Door ouwe knar, Op din 13 feb 2018 23:41, 2 reacties, citaat / intro / linkdump

‘Goldman Sachs: Huidige virtuele munten binnenkort achterhaald’Strongin vergelijkt de virtuele munten met de internetbubbel van eind jaren negentig, toen beleggers heel veel geld investeerden in allerlei bedrijven met goede ideeën op basis van internettechnologie. Die technologie werd uiteindelijk onmisbaar, maar niet voordat veel van die internetbedrijfjes failliet gingen. Een soortgelijke ontwikkeling verwacht de analist van Goldman Sachs met betrekking tot de cryptomunten en de achterliggende blockchaintechnologie.

Van de huidige generatie virtuele munten heeft hij geen hoge verwachtingen, maar van de blockchain...
...
Annotaties:
| #262005 | 14-02-2018 02:59 | Escogido
... door een nieuwe generatie coins, veel hogere aantallen, snellere en goedkopere transacties, meer diversiteit in functies en markten, minder energie, etc.

Geen bubbel, maar een markt die 'decentraal' groeit... het tegenovergestelde van wat GS voorstaat.
Escogido's avatar
| #262009 | 14-02-2018 13:47 | ouwe knar
Strongin vergelijkt de virtuele munten met de internetbubbel van eind jaren negentig, toen beleggers heel veel geld investeerden in allerlei bedrijven met goede ideeën op basis van internettechnologie. Die technologie werd uiteindelijk onmisbaar, maar niet voordat veel van die internetbedrijfjes failliet gingen. Een soortgelijke ontwikkeling verwacht de analist van Goldman Sachs met betrekking tot de cryptomunten
Virtuele munten zijn, begrijp ik hieruit, onontkoombaar, maar welke munten blijvertjes zijn en welke nieuwe munten er ontstaan... dat is nog even onduidelijk.
Dus blijf op je hoede.
ouwe knar's avatar
aanmelden / inloggen