Door Ness, Op don 22 okt 2015 09:41, 6 reacties,    

Heldhaftige Israeli’s stoppen levensgevaarlijke terroriste

In Tel Aviv is dankzij een alerte bevolking een terroristische aanslag voorkomen In Tel Aviv trachtte een hysterisch, bloeddorstig wijf een groep omstanders zover te krijgen dat ze een Palestijns meisje doodschopten, door haar ervan te beschuldigen een mes te trekken. Gelukkig waren er voldoende mensen bij het voorval aanwezig met nog een restant gezond verstand zodat het meisje nog leeft; een mes was uiteraard nergens te bekennen. Maar als dit meisje was gelynched dan had je deze titel gezien - en was het publiek weer vol in de leugens getrapt. Als het slachtoffer een Palestijn is gaan de daders altijd vrijuit in Israel, dus om repercussies hoeft men zich niet druk te maken.
Annotaties:
| #239013 | 22-10-2015 11:51 | Bestwel
Meestal sturen ze de pers eerst weg.
De kopschopper staat op film maar zal wel vrijuit gaan.

Hier in Nederland heeft altijd de mond vol over mensenrechten.
Maar je hoort bijna niemand over de fosforbommen op de Gaza strook.
Bestwel's avatar
| #239026 | 22-10-2015 17:24 | Ness
Idd. Bovendien is het publiek totaal gebrainwashed. Joden zijn goed, moslims slecht. Bijna wekelijks staat een of andere schuimbekkende rabbijn te schreeuwen dat alle Palestijnen moeten worden afgemaakt en het publiek doet of zijn neus bloedt maar owee als een imam datzelfde zegt over joden.

Dan stijgt de woede meteen naar het kookpunt. Terwijl beide religies op de meest smerige manier worden uitgelegd en misbruikt door deze *geestelijke leiders*. Ik zie geen onderscheid en maak het ook niet, ik kots net zo hard op de rabbijn als op de imam.

Maar wat op dit filmpje te zien is, is werkelijk bij de beesten af. Een ploegje mensen dat staat te delibreren of ze even fijn een doodstrafje gaan uitvoeren of zullen wachten op de politie. En geen haan die ernaar kraait. Dit noemt zich een rechtsstaat en een democratie. Boycotten die hap!https://www.popularresistance.org/wp-content/uploads/2014/02/Israel-boycott-729-made-in-Israel.jpg
Ness's avatar
Die Joodse man die het meisje in bedwang hield vond ik erg wijs.
Ik denk dat hij het meisje had toegefluisterd, blijf rustig liggen, dan overleef je het misschien.
Zo hard hoefde hij niet zijn best te doen het meisje in bedwang te houden.
Johan Alphons (Independent, spaceship Earth)'s avatar
| #239048 | 22-10-2015 21:57 | Ness
In bedwang te houden? Het kind durft zich niet te verroeren, ze weet dat deze meute haar meteen zal aanvliegen. Het is een heel tenger meisje.. en haar arm wordt in een houdgreep gehouden, dus als ze zich beweegt breekt ze haar eigen arm. De enige die wijs is, is degene die het filmpje maakte/heeft geupload, en daarmee heeft voorkomen dat die ploeg vampiers in de gauwigheid een mes bij dat kind neerlegden.

Hier nog zo'n lekkere aktie: MESSENTREKKENDE TERRORIST GEDOOD DOOR SOLDAAT oeps.. het slachtoffer was een Israelier. Nee achteraf gezien was er geen sprake van een mes, sorry sorry. De soldaat dacht dat hij een Palestijn voor z'n neus had, en dacht ff lekker een moord te kunnen plegen, voor de leuk, zoals daar zovaak gebeurd, en dan een mes erbij leggen, dat staat beter...

Het is al de 3e keer dat een Israelier voor een Palestijn wordt aangezien en dat met de dood moet bekopen. Het is zo ziek dat ik er alleen nog maar hard om kan lachen.
http://readersupportednews.org/opinion2/277-75/33081-focus-israel-calls-a-man-its-soldiers-killed-a-qterroristq-until-they-realized-he-was-an-israeli-jew
Ness's avatar
| #239054 | 22-10-2015 22:41 | Bestwel
Een mentaliteit als king of the hill:
https://www.youtube.com/watch?v=VQ19lJkU-Xg
als slachtoffer ben je in de verkeerde buurt beland
Bestwel's avatar
| #239150 | 24-10-2015 12:12 | Ness
Nou de would-be lynchers hadden wel degelijk een geldig excuus: hun rabinate rabijntjes stellen dat het de godsdienstige plicht van joden is om gesnapte terroristen ter plekke af te maken, ook al vormen ze verder geen bedreiging.

Dus als je als jood in Israel iemand ziet lopen die jou niet bevalt, kun je in navolging van het meest morele leger ter wereld hem/haar gewoon afmaken. De terroristische aanslag kan er achteraf bij worden verzonnen, geen probleem.

https://www.middleeastmonitor.com/news/middle-east/21719-rabbis-killing-palestinian-resistance-fighters-a-religious-duty
http://www.informationclearinghouse.info/article43217.htm
Ness's avatar
aanmelden / inloggen