Door community (initieel Appie), Op zat 30 aug 2014 20:35, 3 reacties, nieuws

George Galloway in ziekenhuis na oproep tot totale boycot Israël


In Londen is vrijdagavond de parlementariër George Galloway op straat aangevallen door een Britse man. Galloway moest in het ziekenhuis worden behandeld voor een vermoedelijke kaakbreuk. De aanvaller die als snel door de politie is gearresteerd schreeuwde kreten over de holocaust.

De 60-jarige Galloway, een uitgesproken supporter van de Palestijnse zaak, verklaarde zijn kiesdistrict begin vorige maand 'Israël vrij'. Hij riep kiezers op Israëlische producten te boycotten, geen Israëlische wetenschappers meer uit te nodigen op universiteiten en zelfs geen Israëlische toeristen meer te bedienen.



Dat leidde tot een politieonderzoek wegens 'aanzetten tot haat'. Het sterke vermoeden bestaat dat Galloway vanwege zijn politiek is aangevallen omdat de kreten die de aanvaller uitriep tijdens de mishandeling daar op wijzen.

Lees verder op Joop.nl
Annotaties:
| #218493 | 31-08-2014 00:32 | JFK
https://www.youtube.com/watch?v=nnncPbP9JrE

Die man is niet goed bij zijn hoofd, hij kan niet logisch redeneren zonder naar belediging en verbale agressie te grijpen.

Als die aanval niet in scene gezet is dan was het een gelukkig misverstand tussen zionisten.
JFK's avatar
| #218516 | 31-08-2014 10:58 | Appie
Update bronartikel

De politie heeft de naam van de 39-jarige verdachte vrijgegeven. Op Facebook staat een profiel met dezelfde naam vol met pro-Israël en anti-islam postings. De laatste post is geplaatst een uur voor de mishandeling. Op zijn profielfoto staat hij Israël en het Israëlische leger steunt. Er is ook een foto van zien van de persoon met premier David Cameron. Direct nadat de eerste berichten over de mishandeling in de media verschenen, waarbij de naam van de verdachte nog niet werd vrijgegeven, is er een posting geplaatst met de tekst 'Neil is mijn verzorger en ik sta achter hem en deze aanval waarvan hij kennelijk voelde dat hij die moest uitvoeren. Hij is een zeer aardige en fatsoenlijke man kennelijk voelde dat hij moets doen wat hij deed."
Elders op Facebook is een supportgroep te vinden waarin de mishandeling geprezen wordt.
Appie's avatar
| #218519 | 31-08-2014 11:34 | liedetecter
Gefrustreerd of getraumatiseerd fanatisme is maar al te vaak één stap verwijderd van terrorisme blijkt telkens maar weer, wat niet imperatief is voorbehouden aan moslims, een jood is ook prima ...
aanmelden / inloggen