Door Ness, Op maa 9 nov 2015 21:12, 2 reacties, citaat / intro / linkdump

Griekenland wil grens met Turkije opengooien in ruil voor poen

Om toch maar zoveel mogelijk immigranten binnen te krijgen wil de EU nu Griekenland een extraatje geven mits ze de grens met Turkije opengooien. Ook voor Afrika komt EU met een plan om emigratie te vergemakkelijken, met een toetje van 3,6 miljard euri voor de bazen daar, in ruil voor vluchtelingenkampen bezuiden de Middellandse Zee waar men op zijn gemak mensvee kan uitsorteren. Voorlopig komt er dus geen eind aan de instroom. ...
Annotaties:
| #240249 | 10-11-2015 11:14 | Ness
Voor alle duidelijkheid: die grens bij Evros wordt dus geopend om immigranten toe te laten, die meestal zonder papieren aankomen. Bij de normale grensovergangen worden deze mensen geweigerd.

Zo komen we met gemak aan één miljoen immigranten per jaar, de EIS van George Soros. Iedere immigrant moet 15.000 euro per jaar krijgen van de EU - niet van de aangesloten landen - en om dit te bekostigen moet de EU maar gaan lenen. BIj zijn vriendjes van Goldman Sachs natuurlijk, want die hebben die schulden nodig om flink wat nepgeld te voorschijn te toveren en dat af te dekken met pure slavernij.

Van de eerstkomende 20 generaties van Oiropeanen. Daarmee is het parasitaire financiële systeem weer een tijdje gered, zodat Soros - als jood zo fout mogelijk in ww2 - zijn miljarden niet ziet verdampen in de pakweg 5 jaar die hij nog te gaan heeft.

Daarom moeten alle Oiropese landen per direkt op 1 lijn komen te zitten en hun immigratiebeleid geheel overdragen aan Flans Timmerflans, Verhofstadt en meer van dat soort graaiers en uitzuigers. En een beetje haast maken met het overdragen van alle soevereiniteit uiteraard, dat bespoedigt criminele "wetgeving". (Het woord wetgeving is een tegenspraak in zichzelf; een wet wordt afgedwongen, niet gegeven alsof het een kadootje is, maar dat terzijde).
http://vrijetribune.nl/2015/11/georges-soros-wil-1-miljoen-migranten-per-jaar-voor-eu/
Ness's avatar
| #240280 | 10-11-2015 20:40 | Ness
Wie zich afvraagt wie er behalve deze griezel Soros nog meer achter het overspoelen van Oiropa met meestal islamitische immi's zit, check http://russia-insider.com/en/politics/us-ayn-rand-institute-promoting-muslim-migration-germany/ri11047 (bevat vertaling van een Duits artikel)
en
http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4299673,00.html (bevat het gebruikelijke gebral van een Uitverkoren schuimbekkende, die nu toch echt van dat christendom afwil).
Ness's avatar
aanmelden / inloggen