Door community (initieel Manus), Op don 27 apr 2017 21:55, 3 reacties,    

Gifgasaanval Syrië was een door Witte Helmen opgezette propagandastunt


In eerder artikelen op Zaplog is al aan bod gekomen hoe de witte helmen en hun vrienden betrokken waren bij een kinderonthoofding en hoe zij nep-videos in elkaar zetten om westerse oorlogspropaganda aan hun financiers te kunnen leveren. Voor het leveren van deze oorlogspropaganda en hun betrokkenheid bij buitenrechtelijke executies werd deze gewapende groep beloond met een vette cheque van miljoenen euro’s van onze minister Koenders en Hillary Clinton. Ook werden de Witte Helmen genomineerd voor de Nobel prijs voor de vrede. Dit zou niemand moeten verbazen aangezien de Nobelprijs eerder uitgereikt werd aan president Obama die vaak burgers met drones bombardeerde en onschuldige gevangenen illegaal vasthield in Guantanamo Bay.

Het fiasco van de Vietnam oorlog liet destijds een massale linkse anti-oorlogsbeweging achter. Hierdoor werd het voor het militair industrieel complex duidelijk dat een zielig verhaal van een dictator en mensenrechtenschendingen een noodzakelijkheid was om de zogenaamd “linkse “ bevolking aan boord van te krijgen van de oorlogsmachine. Mensenrechten en democratie werken sindsdien als valse voorwendselen voor het uitbreiden van de Amerikaanse invloedssferen. Natuurlijk schreeuwden al deze corrupte westerse “mensenrechtenorganisaties”(lees oorlogspropagandisten) zoals Human Rights Watch en Amnesty International in koor moord en brand om zoveel mogelijk burgerschaapjes klaar te krijgen voor nog meer oorlog en uitbreiding van de WallStreet Bankers invloedssfeer.

Maar gelukkig lijken nog niet alle westerse mensenrechtenorganisaties door deze oorlogshitsers geïnfiltreerd te ziijn. Dokter Emeritus Professor Marcello Ferrada de Noli in epidemiologie van Swedish Doctors for Human Rights (SWEDHR) stelt terecht de vragen bij de video die de Witte Helmen verspreidden. De video laat zien hoe een injectie wordt toegediend in de borstkas bij wat lijkt op een bewusteloos kind. Niet alleen de manier waarop deze injectie wordt toegebracht is onjuist, maar ook de vloeistof in de spuit wordt niet toegediend.
De kinderen hebben ook geen tekenen op hun lichamen van gifgasaanvallen. Natuurlijk wordt hij meteen hierna door de MSM keihard aangevallen en beweert dat hij geen verstand van zaken heeft terwijl hij emeritus professor is in de epidemologie en daarvoor regelmatig door dezelfde MSM om zijn expertise werd gevraagd vanwege zijn expertise.


Inmiddels wordt een officieel onderzoek naar het nieuwste vermeende incident door westerse landen gedwarsboomd en op basis van informatie (lees leugens) van de veiligheidsdiensten worden de westerse landen wederom voorgelogen. Eerst kregen we de leugens voorgeschoteld over de niet bestaande massavernietigingswapens in Iraq en nu krijgen we de leugens voorgeschoteld over niet bestaande massavernietigingswapens in Syrië. Net als tijdens eerdere leugencampagne worden alle leugens braaf voluit ondersteund door de Nederlandse volksvertegenwoordiging, die met haar steun voor de Witte Helmen dit keer zelf grotendeels verantwoordelijk is voor de productie van de leugens. Alleen SP en Forum voor de Democratie weigeren de inlichtingendiensten blindelings op hun blauwe ogen te gelogen.

Gezien de eerdere nepvideo’s van de Witte Helmen ligt het voor de hand om te veronderstellen dat het gehele incident één groot toneelstuk is en er van een gifgasaanval geen sprake was. Maar natuurlijk hoort een false flag scenario ook tot de mogelijkheden. Ondertussen meent de OPCW (UN Organisatie tegen verspreiding van Chemische wapens) wel te kunnen concluderen dat er Sarin Gas gebruikt isop basis van onderzoek van vermeende slachtoffers. Echter er is geen missie geweest naar het betrokken gebied, dus Rusland vraagt zich denk ik terecht af of deze gegevens wel kloppen, aangezien deze lijken met vermeend Sarin van de Witte Helmen afkomstig waren?

Na de Amerikaanse raketaanval op Syrië op basis van deze beelden van de Witte Helmen kunnen we er in ieder geval zeker van zijn dat Trump tot dezelfde corrupte oorlogszuchtige elite behoort als Bush en Obama, zoals sommige vooruitziende Zappers al voor zijn verkiezing voorspelden.
Annotaties:
| #259509 | 28-04-2017 23:41 | jantjeuitnederland
Wie zijn dan die "witte helmen"?
Mensen waarvan het geweten is uitgeschakeld?
jantjeuitnederland's avatar
| #259512 | 29-04-2017 09:54 | tegengas
Ze worden gebruikt voor propaganda, de hoofdsponsor is Ayman Asfari van Petrofac, ze leggen oa pijplijnen aan.
Als Assad weg is dan kan Petrofac aan de slag met een bloed pijpleiding van Qatar naar Europa.
tegengas's avatar
| #259519 | 29-04-2017 18:14 | ..................
Na de Amerikaanse raketaanval op Syrië op basis van deze beelden van de Witte Helmen kunnen we er in ieder geval zeker van zijn dat Trump tot dezelfde corrupte oorlogszuchtige elite behoort als Bush en Obama,


Trump is onvoorspelbaar.
Dat is eigenlijk zijn signaal wat het afgeeft.De media hapt wel en is trump in 1 keer weer de good guy voor de gecontroleerde media.
Als blijkt dat het de russen heeft gewaarschuwd tijdens die aanvallen,en de russen geen troepen zend.naar syrie,er ook geen strijd tussen hun is.
Ik las wel dat de yankees troepen hebben gestuurd aan de turks-syrische grens waar de koerden zitten en turkije wil geen buffer zone van koerden hebben.
Niemand vertrouwt mekaar in die regio en ze bestrijden elkaar allemaal.
De lachende derde word met rust gelaten.Die isis op de golan boden zelfs hun excuus aan voor een beschieting met een IDF soldaat.
aanmelden / inloggen