Door Vero Legata, Op woe 11 apr 2018 21:50, 2 reacties, citaat / intro / linkdump

Heeft u ook zo een zin in de derde wereldoorlog?

De globale maffia staat te trappelen om een derde wereldoorlog los te krijgen en ze zijn op dit moment dan ook druk bezig om dit te organiseren.

Een derde wereldoorlog is een prachtige methode om het telkens verder haperende geldsysteem te resetten op een manier waarbij dit globale misdaadsyndicaat de touwtjes in handen kan houden.

Daarnaast weet deze club psychopaten als geen ander hoe ze zelf flink kunnen verdienen aan oorlogen, o.a. via directe wapenverkoop en via het verstrekken van leningen aan landen in oorlog en daarna voor de wederopbouw. De globale maffia trekt op het moment dan ook alles uit de kast. Het regent inmiddels al...
Annotaties:
| #262993 | 16-04-2018 11:03 | Unseen
Tja ...

Vroegah financieerde bankjes oorlogen, het liefst aan beide zeiden.
Maar tja, het geeft zo'n rommel zo'n oorlogje spelen en behalve de domme Amerikaanse bevolking, hebben mensen elders ter wereld andere plannen met hun leven.

En tja dat Ijzeren Gordijn v2.0 wil ook maar niet vlotten.

Tijdens een oorlog vallen vele bezitting terug aan de banken. Leningen, hypotheken blijven onbetaald en de bank eist het onderpand op.

Precies wat al 7 jaren bezig is in Griekenland, nu geen kapotgeschoten huizen, vliegvelden, treinstations en havens.

Nee de EU heeft besloten dat Griekenland al haar havens, vliegvelden, metro, trein, gas, electriciteit en water van overheidswege afstand dient te nemen en het zooitje te verkopen.

Weeeeeeg inkomsten Griekse overheid !!

En zo is zonder een leger in te zetten, met af en toe een Griek tijdens een demonstratie dood te schieten hetzelfde in Griekenland geschied als tijdens de 2de WO.

Affin, als je het weet, zie je het.
Unseen's avatar
| #262994 | 16-04-2018 11:04 | Unseen
zeiden = zijden
Unseen's avatar
aanmelden / inloggen