Door community (initieel liedetecter), Op zon 28 apr 2013 20:19, 0 reacties, nieuws

Hamad al Khalifa van Bahrein op gastenlijst troonwisseling OranjesVandaag, 28 april 2013, is de definitieve gastenlijst voor de troonwisseling gepubliceerd op de website van het koninklijkhuis..
Je kan je afvragen bij het lezen van de lijst van buitenlandse gasten wat mensen als de Kroonprins Salman bin Hamad al Khalifa van Bahrein en Haitham bin Tareq al Said (Oman) daar doen. Was b.v. Bahrein niet dat kleine golfstaten landje wat mega hoeveelheden geld aan westerse media overmaakte om maar niet negatief in het nieuws te komen over de vele martelingen en geweld die plaatsvonden tijden de Arabische Lente aldaar?
Ook in Oman vonden martelingen plaats onder toeziend oog van de koninklijke gast ...

Wat doen een kroonprins en sjeiks van dergelijke monsterlijk repressieve landen op de gastenlijst van het koningshuis? Als pappa Zorreguieta hier niet mag verschijnen omdat hij "slechts" een verdachte is van medeplichtigheid aan een ander repressief regiem, dan zijn deze heren natuurlijk al helemaal zo fout als maar kan en absoluut ongewenst in een mensenrechten erend land als Nederland!

Wederom laat het koningshuis zien volledig schijt te hebben aan zeer gevoelige mensrechten kwesties ... nog een reden erbij stevig te protesteren tegen die ideote kroning waarvan iedereen allang aanvoelt, behalve dat het volslagen niet meer van deze tijd is, dat Alexander totaal niet geschikt is voor die post, inclusief hijzelf .... Verlos de Koning, laat hem vrij!
Annotaties:
aanmelden / inloggen