Door community (initieel Manus), Op din 11 okt 2016 00:02, 11 reacties,    

Hard bewijs:Westerse media en VS steunen”gematigde” kinderonthoofders


Vorige week kwam dan het harde bewijs dat de VS een half miljard geïnvesteerd had in het maken van fake Al-Qaida video’s. Natuurlijk werden deze feiten door onze eigen mainstream propagandakanalen zoals gebruikelijk totaal doodgezwegen, hetgeen niet anders verwacht kon worden van de goedbetaalde, gewetenloze propagandisten van Volkskrant, Trouw, NOS, Telegraaf enz.
In tegenstelling tot de totaal gecorrumpeerde main-stream media is in de alternatieve media al veel aandacht geweest voor deze bewezen nep-video’s uit zeer omstreden kanalen zoals SITE, welke al jarenlang oorlogspropaganda levert voor onze main-stream oplichters. De nep-video’s hadden tot doel om de westerse bevolking zo bang mogelijk te maken, zodat zij het nut zouden inzien van investeringen in wapens en militaire acties tegen de barbaren van ISIS. Tegelijkertijd hebben dit soort filmpjes een aanzuigende werking op echt gestoorde geesten die wel de lol inzien van een onthoofding en flink gebrainwasht zijn door de (door het westen gesteunde) Saoedische Wahabisten.

Ook deze zieke geesten worden door de CIA ondersteund met Amerikaans materieel omdat ze zogenaamd gematigde rebellen zijn, zo ook de gematigde rebellen van de Nour al-Din al-Zenki Movement. Zij staan op de lange CIA lijst van goedgekeurde groepen voor militaire steun.

Deze gematigde rebellen vonden het midden Juli van dit jaar een goed idee om dit palestijnse jongetje, genaamd Abdullah Issaa, op een uiterst gematigde wijze te onthoofden. Dit werd door onze gematigde bondgenoten in de strijd tegen de barbaarse Assad op video opgenomen en dit uiterst gematigde tafereel is nog steeds via dit Twitter kanaal te bekijken. In tegenstelling tot de nepfilmpjes uit de Amerikaans/Britse koker vloeit hier wel een hoop bloed en zie je het gezicht van het arme kind nog bewegen net voordat hij doodbloed. Dit leidde al eerder tot een schandaal waarbij zelfs door Amerikaanse main-stream media aan de Amerikaanse legerwoordvoerder werd gevraagd wat er in hemelsnaam nodig is om steun van CIA aan dit soort bewegingen in te trekken.


Hoewel het jongetje niet veel ouder dan 12 geweest kan zijn werd daarna via de Main-Stream propaganda kanalen getracht om de schade te beperken. BBC publiceerde een artikel waaruit moest blijken dat dit jongetje toch echt een gevaarlijke Assad strijder was en de gematigde onthoofdingsactie in het kader van oorlogsgeweld niet goed te praten, maar wel begrijpelijk was. De beweging had zelf de strijders gearresteerd en zou ze zelf berechten en daarom hoefde de CIA-steun aan de gematigde rebellen niet stopgezet te worden.

Waar dit onthoofd palestijns jongetje door de main-stream media verder werd doodgezwegen, kwam in de propagandaoorlog half Augustus een ander Syrisch jongetje in onze gematigde westerse media prominent naar de voorgrond. Het betrof de peuter Omran, die zogenaamd na een Russisch bombardement met een bebloed hoofd in een ambulance werd geplaatst voor een paar fraaie foto’s. Het jongetje huilt niet en toont helemaal geen teken van pijn of angst en ambulanceverplegers schijnen zijn verwondingen ook niet echt boeiend te vinden en geven hem geen eerste hulp. Het geheel lijkt fake en om oorlogspropagandaredenen in elkaar gezet te zijn. CNN komt in hun eigen propagandafilmpje nu ook niet bepaald objectief over.


Wederom zien we dat, net als bij de Aylan hoax, peuters voor het doel van propaganda gebruikt worden, dit keer door president Obama zelf.

De echte beelden van bomaanslagen en bombardementen zijn net als aangespoelde ontbindende kinderlijkjes te grof voor propagandadoeleinden en daarom produceren betaalde oplichters ter plekke nep-filmpjes en foto's, net zoals ze fake Al-Qaida video’s produceren. De oplichter ter plekke heet in dit geval Mahmoud Raslan. In de video van het jongetje staat hij links in beeld met een blauw shirt. Deze zelfde Mahmoud Raslan lijkt op onderstaande foto in hetzelfde blauwe shirt de beste maatjes te zijn met de door de CIA gesteunde gematigde kinderonthoofders.Enkele maanden na de gematigde onthoofding komen we deze gematigde strijders weer tegen in een reportage van Channel Four over de situatie in Aleppo. Deze compleet onafhankelijke, uiterst betrouwbare nieuwszender doet verslag over de burgers van Aleppo die in het nauw gedreven zijn door het barbaarse leger van Assad en hoe een dapper groepje rebellen vecht tegen deze niets ontziende vijand. Channel Four had alleen niet zo goed de antecedenten van deze helden nagetrokken want dan hadden ze kunnen zien dat ze eerder hoofdrolspelers waren in de kinderonthoofding en dus in tegenstelling tot de berichten van VS en BBC nog steeds vrij rondlopen.

Inmiddels zijn vele westerse mediavolgers door alle propaganda een stuk minder naïef en al snel ontplofte de comments sectie van de YouTube video met negatieve comments omdat veel kijkers deze strijders vanwege hun “gematigde” onthoofdingsdrang toch wat minder gematigd vonden. Oeps, reden voor Channel Four om de rapportage toch maar snel offline te halen...

Hillary Clinton greep de in scene gezette propagandabeelden van peuter Omran bij het laatste presidentsdebat nog maar even aan om de vluchtelingenstroom naar de VS nieuw leven in te blazen.

In West-Europa weten we inmiddels wel wat dat betekent, nog meer verdeel en heers door de elite door ongecontroleerde, overvloedige massa-immigratie…


De basisinformatie voor dit artikel kwam voort uit onderstaande video en footnotes van James Corbett
Annotaties:
| #254987 | 11-10-2016 18:24 | Best Well
Propagandisten als Volkskrant, Trouw, NOS, Telegraaf zijn er wel altijd als de kippen bij om Putin, Assad en Trump zwart te maken.
Best Well's avatar
| #254988 | 11-10-2016 18:48 | chrls.
chrls.'s avatar
| #254995 | 11-10-2016 22:16 | Manus
Artikel wordt positief ontvangen zie ik, maar ik mis een beetje de positief kritische kanttekeningen van onze vriend uit Rotterdam en zijn maatje Feniks... Zijn ze soms samen op vakantie?
Manus's avatar
| #254997 | 11-10-2016 22:30 | Saljoet
Bij het schrijven van een kritische mail naar Trouw vond ik het volgende bericht (18 maart 2003) ten bewijze dat Poetin waarschuwde voor de gevolgen van de oorlog in Irak:
http://www.volkskrant.nl/buitenland/poetin-noemt-irak-oorlog-vergissing~a738570/
Hij heeft het grootste gelijk gekregen maar onze goed ingelichte nieuwsmedia zijn dat helemaal vergeten. Nee: Poetin is de oorzaak van de hele barbaarse klerezooi in het middenoosten en alles dat dit kan "bewijzen" haalt de voorpagina's.
Saljoet's avatar
| #254998 | 11-10-2016 23:10 | Manus
Die Amerikanen hebben dit spelletje natuurlijk al vaker uitgehaald dus Putin had als ex-KGB-er al een beetje idee wat er ging komen...
Putin en de Syrische regering moeten nu doorpakken dan kan er eindelijk een einde komen aan de oorlog.
Manus's avatar
| #255000 | 12-10-2016 06:04 | Antares
is nog steeds via dit Twitter kanaal te bekijken. In tegenstelling tot de nepfilmpjes uit de Amerikaans/Britse koker vloeit hier wel een hoop bloed en zie je het gezicht van het arme kind nog bewegen net voordat hij doodbloed

Ik zag een clip van 18 seconden waarin niks gebeurde.
Antares's avatar
| #255002 | 12-10-2016 07:24 | Manus
@Antares
Nog even gecontrloleerd, de link klopt , dit is het juiste filmpje, filmpje is een minuut en onthoofding vindt bijna meteen plaats.
Wel eerst waarschuwing voor gevoelig materiaal wegklikken...
Manus's avatar
| #255006 | 12-10-2016 11:56 | Antares
Vreemd, nu vind ik wel de juiste video. Ik vond hiervoor een ander. Bedankt in elk geval.

Ik moet wel zeggen dat ik de onthoofding niet erg overtuigend vind. Ligt dat aan mij? Ik heb er geen ervaring mee en beschik niet over vergelijkend materiaal.
Antares's avatar
| #255007 | 12-10-2016 13:16 | Manus
Ik heb er nog wel een keer één gezien.
Bij volwassenen zie je wel wat meer bloed en gaat het wat moeizamer, maar ziet er wel ongeveer zelfde uit.
In dit geval is het jongetje erg rustig, maar dat verschilt natuurlijk per persoon.
Blijft natuurlijk vreemd om te zien..

Er zijn overigens nog aanvullende beelden van voor de onthoofding.
Manus's avatar
| #255022 | 13-10-2016 09:06 | Paul2
Onder Clinton wordt het alleen maar erger,Obama steunt de officiële onthoofders al volop.En dan te bedenken dat hij Clinton nog schijnt te hebben afgeremd in haar daadkracht...
''Amerikaanse kruisraketten hebben in
Jemen drie radarinstallaties van de
Houthi-rebellen uitgeschakeld.Het is
een vergelding voor twee incidenten
waarbij de torpedobootjager USS Mason
vanuit Houthi-gebied werd bestookt met
raketten.

Het is voor het eerst dat de VS de
door Iran gesteunde Houthi's beschiet.
De VS verleende al wel logistieke steun
aan de door Saudi-Arabië geleide
coalitie die de Houthi's bestrijdt.''
@Teletekst

Dit gebeurt onder leiding van de ten onrechte van een Nobel Vredesprijs voorziene Obama ,beleid dat mede vorm werd gegeven door Clinton
Gelukkig werkt de VS zij aan zij bij de verspreiding van vrede in Jemen met de beste democratie ter wereld..

''Saoedi-Arabië moet wetten intrekken die toelaten dat kinderen worden gestenigd, amputaties ondergaan, zweepslagen krijgen of terechtgesteld worden. Die oproep komt van het Comité voor de Rechten van het Kind van de Verenigde Naties, dat vrijdag een rapport publiceerde over Saoedi-Arabië.Saoedi-Arabië moet ook verbieden dat kinderen in een isoleercel worden gezet, tot levenslange celstraffen worden veroordeeld en dat kinderen publieke executies bijwonen, aldus het comité. Voorts moet het land alle vormen van lijfstraffen in alle omstandigheden, ook binnen het gezin, verbieden. In het rapport haalt het comité ook de militaire operatie van Saoedi-Arabië in Jemen aan. Saoedi-Arabië leidt daar een coalitie die aanvallen uitvoert op de sjiitische Houthi-rebellen. Het comité stelt dat Saoedi-Arabië via die operatie in Jemen ernstige schendingen van de rechten van het kind begaat. Bij die luchtaanvallen en beschietingen zijn volgens het comité honderden kinderen gedood en verminkt. Ook gebruikt het land “uithongering” als een vorm van oorlogsvoering.

http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20161007_02506839
| #255024 | 13-10-2016 09:15 | Paul2
LOL
Vorige week kwam dan het harde bewijs dat de VS een half miljard geïnvesteerd had in het maken van fake Al-Qaida video’s.

http://www.timesofisrael.com/us-said-to-have-paid-500m-for-fake-al-qaeda-style-propaganda-videos/
The Bell Pottinger firm has previously represented a number of controversial clients including the Sri Lankan government, ousted Thai Prime Minister Thaksin Shinawatra, and the wife of Syrian President Bashar Assad.
aanmelden / inloggen