin we leven.
Je kiest voor een partij,die zijn doelen niet kan waarmaken.
Omdat het teveel is verdeeld.wat allemaal weer hun eigen standpunten willen vertegenwoordigen en elkaar dwarsliggen,als het bv wel een goede motie indient.;

De rol van Wilders is dat hij 12.000 euro per maand voor vangt,en gezien word als een VIP.
Dat is zijn hoofdbelang.
Dat hij alleen inspeelt op de islam is weer in het belang van israel.
Ook hij heeft natuurlijk een principe/doel waarom hij daar zit.
Het zijn allemaal parasieten,die teren op belastinggeld,door het volk te bespelen.
Wilders wil ik niet eens meer serieus nemen,wat zijn rol zou zijn.

Wil je het probleem aankaarten als bevolking,we eens moeten nadenken over het geldsysteem,wat de oorzaak is van de onverdeeldheid.
Laat nu geen ene politieke partij zich daar aan wagen.
Wat ook merkwaardig was destijds,toen Agnes Kant nog leidster was van de SP en de rol van bankers wilde bespreken.
Ze werd snel ingeruild door Roemer,die er nooit meer wat over zei.

Voor mij zijn het allemaal usefull idiots.
Ze bestaan alleen,omdat het kuddevolk een leider nodig heeft.
Er verandert helemaal niks aan het huidige systeem en zal alleen nog strakker aangepakt worden,waardoor de bevolking steeds minder macht gaat krijgen.
| #256036 | 16-11-2016 10:06 | zanussi
Als stemmen werkelijk iets zou veranderen, dan zou stemmen verboden zijn.
zanussi's avatar
| #256046 | 16-11-2016 12:58 | Manus
@Tamso
Geef je geen ongelijk, dat je systeem in stand houdt. Maar gezien het effect van GeenStijl en Oekraïnereferendum vind ik het wel goed dat er iemand zit die daar iets zinnigs zegt en publiciteit genereert.
De uiteindelijke verandering zal inderdaad niet van de politiek moeten komen, maar van de mensen zelf.
@Ness
Wilders generert ook publiciteit, maar zegt te vaak onzinnige zakenen hij is voor mij duidelijk controlled opposition. Meestemmen omdat één de grootste is vind ik geen argument, als tweemansfractie kan je ook veel publiciteit genereren.
Manus's avatar
| #256048 | 16-11-2016 13:19 | Ness
Het punt met Wilders is dat hij ook veel zinnige (maar niet policore) zaken stelt. Daarom is zijn achterban ook zo groot. Neem nou dat minderminderminder gezeik. Dat is geen aanval op Wilders, want die geniet ervan, maar op zijn achterban, die dagelijks geconfronteerd wordt met de ellende en overlast van tuig, maar nu dus ingepeperd wordt via een geldverslindende nodeloze rechtszaak dat ze dit niet mogen zeggen en denken.

Grenzen dicht? Wie kan het daarmee oneens zijn, als je ziet wat een puin we binnen halen! Nexit? GRAAG! METEEN! etc etc. Ik ben het voor een groot deel met Wilders eens, noodgedwongen. Maar het is een vieze gluiperd en een volksverlakker, zeker weten.

Het gaat me niet om groter of kleiner, Manus. Het gaat me erom een schroevedraaier tussen de wielekes van de regering en 2e kamer te gooien. Want de PVV functioneert het best als gecontroleerde oppositie met 25 tot 27 zetels; dat kan mooi ingepast worden. Maar 40 zetels, da's niet meer te hanteren, dat legt het systeem in 1 klap lam.
Ness's avatar
| #256056 | 16-11-2016 17:56 | ..................
Manus.
Dat Roos een referendum op gang heeft gezet is een goed streven.
Ik ben niet wezen stemmen,omdat ik niet wilde meedoen met de poppekast,omdat ik al van te voren wist dat er niks nee gedaan zou worden.
Het bevestigd alleen datgene,wat ik vermoede.
Dat ze er niks mee gaan doen.

Ik haal de SP er even bij,omdat zij de grootste groep vertegenwoordigen uit de samenleving.
Hun hoogtepunt was 2006.
25 zetels.
En wat hebben ze bereikt met die 25 zetels.
Niks/nada/noppes.
Dat was voor het signaal dat stemmen voor mij zinloos is.
Eerlijk gezegd maakt het niks uit wie er regeert.
Want voor mij is de afgelopen 10 jaar financieel niks veranderd.
Behalve dan dat ik zelf bewuster ben gaan leven,en leerde omgaan met geld.
Financieel maak ik me eigenlijk niet eens druk.
Ik kan rondkomen en ik loop ook niet naast mijn schoenen.Ik koop iets,als ik er het geld voor heb.
Waarom zou ik een SP nodig hebben.
Het gaat dus vooral om het financiele belang waarom mensen stemmen.
Daarom wil ik niet stemmen.
Ik zou pas willen stemmen op iemand,als die zegt wat het is,en geen belangen heeft om iets te zeggen.
In die zin dat het het volk niet tegen mekaar uitspeelt.
Maar dat soort leiders liggen heel snel onder de grond,als ze teveel invloed gaan krijgen.
Ieder zijn keuze,wat het doet.
Over 4 jaar zie je het waarschijnlijk zelf wel wat jouw stem heeft opgeleverd.

Ness
Wilders wilt niks veranderen.
Dat is het nu juist.
Hij speelt alleen het calimero'tje dat het zo een zielepoot is.
Hij is de radical rechtse kant van de VVD.
Je zei het al eerder.Zijn partij heeft de capaciteit niet om de taken over te nemen.En zo goed gaat die wilders ook niet om met zijn personeel.Daarom vertrekken er ook meer dan wat zich aanmeld en door de screening komen.
Wilders heeft alleen stem en klapvee nodig.
Om zo de verdeeldheid onderling in stand te houden,zodat het VVD beleid kan blijven doorgaan.
Als hij echt word gekozen tot premier,dan valt hij door de mand,omdat hij niks zal kunnen veranderen.
Die meerderheid heeft hij ook weer niet.
| #256057 | 16-11-2016 18:19 | Ness
Ja maar láát 'm dan lekker door de mand vallen! Met een zo groot aantal zetels kunnen ze niet om hem heen tenzij via maanden- en ik mag hopen jarenlang gemier, of hij en zijn nageboorten (op een enkele uitzondering na) worden premier en ministers, en het kabinet valt na 3 maanden en dan komen er weer nieuwe verkiezingen. Die, als mensen hun kop erbij houden en stug Wilders blijven stemmen, uit overtuiging of uit woede, weer tot dezelfde ellende leiden. Het is een win win win situatie. De enige manier om daadwerkelijk invloed uit te oefenen. Zolang hij maar geen 76 zetels krijgt. Maar dat gaat toch niet gebeuren.
Ness's avatar
aanmelden / inloggen