Door community (initieel Best Well), Op zat 31 maa 2018 15:07, 18 reacties, nieuws

Gelijkgeschakelde Anglo-Zionistische pers mild voor IsraëlDe gelijkschakeling is weer nagenoeg 100%; hoe komt het toch dat bij NOS, NRC, Volkskrant, Guardian het discourse zo gelijkgeschakeld is en het bloedbad dat het Israëlische regime heeft aangericht zo verharmlost wordt?

De gelijkschakeling is weer nagenoeg 100%; hoe komt het toch dat bij NOS, NRC, Volkskrant, Guardian het discourse zo gelijkgeschakeld is en het bloedbad dat het Israëlische regime heeft aangericht zo verharmlost wordt?
het zag er in werkelijkheid zo uit:
en zo;'Ook Volkskrant 100% gelijkgeschakeld

"Bij protesten kwamen vrijdag zeker vijftien Palestijnen om het leven."

"Bij protesten"; Volkskrant schuift vakkundig de schuld van de dood van de Palestijnse mensen in de schoenen van de mensen zelf. In plaats van te schrijven wat veel dichter bij de realiteit komt: "Israëlisch regime schiet van afstand hopeloze Palestijnse mensen dood".

En dan nog dit...

Ophef in Rusland om provocatieve controle Aeroflot lijnvliegtuig op Heathrow

Rusland beschouwt de onaangekondigde controle met 5-6 man van een Aeroflot toestel op Heathrow als een volgende provocatie en hopeloze poging van de Britten hun gezicht te redden nu de afgang in de zaak Skripal nabij is. De Britten gaven geen reden noch excuses voor de ongebruikelijke zoek-actie. Het vliegtuig vloog met 2 uur vertraging terug naar Rusland. Het Russische journaal opende er gisteren avond en vanochtend mee.

Annotaties:
| #262739 | 31-03-2018 17:47 | Antares
right of return for refugees

Dat is er ongemerkt doorheen geglipt bij de Guardian en het zegt heel veel: ze zijn gevlucht, ze zijn nog steeds niet terug en ze hebben rechten.
Antares's avatar
| #262741 | 31-03-2018 19:04 | Zhen
Wat ik zo wrang vindt: westerlingen (die in de regel een christelijke achtergrond hebben) zouden (indien ze integer zijn) nooit overgaan op het doodschieten van passieve demonstranten, en klagen dit soort daden van de Israelis volkomen terecht aan, net als ik zelf als sinds jaar en dag doe.

Maar moslims...? Laten we even kijken hoe het gegaan is in de regios die door ISIS bezet zijn of zijn geweest, of bijvoorbeeld de geschiedenis van Al Andalus. Als moslims de bezetter zijn, dan gedragen ze zich in de regel als puur sadistische monsters tegen alles dat niet moslim is. Dat is niet vreemd, want dat is wat de koran expliciet opdraagt (als je zorgvuldig leest en consequenties trekt uit wat er staat - er wordt alles aan gedaan om tegen te gaan dat niet-moslims de teksten goed begrijpen, dus het vereist wat werk).

Als compromis is er ook nog de dimmi status, maar daar wordt je als niet-moslim ook niet bepaald vrolijk van.

Al kunnen palestijnse moslims niet worden vergeleken met de extremisten van ISIS, toch hebben zij ervoor gezorgd dat er tegenwoordig nauwelijks nog pale
Zhen's avatar
| #262742 | 31-03-2018 19:18 | Zhen
Er ging iets mis met de verbinding. Nog maar een keer:

========

Wat ik zo wrang vindt: westerlingen (die in de regel een christelijke achtergrond hebben) zouden (indien ze integer zijn) nooit overgaan op het doodschieten van passieve demonstranten, en klagen dit soort daden van de Israelis volkomen terecht aan, net als ik zelf als sinds jaar en dag doe.

Maar moslims...? Laten we even kijken hoe het gegaan is in de regios die door ISIS bezet zijn of zijn geweest, of bijvoorbeeld de geschiedenis van Al Andalus. Als moslims de bezetter zijn, dan gedragen ze zich in de regel als puur sadistische monsters tegen alles dat niet moslim is. Dat is niet vreemd, want dat is wat de koran expliciet opdraagt (als je zorgvuldig leest en consequenties trekt uit wat er staat - er wordt alles aan gedaan om tegen te gaan dat niet-moslims de teksten goed begrijpen, dus het vereist wat werk).

Als compromis is er ook nog de dimmi status, maar daar wordt je als niet-moslim ook niet bepaald vrolijk van.

Al kunnen palestijnse moslims niet worden vergeleken met de extremisten van ISIS, toch hebben zij ervoor gezorgd dat er tegenwoordig nauwelijks nog palestijnse christenen zijn.

In 1950 was nog 21% van de palestijnen christelijk. Dat is nogal wat. Nu zijn er bijna geen christenen meer, slechts tussen de 1% en 3%. Logischerwijs zou ondanks de bezetting dit percentage vrijwel ongewijzigd moeten zijn. Dat de verhoudingen nu zo zijn ligt niet puur aan de Israelis, maar aan de vijandigheid van moslims jegens niet-moslims die de situatie extra onmogelijk maakt.

Daarbij moet worden aangetekend dat de Israelis er zelf voor hebben gezorgd dat er meer moslims onder de Palestijnen zouden zijn, door het oprichten van Hamas te financieren. Listig, maar duivels.

Nu gaan palestijnen dan demonstreren middels een moslim gebed, als ultiem pacifistisch gebaar! Welke (geinformeerde) niet-moslim kan dat nog serieus nemen?

Weet je wel met wat voor teksten ze bidden? Ga het eens lezen. Alleen al in het basis gebed dat 5x per dag moet worden gedaan komt een regel voor die zoiets zegt als: "God, zorg er alsjeblieft voor dat wij niet zijn als de (verwerpelijke, afschuwelijke) niet-moslims (joden, christenen, etc...)."

Andere verzen dicteren expliciet hoe niet-moslims moeten worden onderworpen en vernederd, of (wreed) vermoord.

Tegenwoordig ben ik van oordeel dat islam een "satanistische" religie is. Er wordt natuurlijk niet expliciet gebeden tot satan o.i.d., maar de gebeden zijn niet alleen pure trance veroorzakende brainwash, maar tevens doordrenkt van bloedlust, sadisme, en intolerantie. En dat geldt ook voor de praktijk.

Kom bij mij dus niet aan met "we doen even lief een moslim gebed".

Hoezeer ik ook compassie kan opbrengen voor de palestijnen op zich (en bijv. voor de lieve en moedige Ahed Tamimi, en voor de vele sadistisch vermoorde kinderen), ze zitten definitief op een dood spoor, met name vanwege de invloed en consequenties van Islam.

Maar wat daar verder ook van zij, ik ben van mening dat een moreel mens hoe dan ook HET goede voorbeeld moet geven. Dus schieten op ongewapende mensen die pacifistisch zijn, dat kan niet worden getolereerd, zelfs al zouden er bepaalde excuses voor kunnen worden gevonden vanwege de houding van moslims jegens niet-moslims.

(w verv)
Zhen's avatar
| #262743 | 31-03-2018 19:19 | Zhen
Om het nog maar eens duidelijk te stellen: ik ben van mening dat het publiekelijk beoefenen van islam in de westerse landen verboden zou moeten worden, omdat moslims oproepen tot onderwerping of vermoorden van niet-moslims. Maar hoe los je de situatie op als een grote groep moslims dan ergens publiekelijk gaat bidden?

Zouden ze pacifistisch genoeg blijven als de ordehandhaver ze rustig weg zou slepen, het gevang in?

Lastig, en wrang...

Hoe dan ook, de Israelische bezetter heeft al lang geleden aangetoond geen menselijk gezicht te hebben jegens het bezette Palestijnse volk, en niet te wensen dat ooit te doen (logisch, want zo wordt het bevolen in de Talmud).

De beelden van het schieten op een ongewapende eenvoudig lopende man bewijzen (wederom) hoe zionistische joden graag laffe honden zijn. Het is onverdragelijk, en doet me denken aan de beroemde beelden van de Vietnam oorlog, waar een amerikaanse soldaat in koele bloede een geboeide man doodschiet.

Ook moslims moeten billijk worden behandeld, voor zover dat mogelijk is (en dat is niet altijd het geval!). Zelfs al is dat niet wederzijds. Dus dit soort oorlogmisdaden van Israelis moet blijven worden aangeklaagd.

P.S. Ik begrijp niet hoe het bericht over de Aeroflot inspectie hiermee te maken heeft...
Zhen's avatar
| #262744 | 31-03-2018 19:52 | jantjeuitnederland
Israël handelt al jaren met deze gekweekte monsters. Het is de enige oplossing, helaas. Al het andere heeft al gefaald.
Israël is door de Gazanen en West-Bankers al vaak genoeg in de rug gestoken.
Hamas heeft in hun vaandel de vernietiging van Israël tot doel staan.
Met dat soort beesten hoef je niet te praten, maar je moet laten zien dat je hun meerdere bent, anders wordt Israël de zee ingedreven.
Moslims wordt wijs gemaakt (van jongs af aan in de koranscholen) dat zij ten allen tijde superieur, zijn aan anderen, vandaar hun verwaande gedrag. Helaas gaat dit bij Israël niet op, die hebben al te vaak ellende gehad als ze vredelievende oplossingen voorlegden.
Dit is tegen het wereldbeeld van alle moslims, dat een stuk land dat zo lang veroverd was, weer is terugveroverd.
Het is heel naar dat er mensenlevens zijn verspild, maar uit zelfbehoud is er geen andere oplossing.
Als de aanslagen van moslims in Europa, tegen niet-moslims, zo doorgaan als nu in bijvoorbeeld Zweden, Duitsland en Frankrijk, dan gaan Europeanen net zo denken als de Israëliërs.
Kennelijk wil men hier niet van de geschiedenis leren.
Het heeft een reden dat de moslims al 2 keer eerder hardhandig uit Europa zijn verdreven, namelijk bestialiteiten, die de meest gruwelijke fantasieën van Europeanen te boven gaan, van moslims tegen de autochtone bevolkingen. Net zoals IS dit deed en nog steeds doet tegen hun slachtoffers.
Helaas kunnen moslims niet anders. Ze denken en zijn grootgebracht met het beeld dat dit hetgeen is dat ze mogen, nee, moeten doen.
jantjeuitnederland's avatar
| #262745 | 31-03-2018 20:36 | ouwe knar
Volgens mij hebben 'de joden' ook een verschrikkelijk boek, waarvan alle goyem of dood moeten, of slaaf moeten worden.
De staat Israel was een uitvinding van money, money en als je kijkt naar de opbrengsten alleen al mbt schiettuig opbrengsten, dan was het een uitstekende zet.

Op de lange termijn gaat iedereen uiteraard kapot aan money, money. Helaas is deze kliek lijkt het wel, in alle opzichten net zo aangetast door hun eigen gif als degenen waarvoor het bedoeld was. Er zijn geen winnaars, iedereen verliest.

Voor de duidelijkheid: Voor mij is geld is niet vies, het is wat men/je er zelf van maakt.
Het zijn spannende tijden.
ouwe knar's avatar
| #262746 | 31-03-2018 21:24 | herman4394
De Radicale Nederlandse Mainstream Media Rechtvaardigen Zionistische Terreur

Sonja heeft een nieuwe reactie op je post "Zionist Fascism in Action" achtergelaten:

Zionist fascism in action in Nederland:

NRC: "gevechten tussen het Israëlische leger en demonstrerende Palestijnen"

NOS: "De Israëlische krijgsmacht vuurde terug."

Trouw: "Wie meedeed, stuitte vrijdag op keihard protest van het leger."

Schieten op ongewapende burgers is moord. Toch lezen we overal weer dat Palestijnen "werden getroffen" en "kwamen om het leven", ze vallen welhaast spontaan dood neer, zoals we ook altijd lezen bij massaslachtingen in Gaza. Steeds weer wordt de passieve modus gebruikt wanneer Israël's misdaden voor de wereld manifest zijn.

Hier enkele schermafbeeldingen van de berichtgeving van de NOS die dit pijnlijk duidelijk maken.
https://twitter.com/hoterminus/status/740497273428279296

En laten we wel wezen, wanneer het bijvoorbeeld een demonstratie van Koerden was, zou de berichtgeving radicaal anders zijn geweest.

2 opmerkingen:

Ron31 maart 2018 om 18:52:00 CEST

En de fascistische NOS gaat maar door.....
https://nos.nl/artikel/2225167-israel-waarschuwt-opnieuw-hard-van-zich-af-te-slaan-in-gaza.html


Sonja31 maart 2018 om 19:46:00 CEST

Ik wilde het teoevallig net hier melden. De pro-Israël propaganda van de NOS is zó stuitend dat het gaat lijken op de wartaal van een krankzinnige.

http://stanvanhoucke.blogspot.com/2018/03/de-radicale-nederlandse-mainstream.html
| #262747 | 31-03-2018 21:33 | herman4394
En soeciaal voor Jantje die blijkbaar ALLES over apartheid weet:
Video South Africa slams Israel over its "apartheid" policies, again!
https://www.youtube.com/watch?v=BGoiB7WVlm8
| #262748 | 31-03-2018 21:39 | herman4394
Vanwege de gebeurtenissen in Gaza ligt er (woensdag, gehele dag) een
condoleance-register op de Palestijnse vertegenwoordiging in Den Haag (zie
hun persbericht vandaag).
Het lijkt me goed als zo veel mogelijk Nederlandse organisaties daar heen
gaan en meetekenen
| #262749 | 31-03-2018 21:47 | Zhen
Als objectieve en compassievolle berichtgeving zoek is, dan is ALLES zoek...
Zhen's avatar
| #262750 | 01-04-2018 00:56 | jantjeuitnederland
@Herman4394
Gewone Zuid-Afrikanen lachen om de zogenaamde "apartheid" van Israël, want die is er niet. Arabische Israëlisch draaien gewoon mee in de maatschappij.
Deze ambassadrice heeft meerdere agenda's.
Laten we het eens hebben over de APARTHEID van MOSLIMSTATEN. Die is ontelbaar malen erger, waanzinniger en misdadiger. Genocide is nog een milde betiteling hiervan.
Moslims doen, volgens de duivelsverzen een goede daad als ze een Jood, Christen, Atheïst, Homo, anders gelovige en zelfs andere soort moslim vermoorden.
Israël is een baken van licht in het Midden-Oosten hellhole.
jantjeuitnederland's avatar
| #262751 | 01-04-2018 08:24 | Antares
@Zhen
Zijn niet zowel de islam als het judaïsme satanisch van aard?

Hamas heeft in hun vaandel de vernietiging van Israël tot doel staan.

Likud heeft de vernietiging van Palestina op het geweten. Wat er nog rest staat op de agenda.

Met dat soort beesten hoef je niet te praten, maar je moet laten zien dat je hun meerdere bent, anders wordt Israël de zee ingedreven.

Het woord 'beesten' gebruik je voor 'mensen' die je wilt uitroeien.

Als de kreet 'de zee indrijven' zo veelvuldig werd gebruikt dan kan het niet moeilijk zijn om er een stukje van als bewijs aan te voeren. Is dit ooit geprobeerd?

Moslims wordt wijs gemaakt (van jongs af aan in de koranscholen) dat zij ten allen tijde superieur, zijn aan anderen, vandaar hun verwaande gedrag. Helaas gaat dit bij Israël niet op, die hebben al te vaak ellende gehad als ze vredelievende oplossingen voorlegden.

Je moet anderen niet beschuldigen van wat je zelf of je eigen groep doet. Je beschrijft exact wat Israël doet en dat blijkt onder andere uit het gebruik van het woord 'beesten'. Israël wil geen vrede want dan kan het niet blijven voortbestaan. Israël leeft bij het zwaard en zal daarom door het zwaard vergaan.

Het heeft een reden dat de moslims al 2 keer eerder hardhandig uit Europa zijn verdreven, namelijk bestialiteiten, die de meest gruwelijke fantasieën van Europeanen te boven gaan, van moslims tegen de autochtone bevolkingen.

Erg fijn voor joden dat je hun herhaaldelijke verdrijving uit Europese landen goedpraat.
Antares's avatar
| #262752 | 01-04-2018 08:26 | Antares
(Het eerste stukje is gericht aan Zhen, de daaropvolgende citaten zijn van jantjeuitnederland.)
Antares's avatar
| #262753 | 01-04-2018 11:49 | Zhen
Antares: @Zhen
Zijn niet zowel de islam als het judaisme satanisch van aard?

Het hangt ervan af hoe je "judaisme" definieert. Er is bijv. nogal een verschil tussen de zgn. "Torah joden" (Naturei Karta) en de Sabbateans. De praktijk van de "Torah joden" is er een van streven via relatief pacifistische methoden (desalnietemin toch ook zionistisch zij het verhuld, en ook volkomen "ethno-racistisch" en suprematistisch), en die van Frankisten en Sabbateans is er een van streven via evil, en dan is het vaak beslist "satanistisch" te noemen.

Overigens bedankt voor de vraag, want na het posten van mijn reacties dacht ik er inderdaad aan om ook daar iets over te schrijven, maar ik wou het allemaal niet te dik belegen maken.

Het probleem met judaisme is dat de extreem racistische en suprematistische ideeen ervan (zoals expliciet terug te vinden in de Talmud, en op meer verhulde wijze in het oude testament) in bepaalde opzichten legitiem kan worden genoemd, voor zover het om legitieme zelfverdediging gaat en de opvattingen ontstaan zijn in tijden waar onwetendheid en wreedheid van andere ethnische groepen vaak fatale consequenties hadden voor joden.

Maar dat is dan ook weer precies het terrein waarop joden over het algemeen volkomen doorschieten. De reacties van "jantje" zijn er een goede illustratie van, ontspeent van elke objectiviteit en compassie.

Wat moet je doen met een bevolkingsgroep die meent dat niet-joden eigenlijk geen mensen zijn? Dat is wat er in de Talmud staat (iets dat ik door en door heb gechecked zoals in de Soncino Talmud, en met name dankzij het erg goede spitwerk van Michael Hoffman in de zgn "Babylonische" Talmud, zie https://revisionistreview.blogspot.fr/ ). Zie ook de allesbehalve willekeurige verwijzing van "jantje" naar "beesten".

Zolang joden niet leren niet-joden op een waarlijk humane wijze in hun wereldbeeld te integreren zal het altijd fout gaan, en zullen ze zich altijd schuldig maken aan "evil", en het uitlokken ervan. Dat is hoe het kwaad (evil) zichzelf voortplant.

Naarmate we te maken hebben met meer en meer occulte ideeen zoals die van de Sabbateans (Sabbatai Zevi), de Frankisten, de Jakubi, en de apocalyptisch-messianistische opvattingen van Gershom Scholem, worden hun daden en methoden zwarter en zwarter, kwalijker en kwalijker.

Ook zijn er over de eeuwen heen talloze praktijken van rituele mensenoffers door joden aangetoond (hoe hard joden ook beweren dat dergelijke claims slechts smadelijk zijn - het is zelfs terug te vinden in het oude testament! zie verder bijv. ook http://www.thewatcherfiles.com/jewish_sacrifice.htm ). En dat is natuurlijk beslist "satanistisch" te noemen.

Het lijkt me dat de Israelis vanaf het begin de Palestijnen hebben behandeld als beesten, en dat de wijze waarop men ze probeert uit te roeien alles te maken heeft met mensen-offer praktijken. Hetzelfde kan worden gezegd van alle methoden die worden ingezet om alles dat niet-joods is uit te roeien, elders in de wereld.

Het zij hierbij vermeld!
Zhen's avatar
| #262760 | 02-04-2018 07:14 | herman4394
David Icke
'Anti-Semitism' hysteria - a scam to silence free speech and exposure of Israel Apartheid video 1.06 uur

Misschien bij de laatste 10 minuten beginnen?

David Icke over Greenwald, feestboek, youtube, Zionisme, anti-semitisme, censuur.

Eventueel met ondertitels.

http://www.youtube.com/watch?v=bsu0svUs9HU
| #262761 | 02-04-2018 09:56 | Antares
Je kunt merken dat David Icke kwaad is, en met reden. Hij krijgt als Brit de volle laag over zich heen.

Zo wordt hij b.v. omschreven op Wikipedia:
New Age conspiracism
New antisemitism

https://en.wikipedia.org/wiki/David_Icke
Antares's avatar
| #262762 | 02-04-2018 10:11 | Antares
De brief waar David Icke het over heeft en die al veel stof heeft doen opwaaien is het ultieme bewijs van een zionitische samenzwering. Zouden ze dat echt niet beseffen? Als ik Corbyn was geweest dan zou ik de brief woord voor woord hebben voorgelezen en als die kans niet werd gegeven opgestuurd aan alle inwoners van het Verenigd Koninkrijk. Dat zal hem verzekeren van een aanstaande overwinning. Niemand houdt ervan om gechanteerd te worden.
Antares's avatar
| #262768 | 02-04-2018 14:15 | Zhen
Ook al ben ik een groot fan van David Icke (zonder het met alles eens te zijn), en ook al bestaat er geen twijfel aan het feit dat men religies tegen elkaar uitspeelt, net als het geval is voor welke andere identifieerbare bevolkingsgroepen dan ook die thans tegen elkaar worden uitgespeeld (zwart/wit/geel, hetero/homo, man/vrouw, etc) om bepaalde occulte doelen te bereiken, die brief van A. Pike is blijkbaar een verzinsel.

Voor het hele verhaal, zie
http://www.conspiracyarchive.com/2015/01/10/albert-pike-to-mazzini-august-15-1871-three-world-wars/comment-page-1/

Dat artikel is nogal lang, dus hier een eenvoudige argument dat aan moge tonen dat de brief fake is: het is volstrekt onmogelijk dat Pike eind 19e eeuw al de term "nazisme" zou hebben kunnen gebruiken.

De term "Nazi" is ontstaan in de volksmond, en is een verbastering van NSDAP, Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei. Het is TE onwaarschijnlijk dat de term "Nazi" aan het einde van de 19e eeuw al deel was van wat voor plan dan ook. Het argument dat zelfs die term deel was van "het plan" is voor mensen die in sprookjes geloven.

Voor citaten uit de brief zelf (met gebruik van de term "nazism"), zie
http://www.threeworldwars.com/albert-pike2.htm
Zhen's avatar
aanmelden / inloggen