Door community (initieel Best Well), Op din 26 sep 2017 09:50, 0 reacties, nieuws

heeft u afgelopen augustus, al getekend heeft dan moet dat nu opnieuw


Sleepwet
Referendum

Het onderstaande formulier is bedoeld om het makkelijker te maken om te tekenen voor een referendumaanvraag over de sleepwet. Het originele formulier van de kiesraad is te vinden op referendumovereenwet.nl.

Let op: Als u in de eerste fase, afgelopen augustus, al getekend heeft dan moet dat nu opnieuw.

Door het onderstaande formulier in te vullen verklaart u het volgende gelezen en begrepen te hebben:
Door uw gegevens in te vullen steunt u het definitief verzoek tot het houden van een referendum over de volgende wet / het volgende verdrag: "34588 - Wet houdende regels met betrekking tot de inlichtingen- en veiligheidsdiensten alsmede wijziging van enkele wetten (Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten 2017)"
U kunt een ondersteuningsverklaring afleggen indien u Nederlander bent, 18 jaar of ouder bent op 16-10-2017 en niet uitgesloten bent van het kiesrecht.
Indien u buiten Nederland woont kunt u geen gebruik maken van dit online-formulier. Kijk op de site van de kiesraad voor meer informatie.
De gegevens worden niet met derden gedeeld en niet gebruikt voor andere doeleinden dan het printen van het formulier. Terwijl de informatie wordt verwerkt zal deze wanneer mogelijk altijd versleuteld zijn. Zie ook onze privacyverklaring.
U verklaart dat u slechts eenmaal een verzoek indient ten behoeve van dit definitief verzoek en de gegevens naar waarheid invult. Door op "Akkoord" te drukken gaat u akkoord met deze voorwaarden en verklaart u daaraan te voldoen.
Heeft u een vraag of technisch probleem? Kijk naar de veelgestelde vragen .
Annotaties:
aanmelden / inloggen