Door community (initieel Best Well), Op zon 19 jun 2016 22:11, 5 reacties, nieuws

Helft Van Vluchtelingen Is Christen, Slechts Kwart Is Moslim

Van de eerste generatie immigranten die in ons land arriveerden in de periode 1996 t/m 2014 is minstens de helft christen en hooguit een kwart moslim. Het verschil wordt de laatste jaren alleen maar groter. Uit een prognose van de immigratie naar geloof over de periode 2015 t/m 2019 blijkt dat christenen de meerderheid behouden. Dit zijn de conclusies van Flip van Dyke, die op zijn website dit met een enorme hoeveelheid cijfers onderbouwt. Hij legt een koppeling van de bestanden van het CBS en het Amerikaanse onderzoeksinstituut PEW.

Flip concludeert dat politici en journalisten het alleen over immigratie hebben en dan (expres) emigratie vergeten. Hij ziet dat het grootste geboorteland onder de immigranten Nederland is! Kijkend naar de laatste negen jaar is het aandeel van christenen nog veel groter geworden en dat van moslims kleiner. Er waren maar liefst drie keer zoveel christen immigranten dan moslims.

Als reden voor de toestroom van christenen ziet hij de toetreding van Oost-Europa tot de EU (gevolg van beleid CDA/VVD kabinet Balkenende II). Van islamisering is daarom geen sprake, wel van ‘verchristalisering’.

Immigratie
Er is geen enkel jaar dat het percentage christenen onder de immigranten lager was dat die van moslims. Sinds 2005 vormen christenen zelfs de absolute meerderheid. Totaal sinds 1996 was 54% christen, 26% moslim, 9% had een overig geloof en 12% geen.

Emigratie
De drie EU-landen Duitsland, Polen en het Verenigd Koninkrijk vormen de top drie van de emigranten. Als bewoner van een EU-lidstaat is emigratie gemakkelijker.

Migratiesaldo
Overall is 51% van de netto-immigratie christelijk en 31% moslim.

Media onder aanvoering van de NOS en politici waaronder Wilders en Rutte blijven onophoudelijk de bevolking angst voor moslims aanpraten. Daarin past ook de leugen dat NL overspoeld zou worden met moslims. Niets is dus minder waar.

Met dank aan Flip van Dyke voor zijn waardevolle werk.

Rob Vellekoop, 20 juni 2016

Annotaties:
| #251935 | 19-06-2016 22:27 | jantjeuitnederland
De moslims weten wel extreem vaak (negatief) in het nieuws te komen. O.a. door de meerderheid aan Christenen in vluchtelingenkampen te terroriseren net als ze gewend zijn in het midden-oosten.
jantjeuitnederland's avatar
| #251939 | 20-06-2016 00:31 | Ness
Die titel is onzin. Het overgrote deel van de asielzoekers cq vluchtelingen is moslim. Maar velen komen niet eens voor asiel in aanmerking. Voorts is het overgrote deel van de asiel-statushouders moslim - check oorspronkelijk artikel; tegen de 85%. http://www.flipvandyke.nl/2016/03/prognose-immigratie-tm-2019-christenen-blijven-in-de-meerderheid/

Die statushouders blijven meestal hier. De afgewezenen ook, trouwens. Van Dyke heeft het over immigratie en emigratie; het overgrote deel van de immigranten (73% in 2014) is géén asielzoeker of statushouder. Het zijn mensen die zich hier vestigen onder de normale immigratieregels. Er zitten ook veel remigranten tussen, Nederlanders die geëmigreerd zijn en weer terugkomen.

Het merendeel van de immigranten zoeken dus helemaal geen asiel en komen ook nooit in die asielzoekerscentra terecht, waar de meerderheid - ik meen tegen de 90% - moslim is. De titel van het oorspronkelijk artikel klopt. Maar de Lange Mars staat met zijn 'vluchtelingen' domweg te liegen.

De booslims/kutmarokkaantjes/lichtgetintiërs die hier de beest uithangen zijn officieel geen allochtonen en worden als zodanig ook niet geteld in bv misdaadcijfers. De criminaliteit onder allochtonen is buitengewoon hoog. En onder de groep 'niet allochtone' lichtgetintertjes ook. 10 tot 20 etters van dit soort kunnen een hele woonwijk terroriseren en doen dat ook. Wat ze meekrijgen van hun Saoedische media is dat zo ongeveer alles geoorloofd is hier, want ongelovige en zondige honden.

Voor wat betreft de statushouders, het grootste deel van die mensen lopen tijdens hun leven hun gruwelijke sociaal-culturele achterstand niet in, en hun kinderen en kleinkinderen ook niet. Dus over een jaar of 20 zitten we hier tegen kutsyriërtjes, kutafghaantjes, kutethiopiertjes ed aan te hikken.

Deze mensen worden onder andere geïmporteerd om het banksysteem te redden. Want ze kosten klauwen en klauwen met geld (in de meeste gevallen voor de komende tig generaties!), wat door instanties als het COA en andere *hulpverlening* (justitie ed) met gulle hand wordt en zal worden weggesmeten. En dus zal er massief extra geleend moeten worden. Da's wat Soros ook steeds *adviseert*.
Ness's avatar
| #251952 | 20-06-2016 13:58 | Ness
Uhm slordig taalgebruik, 2x: deel, merendeel etc is enkelvoud. Moet dus zijn: het merendeel zoekt ipv zoeken etc.

Oh en de helft van de emigranten is ook christelijk, de andere helft heeft geen specifieke godsdienst, wedden? Het gaat er nl niet zozeer om wat er in komt, maar wat hier blijft hangen, en hoe snel het aanjongt. Cumulatief enzo. In de grote steden en in de randstad zijn echte autochtone jongeren allang zwaar in de minderheid op scholen. Na alle *verbeteringen* in het onderwijs is dit de belangrijkste factor die het nivo zo doet zakken.
Ness's avatar
| #251955 | 20-06-2016 17:24 | Best Well
Dus over een jaar of 20 zitten we hier tegen kutsyriërtjes, kutafghaantjes, kutethiopiertjes ed aan te hikken.

Ik ben bang dat je helemaal gelijk gaat krijgen.
(Het gaat over de eerste generatie vluchtelingen deze generatie zal nog veel erger zijn)
Er straks tussenin moeten leven wordt nog een hele opgave.
Best Well's avatar
| #260433 | 30-07-2017 17:54 | G.B. Wolf
In de grote steden en in de randstad zijn echte autochtone jongeren allang zwaar in de minderheid op scholen. Na alle *verbeteringen* in het onderwijs is dit de belangrijkste factor die het nivo zo doet zakken.

Klopt. Toen wij 30 jaar geleden naar het Oosten des lands verhuisden, was ons kind (6 jr) al zwaar in de minderheid. Van de 30 leerlingen waren 7 autochtoon, de rest import.
Bij de nieuwe school aangekomen, bleek ons kind 9 maanden leer-achterstand te hebben. Gevolg van "extra aandacht" voor die allochtoontjes.
Gelukkig was ons kind in een half jaar tijd bijgespijkerd, dankzij een goed stel hersens.
G.B. Wolf's avatar
aanmelden / inloggen