Door ouwe knar, Op don 30 nov 2017 19:51, 14 reacties,    

Hadden Hans Janmaat en Pim Fortuyn gelijk? Islamiseert Nederland? 2In een interview zei de jonge politievrouw Sarah Izat die haar hoofddoek niet wilde afdoen: die hoofddoek is m'n identiteit. Dat klonk modern en kon iedereen begrijpen. Voeg daarbij de strekking van de uitspraak van het College voor de Rechten van de Mens, namelijk dat ze in functie met haar hoofddoek niet op straat kwam. Niemand had er last van. Ieder van ons moet toch op zijn eigen manier zalig worden. Wat kan daartegen zijn?

Sarah Izat is een activiste die het om meer gaat dan haar huidige functie. Ze zei eerder dat ze de eerste gehoofddoekte rechter wil worden. Ze zou betrokken zijn bij de islamitische partij Nida, waarvan de leider de neutraliteit van de politie als 'staatsatheïsme' betitelde.
Annotaties:
| #261415 | 30-11-2017 20:26 | ouwe knar
Ze zou betrokken zijn bij de islamitische partij Nida, waarvan de leider de neutraliteit van de politie als 'staatsatheïsme' betitelde.
Kruisjes en andere religieuze uitingen zijn streng verboten bij de politie. Waarom een hijab dan wel zouden moeten is mij een raadsel. Zoals het mij ook een raadsel is waarom Sarah Izat daar zwaar sexy opgemaakt haar woordje doet.

Hoewel de gedragscode van de politie geen enkel onderscheid maakt (ook zichtbare uitingen van andere religies of levensovertuigingen dan de islam mogen niet bij het uniform), vond SDM dit kennelijk toch een kwestie om te ondersteunen in het kader van de “moslimdiscriminatie”.
http://www.stopdebankiers.com/stichting-democratie-en-media-financierde-video-hoofddoekagente/

Kortom dit hoofddoekje stinkt.
ouwe knar's avatar
| #261418 | 30-11-2017 22:39 | Best Well
Samen met de politieke correctheid deel van de cultuur ombuig agenda.
Best Well's avatar
| #261422 | 01-12-2017 08:59 | ..................
Laat me een link zien van een uitspraak dat Jan Maat specifiek de islam de schuld geeft van alles.
Jan Maat was tegen alles wat niet nederlands was.
Hij is juist aangeklaagd,omdat hij ook iets tegen de joden had.
Om die reden het ons kent ons Jan Maat als het zwarte schaap zag.
En hem geen enkel podium wilde geven voor zijn standpunten.

Pim Fortuin was inderdaad anti islam.Maar hij was ook meer dan alleen anti islam.
Die punten wat hij wilde veranderen kwam nooit aan bod door het ons kent ons.
| #261423 | 01-12-2017 09:51 | ..................
PS

Jan Maat was tegen de buitenlanders,zoals ook de SP dat was in zijn begin jaren.
Zie gastarbeid & kapitaal van de SP.
En in zijn tijd er nog geen moskee werden opgebouwd en de islam toen geen enkele rol speelde in zijn standpunten over de buitenlanders.

Wilders deed vervolgens hetzelfde,alleen deed hij het slimmer door het te gooien op de cultuur en niet het ras.
| #261426 | 01-12-2017 11:27 | ouwe knar
Sarah Izat is een activiste die het om meer gaat dan haar huidige functie. Ze zei eerder dat ze de eerste gehoofddoekte rechter wil worden.
Zegt volgens mij genoeg. Daar heb ik Hans Janmaat en Pim Fortuyn helemaal niet voor nodig.
Even zoeken op 'hijab politie' en je komt die relie-trutten overal in Europa tegen. Een hijab zou bedoeld zijn om mannen niet in verleiding te brengen. Welja, alsof uitermate sexy make-up alleen voor de lol is. Hypocriete slangen zijn 't.
Als je bedenkt dat de volgers van goeroes vooral vrouwen zijn, die alles voor deze gekken over hebben, dan vind ik zo'n hoofddoekje hier in, nog niet islamitisch Europa, een verontrustend teken.

Wij hebben er decennia lang over gedaan om een beetje los te komen van extreme religies en de volgende lichting psychopates staat alweer klaar.
Vooral je mond houden, anders wordt je voor Nazi uitgescholden :(

Hijab-Style-For-Glasses.jpg
n-sifon-sal--vizon--mervin-sal-274138-1.jpg
solid-hijabs-premium-jersey-hijab-sapphire-7_1024x1024.jpg
Kuwaiti-Hijab-1tlg-mit-seitlichen-Strassband-waldgruen.jpg
ouwe knar's avatar
| #261427 | 01-12-2017 18:42 | ..................
515x7mgB3iL._SX332_BO1,204,203,200_.jpg

Dan vind ik de moslimvrouwen knapper dan een non in dezelfde soort van kledij.

En als je het goede voorbeeld wilt geven,dan moet je het juist niet verbieden.
Vrijheid van godsdienst,cultuur en levenswijze.
Ook al ben je het er niet mee eens.
| #261428 | 01-12-2017 19:40 | ouwe knar
knapper dan een non in dezelfde soort van kledij
Je wekt de indruk dat je niet weet wat make-up is???
Vrijheid van godsdienst,cultuur en levenswijze.
Bloedwraak, geslachtsorganen verminken, als een zielloos beest beschouwd worden (in feite mannen en vrouwen), allemaal prima, maar graag elders. Ben je echt zo dom tamso, of hang je graag de trol uit?
ouwe knar's avatar
| #261430 | 01-12-2017 20:37 | ..................
Niet elke hond heet fikkie.
Een ander woord voor dat heet generaliseren wat jij doet..

Ben ik nu zo slim,of ben jij nu zo dom.
| #261433 | 01-12-2017 22:13 | Best Well
Mo-slim!
Best Well's avatar
| #261434 | 01-12-2017 23:06 | ouwe knar
Een ander woord voor dat heet generaliseren wat jij doet..
Jij draait de boel om, tamso. Jij bent hier degene die voortdurend aan het generaliseren is. In plaats van je duidelijk te distantiëren van extremisme, vertel je dat het allemaal wel meevalt, dat er wel meer geloofjes zijn waar wat aan schort. Dat 't nog wat volwassen moet worden...
Mijn punt is, dat mevrouw Sarah Izat een extremistisch soort Islam predikt, dat zij niet de enige is en dat dit zelfs gestimuleerd wordt en dat dit mij zorgen baart. Normale mensen willen eindelijk rust in de tent. Psychopatische/gehersenpoelde extremisten vormen een bedreiging voor een gezonde samenleving.
Ik weet dat er schatten van hoofddoekjes zijn maar, Izat rot op naar je eigen land met je hypocriete geverfde tweedracht zaaiende kop, zou ik willen zeggen.
Ik vrees dat Sarah Izat te vernederlandst en daar helaas niet meer zal kunnen aarden. Verwend met te veel vrijheden.
ouwe knar's avatar
| #261439 | 02-12-2017 05:28 | Zhen
Titel: Hadden Hans Janmaat en Pim Fortuyn gelijk? Islamiseert Nederland?

Het spijt mij om het te zeggen, maar ja, inderdaad, ze hadden allebei in veel (niet alle) opzichten gelijk. Wat betreft het signaleren van de gevaren van Islam/moslims hebben ze duidelijk gelijk gekregen.

Maar WAT is daar nu zo erg aan? Er zijn zoveel mensen die wel eens gelijk hebben. Maar het kan natuurlijk nogal pijnlijk zijn om tot het inzicht te moeten komen dat iemand anders gelijk heeft.

En ja, zelfs je grootste vijand kan wel eens gelijk hebben. Get over it. Leer ervan.

Een van de voornaamste redenen dat het mij spijt het gelijk van beiden te moeten erkennen - en los van het feit dat ik nooit een fan ben geweest van noch de een noch de ander - is dat ik tot nog niet zo lang geleden geen enkel kwaad zag in de aanwas van moslims en (in het algemeen) onderontwikkelde migranten uit arme (voornamelijk) Afrikaanse landen, maar dat voor mij nu duidelijk de aap uit de mouw is gekomen, en in europa er duidelijk een ramp op komst is.

Als er niet een radikale ommekeer komt in de trend, dan stevenen we volgens mij regelrecht af op een flinke europese burgeroorlog tussen autochtonen en allochtonen, en diverse politieke groeperingen die er tussenin zitten. De belangrijkste reden voor die oorlog zal zijn de onwil van allochtonen/migranten om zich cultureel aan te passen en te integreren, de politieke en sociale eisen die ze stellen, de veelal criminele mentaliteit waar dat mee gepaard gaat (zoals o.a. gecultiveerd in/via de koran), en de gewelddadige clash die dat zal geven.

En natuurlijk wordt dat allemaal geheel moedwillig uitgelokt, ondersteund, en tot stand gebracht door de satanistische NWO spelers, die hier voordeel uit hopen te halen.

Een mens die niet leert, is een mens die ten dode is opgeschreven.

Ter ondersteuning van het feit dat bovengenoemde heren gelijk hadden in deze kwestie, volgen nu slechts twee links die ik vandaag tegen kwam (en hier meer dan toereikend zijn - ik zou er nog honderden meer kunnen geven).

Cerberus 2.0 (software) predicts with scientific precision the disappearance of the Dutch population
https://gefira.org/en/2017/06/05/cerberus-2-0-predicts-the-disappearance-of-the-dutch-population/

Sorry medelanders, volgens de cijfers van het CBS, genoemd op bovenstaande link, gaat het gewoon helemaal mis lopen in NL, als er niets gebeurd. Lees overigens ook wat van de commentaren, er is daar ook al een soort tamso, blank maar toch anti-blank. Lijkt mij in dit geval typisch een "antifa" figuur.

En een andere relevante recente link met een voorbeeld waarvan er meer en meer te vinden zijn:

'No White People Allowed': Racism in Reverse Feared to Be on the Rise in France
https://sputniknews.com/europe/201711291059533736-reverse-racism-problem-in-france/

Belangrijker dan de vraag wie er nu allemaal precies gelijk hadden is wellicht de vraag wat voor ethische gewetensvolle oplossing we gaan kunnen realiseren voor het onderwerp van deze draad, if any...?
Zhen's avatar
| #261440 | 02-12-2017 05:36 | Zhen
ouwe knar: Waarom een hijab dan wel zouden moeten is mij een raadsel. Zoals het mij ook een raadsel is waarom Sarah Izat daar zwaar sexy opgemaakt haar woordje doet.

Dat vindt ik briljant goed geobserveerd. LOL! Het is in islam-religieus opzicht volkomen schijnheilig. Duidelijk.

Nu ik dankzij die observatie erover nadenk, dan vindt ik eigenlijk dat vanuit islam-religie gezien de hijab en niqab e.d. nog lang niet ver genoeg gaan. Welliswaar lost het enigzins op dat mannen niet verleid worden door de vrouwelijke lust opwekkende vormen, echter doet het niets tegen de lustgevoelens die vrouwen mogelijk zelf kunnen hebben voor de mannen waar ze mee te maken hebben. Doe maar net alsof het niet belangrijk is. Het is echter een waar probleem van integriteit!

Ik ben er daarom voor dat moslim-vrouwen voortaan ook een blinddoek dragen als ze het risico lopen met mannen te maken te hebben waar ze niet mee getrouwd zijn. Met andere woorden, voortaan niet slechts met hijab of niqab op straat, en zonder make-up, maar dan ook een blinddoek op. Misschien moeten er nog oordoppen bij ook (in geval mannen met hun woorden zouden kunnen verleiden). De rest is gewoon pure schijnheiligheid.

Logisch toch?

Het verbaasd mij overigens dat moslims voor zover ik weet niet echt met kuisheids-gordels lijken te werken. Vreemd. Het wordt tijd dat ook daar verandering in komt.


tamso: Dan vind ik de moslimvrouwen knapper dan een non in dezelfde soort van kledij.

En kijk, tamso, DAT is niet alleen een uiterst DOM commentaar (I rest my case...), het is ook nog eens expliciet ethno-discriminerend (verkeerd uitgedrukt zou iemand kunnen schrijven: "racistisch").

Ouwe Knar meent dat je doelt op het gebruik van de make-up, en jij verwijst naar de "kledij", maar zoals je het schrijft (ongeacht je gebruikelijke knullige schrijfstijl) komt het erop neer dat je doelt op het verschil tussen christen en moslim.

Dat is discriminerend en puur denigrerend bedoeld, en dus pure haat-zaaierij. Punt uit. DAAR toon je je ware gezicht mee! Game over, voor jou...

En als dat niet is wat je bedoelt, dan begin je eerst maar eens met excuses maken en de zaken beter verwoorden.

Moet ik er ten overvloedde nog op wijzen dat christelijke vrouwen die geen non zijn tegenwoordig niet tot nauwelijks nog enig religieus kleding advies volgen of moeten volgen, en dat nonnen zich op de meest uiteenlopende wijzen kunnen kleden, o.a. zonder enige herkenbare kleding stijl, behalve het dragen van een (meestal) zichtbaar kruis(je), en dat er nonnen zijn die hemelsmooi zijn, maar ook foeilelijke. Verbaasd?

Persoonlijk vindt ik veel vrouwen uit het midden-oosten heel aantrekkelijk. Heb ook wel eens iets gehad met zo'n dame.

Het is alleen jammer dat de moslima onder hen allemaal in vuilniszakken moeten lopen.

Dus als we het over kleding moeten hebben, dan zeg ik: WEG met de vuilniszak!

En ja, dat is denigrerend, maar niet door mij zo bedoeld. Het is de kleding stijl zelf die voor de moslima denigrerend en schijnheilig is tegenover henzelf.

'Nuff said...
Zhen's avatar
| #261441 | 02-12-2017 05:41 | Zhen
ouwe knar: Mijn punt is, dat mevrouw Sarah Izat een extremistisch soort Islam predikt, dat zij niet de enige is en dat dit zelfs gestimuleerd wordt en dat dit mij zorgen baart. Normale mensen willen eindelijk rust in de tent. Psychopatische/gehersenpoelde extremisten vormen een bedreiging voor een gezonde samenleving.

En DAT is waar het om draait wat betreft de islam in het algemeen, en de moslims in westerse landen in het bijzonder.

Hetzelfde geldt natuurlijk voor alle andere extremistische religieuze ideologieen. Moet ik ze allemaal opnoemen? Het doet er niets aan af dat het met de islam (lett. vert: "onderwerping"/"overgave" - zoals o.a. d.m.v. geweld en dwang) gewoon fout zit.
Zhen's avatar
| #261467 | 02-12-2017 21:09 | ouwe knar
Ziezo dit artikel is weer in z'n oorspronkelijke staat. Met de vriendelijke groeten aan driftkop die zichzelf even niet beheersen kon.
ouwe knar's avatar
aanmelden / inloggen